.
teisipäev, Detsember 26 jõululaupäeva tegemised

nii mõnus rahulik jõuluaeg :) mis siis, et tegelikult on kuhjades tegemist, praegu on lihtsalt selline hea pingelanguse tunne ja lükkan asju täieliku südamerahuga edasi. eile magasime kella kaheni, täna jäin magama varem ja ka uni oli üheteistkümneks läinud. pühad olid kaa toredad seeaasta, mis siis, et jõulutunnet polnud ja lund ka suht puudulikult. jõululaupäev oli erakordselt teguderohke. peale seda, kui ma olin kodus kingipakid valmis meisterdanud ja dushiall end jõulukorda saanud, oli aeg suunduda esimesele jõulupeole - risto vanematekoju. einestasime koos vanemate, õe ja vanaemaga. väga imelik, aga risto kodus maitsevad mulle isegi need asjad, mida ma tavaliselt silmaotsasgi ei salli. seekord siis krõbistasin isuga kana ja kartuli kõrvale aurutatud aedvilju. kuigi see on kõige vaiksem perekond, mida ma üldse tean, oli siiski tore ja meeldiv sööming :) edasi liikusime minu vanavanemate juurde. neil olid seal söögid juba otsas ja saime kohe magustoiduga alustada. ristole lükati jälle veinipokaal ette :D nalja sai kõvasti, mul on peres peene huumori eksperte jalaga segada. memmu genereeris selle aasta pärli. telekast tuli "laulud maarja külale" - näitlejad laulsid pooletoobistele (no affence anyone) raha kogumiseks vms. ja mingihetk ronisid lavale maarja küla elanikud ise, kõik natuke naljakate nägudega, laulsid täiega mööda ja olid suhteliselt omamoodi lühidalt. meie vaatasime muigega ja keset vaikust siis memm küsis et kas see on see rakvere teatri esindus nüüd või? no ei saand mitte vaiki olla! hhehehee.

kinki sain täiesti piisavas koguses. ristojuurest lahkusin trühvlitekarbi ja kalendriga, vanavanematelt sain 2/3 oma telefonist kingiks ja shokolaadikarbi, vanematelt (vist?) punased nahkkindad (reet ütles, et need on rõvedad, aga minumeelest on eriti coolid ja nüüd ma ostan endale coolid punased saapad kaa! :D) ja hiiglasliku punase koti (sellega oli veel see nali, et kui kingipakki kätte sain siis rsto ütles et näe, nüüd tuleb punane käekott, ja siis tegin paki lahti ja oligi punane käekott! mingi täiesti lambikas nagu :D), õelt EKA disainkõrvarõngad, mis on eriti ägedad, nele ja tanel tõid purgi mett ja rohkem vist ei saanudki midagi :)

peale perekondlike jõulukohustuse lõppemist läksime tõnnijuurde jõuluafterpartyle. igasuguseid lahedaid tegelasi oli seal, peale meie ja korteriomaniku veel jaan+jana, berit, arva, henrik+triin ja millalgi öösel saabus ka londonlane mirjam. mina olin otsustanud olla designated driver ja seega sai risto poiste ja tüdrukutega viina võtta :) aga viina oli vähe niiet poole öö peale tuli teemaks ussijook. see oli mingi tequila eeskäia asi, mehhikost pärit ja tõuk oli põhjas. alguses ei saand vedama, pärast ei saand pidama, aga uss jäi seekord pudelisse. hullult naljakas õhtu oli ja kui inimestega enam suhelda ei jaksanud siis sukeldusin tõnni põhjatusse FHMikogusse (hehe, liis, staar, "ma ei olnud siis purjus!"). lühikokuvõtlikult oli supertore õhtu. magama jõudsime mingi nats enne viite, mis võibolla ka veidike seletab tõsiasja, miks laupäeval kahe ajal silma lahti sai.

testisin ka terve õhtu oma telefööni ning tema fotokaamerat ja ütleme nii et oleks patt olla mitterahul. telefon on nii superluksmusi mul:)) ja ma ei ütle seda ainult sellepärast et ma oma lemmikloo sain helinaks panna ja sinikiku mu arvutiga jumalasta vabalt suhtleb.


1 ütlemisi:
Anonymous Hanna ütles...

Seda ma sulle ütlen, et punaseid saapaid pole teab mis kerge leida

15:24  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
pealkirjatu
jee, kingitused!!
jõuluhulluse algus
tõusud ja langused
mina
töövestlus ja töökaaslased
töö, asjad ja toakaaslased
reede-ja-laupäev
tööjamad
ülikoolijuttu