.
reede, Jaanuar 2 2008 läind

ärkasin täna kell 12. ja siis üritasin umbes 15 minutit välja mõelda mis päev on. nagu oleks esmaspäev aint et ei saa ju olla sest nädalavahetust pole olnd. siis mõtlesin et äkki laupäev. või pühapäev? lõpuks jõudsin selleni et okei reede. ja siis pidin südame rinnust välja ehmatama sest reede on ju tööpäev. õnneks jäi süda siiski seekord tuksuma sest kohe meenus et kolmapäeval sai välja loositud kaks soome osakonna õnnelikku kes uueaasta teisel päeva end töömuredega piinama ei pea. kuna mul loosis kunagi ei vea siis ma keeldusin paberilipakat valimast ja sain selle mis üle jäi. ja seekord läks õnneks. juhuu.

tuleb tunnistada et minujaoks on olnud erakordselt rasked pühad. ma pole siiamaani täielikult toibunud katastroofiliste tagajärgedega "väikesest veiniõhtust" pea nädalake tagasi. seega on totaalselt raisku läinud kaks (hetkel veel küll poolteist) 5päevast nädalavahetust. kuidagi on ära haihtunud need inimesed, kellega sai vahepeal iganädalavahetuseliselt suheldud ja kellega koos alati totaalset hommikunimöll garanteeritud. ma olen erinevates mõtetes ilma jäänud õige mitmest inimesest, kellest ei tahtnud üldse ilma jääda. jõulu ja talve ja aastavahetusetunne jäi kuhugi lõunamaale palmialla puhkusele ja seeaasta kohale ei jõudnudki. kass on endiselt peal, väljas on külm, märg ja pime. ning kõik see kokku, mõni asi rohkem kui teine, ongi need pühad nii vastikuks ja vaevaliseks muutnud.

aastat vahetasin seekord koos tuuli, maria, erki, kristeli ja veel mõnede toredate inimestega luises ja toompeal. tõeliselt rahulikult kusjuures. võibolla jõin õhtupeale kokku ära tervelt ühe pudeli astit. võibolla sest ma pole päris kindel kas kokku tuleb üldse terve pudel. aga midagi sinnakanti. tegin endale iiiilusad lokid (mis luise asemel küll kuhugi mujale peole läksid), panin selga oma roosakaspunase montoni kleidi, sidusin korralikult kinni parema käe mis uuaasta +/-1päev streikis aga nüüdseks on jälle funkama hakanud vaikselt, tegin piduliku meikappi ja nii oligi. saluuti ronisime vaatame presidendi juurde aga nagu selgus, siis seal oli veel umbes miljon inimest, kellest suurem osa sõbralikust naaberrahvusest, ja ühtegi raketti ma seeaasta ei näindki. päris äge ju. uueaasta esimeseks eineks praadisin endale kartuleid ja võtsin kõrvale maria seenesalatit ja siis tegime kambakesi umbes neljani hommikul sünonüümide arvamise mängu ning seejärelt tegid enamik paar tundi "üritaks nüüd saada takso" mängu. uueaastakõned tulid empsilt ja õeraasult ja liisult ja alarilt, lisaks mõned stampsõnumid ja paar personaalsema lähenemisega õnnitlust. peale väikest hommikust tervsilikku jalutuskäikku kell 5 olin igastahes kodus ja tekiall. vaatasin aastaalustamiseks lõpuni õhtul pooleli jäänud topgeari vietnami-eri ja selle poole pealt jäingi magama ära.

aasta esimesed päevad olen veetnud vahelduva eduga voodis ja diivanil, ühekunimitme teki sees koos erinevate filmide ja topgeari 11nda hooajaga. väikeste kõrvalepõigetega kööki ja/või sikupilli stuudiosse. täna olid suured plaanid. tahtsin minna kotti ostma ülemistesse, inzule kinki mustikasse, järvele voodipesuvarusid täiendama ja midagi oli kristiinest ka vaja. aga olen jõudnud täpselt niipalju et dushiall käind, mõelnud sellest et piim on otsas seega peaks westmanni roomama, meie laguneva lae järjekordsed tagajärjed esikust kokku korjanud ja köögilaualt kolm asja kappi ära pannud. raudselt maailma produktiivseim aastaalustus. loodetavasti see ei määra kõike mis sellel aastal toimuma hakkab...

2008 suurimad kordaminekud
- märtsis kolisin maailma kõige mõnusama korterikaaslase juurde roosikrantserisse
- käisin itaalias, inglismaal, slovakkias, austrias, šveitsis, soomes ja hiiumaal
- hakkasin suhtlema erinevate sõprade sõpradega ja sain tänu sellele lugematul arvul uusi tuttavaid
- põnevad teemarendused erinevate uute tuttavatega
- andsime musettega kolm suuremat kontserti
- pidutsesin vahelduva eduga metsikult ja keskmise metsikusega
- tutvussuhete tekitamine balou ja stereo ja prive barmenidega
- leidsin alkoholi mida mu organism talub aga mis maitseb ropult halvasti (a.k.a. tekiiila)

2008 suhteliselt läbikukkumised
- otsustasin oma ilusad blondid kiharad tumepruuniks värvida
- audikesega seotud probleemid
- lasin liiga palju inimesi südamesse, kellel sinna asja polnd
- kooli ei lõpetand
- tsiklilube kätte ei saand
- testisin ära erinevad alkoholid mida mu organism ei talu (a.k.a. rumm, viin, vein)
- aastalõpuks saavutatud erakordne pankrotiseisund
- armastust otsisin aga ei leidnud


.
hiljuti kirjutatud.
kass on peal
c'est la vie
vabal ajal seiklen
koguaeg
jõulutunne
sisevõitlus
ikka kaheksani
kolmapäev
teisipäev
oh need mehed