.
esmaspäev, Detsember 11 töö, asjad ja toakaaslased

nädalavahetusel saatsin ära oma esimese CV. see ei läinud üldse transpordifirmasse vaid ühe suure ja ägeda firma varustamisosakonda. see oleks kirjeldamatult lahe, kui mind sinna võetakse. aga ma kahtlustan, et ma pole mitte esimene ega ainuke, kes sinna saada proovib. niiet jah. pöidlad hästi pihku! headest asjadest veel niipalju, et kuna mul wallis kuuajane lahkumiskirjavärk, siis saan igal juhul CVsse kunagi hiljem kirjutada 06-07. jess, peaaegu aasta:) firmasid kuhu kandideerida on muidugi veel käputäis ootel, nõndasiis ei suudagi otsustada, kuhupoole teisena CV teele saata, see esimene tuli ikka väääga eksprompt.

aga täna peale testi, mida ma eriti väga ei osanud, läksin emaga ülemistesse oma 89% saapsusid üle vaatama. ja nii nad nüüd ongi 100% minuomad. my precious, ikkagi oma raha eest soetatud. mis siis et seemislikust kunstnahast ja tibikad, minumeelest on v-kuulid. seelik oleks kaa kaubaks läinud aga shopping-kreisid eestlased olid ta ja tema sookaaslased juba täiesti ära ostnud :( ainult roosamustad olid järgi aga see polnd ikka üldse sama. peab vist jahtima minema, mul on juba uus jõulupeokostüümi idee :P kuigi olgem ausad, kuna ma täna soetasin nii saapsud kui tibule uued kojamehed (niiii hea on sõita, nagu tutikas auto oleks:))) ) siis tegelikult ei oleks mul seeliku jaoks eriti krediitigi jagunud. hea, et ma oma sisemist tarbimishullu (vähemalt) kaardipiirangutega taltsutada üritan.

aga tegelt olen ma täna väsinud ja lähen hoopis magama. panen muusika veidi valjemalt täna et õe "kooliprojekt", mis minu valvata jäi, mind ei segaks. projekt on siis toomas ja jüri ehk kaks kõrbehiirt karbis, kes ekas mingis värvilises akvaariumis elavad aga kes miskipärast tänaööseks meiekoju kolisid. numpsikud on, kohati aint veidi liiga elavad teised.


2 ütlemisi:
Blogger Anette ütles...

uued kingaaad!

23:31  
Anonymous liiwi ütles...

saaaapaaad!

ps! suht okei word verification - ewzvprg :D

23:43  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
reede-ja-laupäev
tööjamad
ülikoolijuttu
vana klaas, kontsert, pöff3, trenn ja artur
asjalik reede ja pöff2
kurbus, autoasjad, mõtted
minu neljapäevased seiklused
pöff1, trenn, kunstpäike
tujud, arvutijamad, lugu
probleem, söök, uni, iluasjad