.
esmaspäev, November 24 oi ka pidu jah

ei oskagi kirjeldada eilset õhtut eriti hästi. seega piirdub seekord väikese märksõnaloeteluga. etsiis... hästi fun oli, palju sai juua. üks ei olnud eriti teise eeldus a võibolla natukene. kogemata sebisin mingihetk 5 (!!!) tasuta drinki stereo baarist. sai paar aastat viisakalt fämilijärjekorras trügitud. lisaks sai veel mõned aastad garderoobijärjekorras olla ja lõpuks oli mu jope igastahes hoopis kott, no tore lugu küll. sain teada, et kui kui ma pean teisest leti otsast endale shoti võtma siis on umbes 80% tõenäoline et see shott ei jõua mitte kõhtu vaid lõpetab oma elu letipeal laiali. pffft. ajasin härra jannoga baarileti ääres väga pikalt ja diibilt juttu teemadel, mida ma miskipärast hetkel väga kommenteerida ei oska. tegin põnevat tantsu oma lemmikute möllutüdrukutega. tegin põnevat tantsu peale lemmiktüdrukute lahkumist täiesti suvaliste tüdrukutega kes tundusid toredad. ajasin härra erickuga djpuldi ääres väga pikalt aga mitte eriti diibilt juttu teemadel, mida ma ka kommenteerida eriti ei oska. flippisin nats täiesti ära kui tõnn tulekuileebetuult sämpeldas. käisin kahel kuni kolmel kuni neljal kellaajaliselt fiksitud shotideidil (täiesti normaalne on kokku leppida kohting kl 04:00 uksebaari letiääres). sain mingihetk oma jopekotist jopejope teha ning fäänsi garderoobinumbri 001:) möllutasin mööda klubi kuni tuled põlema pandi. jälle. viineriburgeriputkat ei olnud varustatud ja seega sai löögiplatsil vinkupraadi. (kui ma nüüd nats mõtlen siis raskemad pohmakad on mul kõik olnud peale löögiplatsil hommikust söömist. hmm.. coincidence?) ja siis ajasin majaees juttu väga umbes kõikvõimalikel totaalselt lampidel teemadel ja seni kuni kell sai peaaegu et 8. ja siis tulin tuppa tuttu ära. ja magasin. vahelduva eduga peaaegu 12h järjest ehksiis kella kaheksani seekord. vahepeal tegin ühe silma lahti ja suhtlesin veidi. ja siis magasin veel. kui ma lõpuks silmad natuke rohkem lahti tegin siis käisime liisuga linnapeal lõbutsemas, suvekummidega autojuhtide üle naermas, pilte tegemas ja niisama lumesees mõnnamas, lisaboonusena veel vanalinnas poes ja pitsat toomas. vana nädala lõpetasin ja uut alustasin stereos barmenide pühapäeval koos alkoholivaba kokteiliga (kaur tegi ja 40 krooni maksis seekord :D) ja juba ongi tuttumineku aeg.

homme lähen bussiga tööle sest mu autokenene on paljurohkem lumeall kui ta märtsis oli. ja märtsis läks tema väljakaevamiseks julgelt üle 2h ja kaks mu tubli tugevat töökaaslast koos lumelabidatega. loodan peatsele sulale sest buss ei ole tegelt mu lemmikliiklusvahend üldse kohe mitte ju.

ma tahtsin midagi tarka veel kirjutada aga mul on täiesti meelest ära läinud mis see veel olema pidi. niietnoh. järgmise korrani siis.


.
hiljuti kirjutatud.
kanatseesarlane
reaalselt rääkides
kell on vale
nojah siis.
täpselt paras
elu õppetunnid
kinnisvarahai
rahakotilugu
selgelt liiga palju
põhiklient