.
neljapäev, Juuli 26 eelkõige minu enda jaoks

kuna oma 7-aasta-taguse rotarylaagri ja 9-aasta-taguse ungari keelelaagri inimestest mäletan vägavähe kui üldse midagi (no jumal tänatud et paar pildijäädvustust on) siis otsustasin oma BESTikad ära kaardistada. taustinfoks siis niipalju, et osalejaid oli meid 28 (pidi olema 30 aga üks belgia kutt jäi raskelt haigeks ja ühele rumeenia tüdrukule tehti mingi pakkumine kuskil mujal osaleda), kellest 20 siis euroopa eri otsadest ja 8 tükki hispaaniast ning lisaks veel üks paras posu korraldajaid. ei hakka siin mingeid eelistamisi ega tähestikujärjestust taga ajama, nii nagu meelde tulevad, nii nad ka kirja saavad.

eva - üliõllemaias ungari tütarlaps. üks meie charlie inglitest. kivis peaga muutus vitsazombiks ja suutis ainult "i'm okeeeey" öelda :) kuigi väitis väga järjekindlalt vastupidist oli vähemalt viimased mitu päeva tortellini silmarõõm ja kaisukaru. üks vähestest kes oli juba kl 19 purjus ja suutis siiski viieni möllutada.
charlotte - tombrider belgiast. teine meie charlie inglitest (mina olin kolmas). ajas oma siniste silmade ja mustade juustega õige mitmel mehel pea ringi käima. kahjuks (õnneks?) mitte sellel, kellele ta ise juba esimesel päeval silma peale oli pannud. miss bikini, kes alustas suvekursust tumepunasena.
luca - 198cm itaaliast. aka tortellini. põhjendas oma ülimat kahvatust põhja itaalia päritoluga. hämmastaval kombel ei löönud metroos pead mitte kordagi ära kuigi enamik käike olid mõeldud temast vähemalt 15cm lühematele.
dalibor - minu turvamees ja horvaatia salaarmuke :D esimene tuttav (tulime koos lennuväljalt), cityrallytiimikaaslane ja bussipinginaaber. kui ma nüüd ei eksi, siis kuulus "pikemate" klubisse ca 188ga. eksamilt läbi ei saanud, aga see eest võitis kõik muud võistlused. tuc tuc :p
akos - tõsine ungarlane, kelle viimased päevad pidid terviseprobleemide tõttu olema lauskained aga noh.... teda nähti viimastel hommikutel aluspesus tänaval hambaid pesemas ja mände kallistamas ja alasti metsas jooksmas ja kõikvõimalikes kohtades tukkumas. igastahes (kainest peast) parim jutukaaslane ja eeskujuliku joodikupäevitusega noormees, kellel nägu arme täis. armid pidavat meest kaunistama ju :P
tom - polish boyfriend. huumor kuupruudus st garanteeritud kõhulihastetrenn ja kuigi pikkust umbes sinna 192cm kanti, siis poistest oli kõige noorem. üritas õpetada mulle poola klubi tantsutervitust aga ma vist olen lihtsalt väga andetu, või on see jubemarukeeruline. ühesõnaga minu tantsupartner ja kõige nakkavama naeruga tüüp :) ahjaa, naabrimees ka!
greta - punapäine ungari rokitsikk. minu tihe tunnipinginaaber ja halakuulaja, tema vist teadis minust kursuse lõpuks kõige rohkem. kukkus esimesel päeval perrooni ja metroorongi vahelisse avasse ja tulemuseks marudalt sinisekirju vasak jalg, mis alles kursuse lõpuks vaikselt normaalse värvi omandas. ilusate kleitide varuga neiu.
romana - siiras tütarlaps rumeeniast. temaga me pidime madridis mingisse kõrbeparki täiesti lootusetult ära eksima. laagrimajas minu voodikaaslane, kes viimasel õhtul ei jaksanud enam redelist üles ronida ja minu magamisaseme okupeeris :) tõeliselt armas. nimi ja riik moodustasid toreda komplekti ka muidugi :P
boris - pikk poiss serbiast. hull õpilasaktivist, umbes kõigil maailma konverentsidel ja õpilasvahetustel osalenud. eelmineaasta oli torinos koos arminiga näiteks :) häääästi sõbralik ja hoolitses tüdrukute eest, kõik kes vaja sai kaissu võetud. ütleks nii, et täiesti borise nägu ka :)

