.
neljapäev, Oktoober 26 talladega nights, kursaõed ja pakkimine

üleeile vaatasime ristoga lõpuks ralliauto-filmi ära. pika nimega siis talladega nights - the ballad of ricky bobby. oli vist selline nimi. igastahes totaalselt jabur film hullu kiiruseületamise ajal sündinud täiesti juhuslikult nascari esijuhiks saanud tüübist, kellel oli blond nümfomaanist naine ja väga vägivaldsed ning rõvedalt ülbed pojad walker ja texas ranger. ja siis oli mu lemmiktegelane - jean girrard. a.k.a. sacha baron cohen a.k.a. ali g a.k.a. borat. hullult ülbe prantsuse pedest formula ön äss, kes tuli ameerikasse nascari vallutama. ühesõnaga jah, jabur. aga väga lahe meelelahutus oli minumeelest, naersin ikka õige mitmes kohas. ikkagi 6,5 punkti film imdb järgi (jah, see on piibel ja kõikide filmide välimääraja).

tegelt olen ma väga rahul, et mul on nii armsad kursaõed. eriti need kolm. need, kes räägivad 75% juhtudest tipsust, 10% juhtudest tööst, 10% juhtudest suhetest (meestest) ja 5% on siis muud teemad. meie väikesed kokteiliõhtud on nii nalja täis et vahepeal saab õhk otsa ja jaksan ainult kõõksuvaid häälitsusi teha. eileöösel rääkisime vist mingi kella kolmeni vähemalt. ja integreeritud tootearenduse loengus läks jutt sujuvalt edasi. huvitav, et me kõik nii erinevad inimesed, nii erinevate huvide ja maailmavaadetega, aga klapime nii-ii hästi. mmuah lausa.

igastahes täna ma pakkisin. lootsin et läheb äkki fräänsi käekoti ja kohvriga. jaaah, muidugi. mina ja suudan pakkida niimoodi asju, et kohvrisse jääks ruumi ja riidekomplekte oleks kaasas VÄHEM kui kohalviibitud päevade arvu jagu? no muidugi mitte. kohver oli ääreni täis, kui esinemisriided alles voodipeal kuhjasid. kui seda krdi rahvariideseelikut ei peaks kaasa vedama, oleks tõenäoliselt mõne pluusi v kampsuni kotist välja tõstnud ja oleks vabalt mahtunud. aga jah, see ON kõige suurem riietusese maailmas. ei saanud nüüd täpselt aru, kas prantsusmaa läheb mul puhkusena kirja või mitte (etsiis võibolla jee, puhkuseraha?) aga lennuk läheb igastahes homme öösel 6:20. oo neid toredaid kellaaegu. ja päevakava järgi on asi toredast turismi-puhkusereisist mingi poole elu kaugusel. vähemalt saab töisest argirutiinist minema. ahjaa, see tuletaski meelde, et bärbsile peaks oma meiliparoolid saatma, las uurib, mis põnevaid kirjutisi mulle tuleb ka nädalaga :)


.
hiljuti kirjutatud.
trendist, bowlingupeost, suhetest, kirjutamisest
veelkord esimene.