.
reede, Juuli 27 milline nädal

vaikselt hakkan juba kohanema selle eesti eluga. täna oli esimene hommik, kui õigeks ajaks tööle jõudsin ja see oli tingitud tõsiasjadest, et helises mu oma mobiil, siis töö mobiil, siis risto mobiil ja kõige tipuks tuli viimase omanik ja hüppas mulle veel peale ka. teisipäeval hilinesin siis poolteist tundi ja kolmapäeval kaks. päris kurjad näod vaatasid mind kontoris :)

kohanemisõhtutest üldiselt ja miks mu kohver siiamaani lahtipakkimata on... saabusin siis esmaspäeva öösel peale 15päevast peomaratoni eesti õhu lennukiga umbes veidi enne keskööd ja põrutasin meriväljakoju magama. kuna väike harjumus oli pooleööni üleval passida siis sain magama mingi poole 2 ajal alles, enne tegelesin arvutis kõigega, mis 2 nädala jooksul tegelemata oli jäänud. päeval käisin tööl ja teisipäeva õhtul põrutasin jälle merkale, kuna kohver riietega oli endiselt seal ja ema tahtis pilte näha. mingi kesköösel kesklinnakoju ja siis taaskord tegelesin x asjadega kahe-kolmeni, muuhulgas tegin ka endale lavashirulle a la liivi, njämmm. kolmapäeval peale tööd käisin korra kodus, nägin esimest korda üle 2,5 nädala ristot ja põgenesin taas, et teha geaga väike sörk vabaõhumuusjumis. siis nägin taas korraks ristot ja põrutasin kalevit sünnipäeva puhul lost continenti õnnitlema. kui ma ei oleks autoga tulnd (nagu normaalne inimene) või autojuhi kaasa võtt, oleks tasuta viina ja tasulisi mojitosid saanud. täissaabas noh. neljapäeval rallisin otse töölt kosele, et mihkli juures veidi istuda ja sellest kujunes sujuvalt üks hirmus söögiorgia :) sai õllesigareid ja küpsiseid ja puuvilju ja marju ja juustu ja (jälle) lavashirulle ja lõpuks olingi jalgade-kätega rannapallike. edasi liikusime lili-ülari juurde kus sai piipu ja van wilderi lolli filmi vaadata. aga tuleb tõdeda, et naljakas oli ja neljapäeva ootan suht pikisilmi. tuttu sain vist millalgi tsipa peale keskööd, progress on märgatav. aga kuna ühelgi hommikul pole veel ise ärganud, siis ei saa end lugeda väljapuhanuks. nüüd aga nädalavahetus juba uksele kopsimas ja nats hirm on küll, et kuivõrd rahulik see nüüd tulema saab. samas, arvestades mu uimasus-unisust, ei imestaks, kui lausmagamiseks läheb :)

kuna mul endal hakkas ka vaikselt sassi minema, et millistel esmaspäevadel ja/või mis ajavahemikkude tagant ma siia kirjutisi olen postitand, siis tegin üleüldises väljanägemises pisipisikese korrektuuri.

kursuse rahvast igatsen iga päevaga aina rohkem, muidugi mitte kõiki, aga mingi pooli kindlasti. paariga olen MSNis veidi vestelnud aga see pole ikka see. lennupiletid on kuradid igas suunas nii kallid ja ega keegi vabatahtlikult siia külmapealinna ka tule. nii kurb....


.
hiljuti kirjutatud.
eelkõige minu enda jaoks
mmm:)
"puhkus"
minu kiiksud
nädala lühikokkuvõte
ühekülgne
jaanipäev ja kooliviha
saaremaa ja lõputööd
orienteerumine ja esimene pärnu
ees ootavad suured teod