huhh, see oli vist minu põhituumik välismaalastest, sest edasiste väljamõtlemiseks peab juba nats ajurakke liigutama ja ega vist nende kohta pole pikemalt kirjutada kaa....
eric - rootsi ahvipärdik. rahvusvaheline mees, ema oli prantslane ja isa rootslane ja oskas mingi vähemalt kuute keelt. kõige vanem ja kõige ekstrovertsem inimene, keda kunagi kohanud olen. hästi aktiivne ja organiseerimishuviline ja kui tahtis, siis ajas mõistlikku juttu ka.
woijtech - polish boyfriend 2, väike ja vaikne punapäine kutt (väike ja vaikne ainult kuni BESTvisioni võistlus peale hakkas, siis pöörati kõik peapeale). tema motivatsioonikiri oli esimese koha saanud (selle info pressisin peakorraldajalt välja) kõigi 3xx kirja seast. leidis hingesugulase (ja armastuse?) ukrainast.......
natasa - serbia kaunitar. alati ja igas olukorras ilus, täiesti uskumatu. välismaalastest tüdrukutest kõige vanem aga vahest natuke totsu. alguses väitis et talle sobivad ainult sirged juuksed aga umbes kolmandal päeval enam ei viitsinud ja siis olid lokid valla. ja MILLISED lokid! mitmemillised!!!
irina - vene juurtega lätlanna. ja need vene juured olid ikka igal pool väga näha. armastas kulda ja karda ja läikivaid ja nappe asju ja gorkaga mürada. või õigem oleks vist öelda... kakelda. koguaeg hästi väljapaistev ja kuuldaolev ja natuke loll blondi. väsitas mu oma kädistamisega umbes teiseks päevaks ära :P
olha - ehtne ukrainlanna. sinised silmad ja blondid juuksed ja venemaal oleks tema nimi olga. leidis lisaks ukraina armastusele, armastuse (hingesugulase?) ja poolast......
jana - pisike ja vaikne makedoonia tüdruk, kes inglise filli õppis ja alati enne kl 1 koju tuttu läks. oli ka minu cityrallytiimis ja lahendas suurema osa ülesannetest.
ioannis - kreeka kutt, kellel esimesel (teisel?) päeval metroos fotokas ära varastati. kurb lugu, aga reisi lõpuni klõpsis keritava filmifotokaga :D suht vaikne ja suht puise inglisekeelega aga sõbralik ja alati naeratas.
alper - türgi kutt, kes olevat olnd hästi hea huumorimeelega, aga minuga käitus miskipärast suht vastikult. purjus peaga õelutses ja muidu polnud ka just eriti sõbralik. aga ilma geelita soeng sobis talle tuhatkorda paremini kui see, millega ta igapäev ringi jalutas.
gözde - miss internet türgist. tütarlaps, kes veetis iga päev vähemalt 4h arvutitaga oma kutiga rääkides. asi tipnes sellega, et kutt lendas türgist madridi, et temaga koos olla. muidu tundus siuke vaikne aga intelligentne, keemiast teadis kahtlaselt palju ja tüdrukutest oli kõige noorem.
sun - meie hiina rootslane. pisike ja tagasihoidlik ja alati sõbralik, keda kõik koguaeg tögasid, kuid kes sellegipoolest kõigiga toredasti käitus. viimasel õhtul olla striptiisi teinud, kuid kindlad allikad selle kohta puuduvad ja pealegi oli väljas tol hetkel kottpime olnud. mina muidugi ei tea midagi, sest olin metsas kui elekter ära läks :D

vot siuke rahvusvaheline seltskond oligi. eks peab millalgi end kokku võtma ja ka hispaania esinduse ära kaardistama, vähemalt osaliselt. eks oligi sealgi päris värvikaid ja põnevaid kujusid, tuleb aus olla. aga kõiki organisaatoreid ei õppinudki lähemalt tundma...eks kirjutis tuleb ka nende kohta kellega tihedam läbisaamine oli :)


.
hiljuti kirjutatud.
mmm:)
"puhkus"
minu kiiksud
nädala lühikokkuvõte
ühekülgne
jaanipäev ja kooliviha
saaremaa ja lõputööd
orienteerumine ja esimene pärnu
ees ootavad suured teod
hammas ja kleit