.
pühapäev, Detsember 31 lessons of life

eileõhtu oli vahva. mis siis, et rocca al mare bowlingu viies rada mind täiega vihkab. see ju ei ole normaalne, et bowlingukuul liigub terve tee otse, ja siis vahetult enne kurikaid võtab väike easy right. mingi umbes neljal juhul viiest. nii saingi kaheksast mängijast kergelt viimase koha mingi kuuekümne punktiga. aga hea on see, et kõik küüned jäid terveks. ha!

edasi liikusime mardi juurde, kus tegin oma selle õhtu ainukese ja põhilise vea. ehksiis pakkumise peale võtsin latte. ja veel ühe. ja siis veel ühe. ja siis vist veel ühe. ja veel viimase ka. vastik juramasin, mis nii häid lattesid tegi. vaatasime mingi umbes 8 osa seitsmenda hooaja sõpru ja ühe nõmeda naljafilmi. üldse väsinud ei olnud kella poolekolmeks, kui kodupoole liikuma hakkasime. kui kodus hambad pestud ja ööriided seljas ei olnud endiselt unine. kui kell oli umbes 6 ja sada korda külge keeranud ei olnud endiselt und. mingi tubli 2 tundi võibolla olen maganud. super pikk öö oli, halba enesetunnet ja unetust, kordamööda ja korraga.... uusaasta jaoks pean küll paar starterit varuma. ja siis tõenäoliselt 1. jaanuar jääb lihtsalt vahele. praegu on ka suht normaalne olla - kurk on valus, nina on kinni, silmad kilavad peas ja käed värisevad :D

aga eile nägin vilksamisi korterit. arvasin, et elanikke ei ole ja julgesin uksevahelt sisse piiluda. aga beebi (ja võibolla natuke vanemaid) oli kodus ja tegi kohe kõva beebi-häält ja kuna ma sellepeale kergelt öeldes ehmatasin ja ukse kohe uuesti kinni panin, siis ainult natuke ühte nurka nägingi. ilus kõver paberlamp oli (elanikud vast võtavad endaga kaasa selle..) ja vannituba kohe välisukse kõrval ja seinad olid valged ja põrand puust. rohkemat endiselt ei tea, põnevus jätkub.


.
hiljuti kirjutatud.
unistades oma kodust
jõululaupäeva tegemised
pealkirjatu
jee, kingitused!!
jõuluhulluse algus
tõusud ja langused
mina
töövestlus ja töökaaslased
töö, asjad ja toakaaslased
reede-ja-laupäev