.
reede, August 3 lasanjeläbu ja üllatus

eileõhtul oli pisike lasanjeõhtu lili-ülari juures. lauapeal oli neil kõva 25 helehelerohelist meetrist roosi, pulmadest on ju möödas juba üle 2 aasta. nii vahva, kuidas aeg lendab, suurestoas istusime koos rommiga seinaääres ja vaatasin pulmaalbumit. mina meenutasin, tema kuulas. iseenesest õhtu seiklused algasid juba varakult - läksime ristoga JALA kodust kadriorgu. tegelt võttis vast mingi pool tunnikest aga minu jalanatukesed ei ole ju harjunud. terve õhtu ja pool ööd ja isegi täna löövad veidi tuld välja siit-sealt. aga kõik jäid ellu ja kõht läks jalutamisest mõnusalt tühjaks. korteris pisteti kohe näpuvahele rummikoks ja 2 minutit hiljem teise näpu vahele sibul ja nuga. üks lasanje oli juba valmis, aga kuna näljaseid tundus olevat, siis oli parajasti käsil teise valmistamine. väga tublisti hekseldasin läbi selle sibula (elus esimest korda) ja isegi pisarat ei tulnud. olen vist sibula suhtes immuunne. kui kunagi filmistaariks saan ja nutustseeni vaja on, siis pean mingi vulgaarsema meetodi välja mõtlema.

no igastahes uus lasanje läks ahju ja mina juba vist kolmanda (neljanda?) kokteiliga asusin vanakallal järama. kokteili konsistents seekord siis 4cl rummi, purukspigistatud laimineljandik, jääd ja schweppes'i kuni klaas täis sai. lugemine läks nats sassi aga viis-kuu kokteili oli lõpuks hingeall, kui rumm otsa sai. ega asi sellega lõppenud. köögist leitud valge veini kallasin koolaga segamini ja trimpasin vist vähemalt pool pudelit ära. jutt muudkui jooksis ja kõigile, kes kuulata viitsisid, sai südand puistatud. mõnele rohkem, mõnele vähem. hea, et mõistus enamvähem töötas, päris mitu korda sain õnneks piduri viimasel hetkel peale. sellessuhtes oli maru mõnus et piip muudkui tegi ringe ja kõik rääkisid kõigist ja kõikidel tundus olevat lõbus. hhhhheea.

koju taksotasime ja siis jõin igaksjuhuks liitri vett ära. oleks pidand vast ka kohe paar ibukat ära närima, oleks hommik kergem olnd. aga kuna seda ideed õigel ajal ei olnud, siis hommik oli hoopis peavalune ja RASKE ja kerges joobes :) autorooli ei julgend ronida ja siiamaani on siuke jeeli-jeeli olemine. tahaks puhata ja mängida aga kuramus, peab töötegemise nägu tegema. õnneks blogikirjutamine ja tähtsa töömeili vormistamine näevad töökaaslaste jaoks suht samasugused välja.

eile millalgi saabus minu postkasti (trepile) kiri madridist. seal leidus aadressiraamat kõikide osalejate piltide ja kontaktidega (LAHE!), kursuse infomaterjal, minu "miss underwear" diplom (sähh sulle armastust madalate pükste vastu.... :D hea et see saabus muidugi, kaotasin ta nats ära viimasel õhtul ja olin juba mures :D), ja piltide/videotega DVD! alustasin tähestikulises järjestuses olnud kaustade läbivaatamist ja enne lasanjetama põrutamist jõudsin vist estefa kaustaga poole peale. hea et üksi kodus olin, osade piltide puhul naersin ikka nii et kõht kõveras ja napilt-napilt ei pudenenud tooli pealt maha :D nii tore on meenutada neid hullusi ja lollusi mis tehtud sai ja lisaks näha kursust ka ülejäänud rahva vaatepunktidest. ma juba ooooootan et tööpäev läbi saaks, sest tööarvutil ainult CDrom ja plaat piuksub kotis vahetpidamata "vaata mind! vaata mind!".. oeh:)


1 ütlemisi:
Blogger Lizu ütles...

sibula vastu tekib immuunsus kui tegeleda sellega aktiivselt 8h päevas ja 5 päeva nädalas ja niii umbes eeee... kuu aega vast :P
believe me, I know :D

sul vedas lihtsalt.. või meibi olid sa liiga rummine, et märgata neid suuuuuuuri seebiooperi pisaraid, mis su põski mööda alla jooksid? :P

ja minu arust on kah tore, et blogimine tähtsate töömeilide loomisega ühte nägu on (A)

00:30  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
plaanid ja ideed
igatsus
milline nädal
eelkõige minu enda jaoks
mmm:)
"puhkus"
minu kiiksud
nädala lühikokkuvõte
ühekülgne
jaanipäev ja kooliviha