.
teisipäev, Detsember 19 jõuluhulluse algus

mul ikka koguaeg juhtub, väga harva asjad sujuvad. täna esitasin chalmersi jaoks dokumente. mitte 15 minutit või pool tundi. hoopis natuke vähem kui 4 tundi. üritab selle nelijatunnise seikluskogumiku nüüd paari lausesse ära mahutada. läksin kooli ja otsisin meh.teaduskonna sekretäri esimeselt, teiselt ja kolmandalt korruselt. teisel oli lõpuks, sain sealt jürka soovituskirja (niiii ilus oli) ja ronisin arvutiklassi, et eelmise öö leiutised paberile printida. suurem osa dokumente tuli nats ümber teha neid kuna TTÜ on vastikult kitsi ja kasutab oma arvutites open-officet. ja siis printisin, umbes 20lk jagu. edasi koostasin prinditutest ja juba olemasolevatest paberikuhjad ja läksin paljundama. õigemini kõigepealt jalutasin V korpusest esimesse, et paljunduskaart uuendada ja rahaga varustada. siis jalutasin paljunduskeskuse iseteenindusosakonda ja paljundasin hullult. ja siis sai raha otsa, 10 koopiat oli veel vaja teha. egas midagi, uuesti esimesse ja raha juurde ja uuesti paljundama. siis läksin ja klammerdasin natuke paberihulki kokku, lisaks lõikasin ja kleepisin kaa, et igav ei hakkaks. edasi tuli esimene katse dokumente esitada. läksin rahvusvaheliste suhete osakonda (III korpus II korrus vms) ja seal ilmnes et ilgelt mitmelt paberilt on allkirjad puudu. egas midagi, dekanaati allkirju koguma. dekanaat oli muidugi V korpuses ja seal, nagu kohapeal selgus, oli parajasti järgmised 30min lõunapaus. viisin oma paberikuhjad ja raske arvutikoti rahvusvaheliste suhete osakonda möödaminnes ja jalutasin siis jälle I korpusesse kuna kõht oli tühi. ja I korpuse sööklas polnud mitte midagiiii! egas midagi, kuuendasse sööma siis, mmmm friikartullid onju. kui taldrik oli tühi siis saabus tõdemus, et paberid on kuskil II ja III korpuse vahepeal ja dekanaat, kuhu neid tempeldama vaja minna on viiendas, söökla kõrval. nojah, jälle väike jalutus. dekanaadis muidugi sai selgeks pisiasi, et nemad saavad ainult ühele lehele templi panna ja muud allkirjad-värgid peaksin saama õppetalitlusosakonnast (IV-107 oli ruum ja lillepoe vastas). ma isegi ei viitsinud enam üllatunud nägu teha ja jalutasin sinna :D seal ruumis muide juba koostatakse kevadisi tunniplaane, päris põnev oli. enis veis, esimese asjana ütles õppetalitlusetädi mulle et kuuuuule see kuupäev siin on ju totaalselt mööda nagu. ja nii ma läksin JÄLLE V korpuse III korrusele arvutiklassi, tegin selle ja ühe teise paberi UUESTI ümber ja printisin TAASKORD natukene ja klammerdasin ka. siis läksin tagasi IV-107messe ja sain oma paberipatakale lõpuks allkirjad ja templid külge ja viisin kogu oma päeva töö rahvusvaheliste suhete osakonda. nüüd ootame ainult kevadet ja loodan parimat.

naljaka jobuduse auhinna annan ka eileõhtule. olen paar päeva tegelenud ühe tartu teaduskeskuse vaheseinte-uste-muuträni pakkumisega. eileõhtul hakkasin vormistama. eelarve tabel oli 1,5A4. ehksiis excelitabel, mis wordifailis elas. ja kui kõik oli juba pea-aegu valmis, siis otsustas tabel et niiih, ma nüüd olen pilt edasi. ja enam ei saanud muuta. oligi pildifail. ja pidin kõik otsast peale tegema. terve päeva töö läks vastu taevast :( kuna eileõhtuks oli mu ajust saanud juba väike rosin siis alustasin alles täna pärastlõunal uuesti ja ainult 2 tunniga sain uue pakkumise valmis. magus tuli ja pärast oli ikka hullult uhke tunne ka. nüüd on veel 27 töösolevat objekti vaja mingil kujul navisioni sisestada, siis oleks juba suht muki värk ja jõulud ka käes.

16 nädal on juba keskkohas ehksiis pea-aegu läbi ja sess põhimõtteliselt käega katsuda. nüüd olen muidugi kergelt pahane enda peale, et kvaliteedieksamiks õppida ei võinud. oli teine suht lihtne olnud. aga egas midagi, jääb jaanuarisse. homme ma arvan vormistan oma lahkumisavalduse ka ära. 19 jaanuar võiks jääda mu viimaseks tööpäevaks wallis ja järgneva nädala jooksul lähen kuhugi puhkama kellegagi mingiks ajaks, jee hea plaan. aga kooliga on suht jamad :D transpordivahendites sain KTdega 1, ehksiis peab parandama minema. õnneks ei ole aine eriline kirves niiet proovib vast mõlemat kontrolltööd uuesti teha, tahaks mingi 4 kätte saada. robotikokkuvõtte peaks esitama neljapäeval, võibolla saan varsti alustatud. transpordivahendite praktikaraportid peaks ära tegema (fakkk kus trollibussikoondise märkmed onnn??? tuba on ikka rõvedalt sassis...), äratuskellale rattad alla integreerima, kvaliteeditehnikas essee kirjutama ja see on alles jäämäe tipp. praegu muidugi jõudis kohale et neljap õhtuks peavad kõik mu 27 tööd navisionis olema. NAHUI ma pean ju terve neljapäeva koolis olema, läheb rassskekssss. %€&#€". tore tore, igav küll ei ole. oi ja reedel on ju eksam kah? hohoii

aga hea on see, et väljas on mõnusalt talvine valge maa ja jõulud on tegelt tore peredega olemise aeg. kinkide ostmisega peaks ka algust tegema. ma arvan, et neljapäeva hommik (kui ma peaksin koolis olema) oleks nagu suht okei, sest hr reedikule mul selleks ajaks niikuinii midagi esitada pole (jahh, olen küll kohusetundlik, mhmh). aga iseenesest mõned head kingi-mõtted on juba peas olemas, teised alles sündimisjärgus. eks vist kipub nii olema, et kõiki tibusid ei jõuaoska materiaalsega meeles pidada aga sõbrad EI TOHIKS UNUSTADA et armastan neid kõiki ikkagi tingimusteta ja ilma kinkideta ka :P jõuluhullus juhuu ja mida kinkida oma vanavanematele või poiss-sõbrale....?


.
hiljuti kirjutatud.
tõusud ja langused
mina
töövestlus ja töökaaslased
töö, asjad ja toakaaslased
reede-ja-laupäev
tööjamad
ülikoolijuttu
vana klaas, kontsert, pöff3, trenn ja artur
asjalik reede ja pöff2
kurbus, autoasjad, mõtted