.
neljapäev, Detsember 18 kolmapäev

tuleb tunnistada et mul hakkavad nimetähed otsa saama.

aga igastahes käisin täna õhtupoolikul härra Rga õhtustamas. boheemis taaskord. ja siis oli meid seal äkki neli. õhtujooksul sain teada kes pildistab avenüü kaanefotosid ja kes herr padari uue singli pilte ja kes niisama aknast muuhulgas maailmailusaid vaateid. peale väikest hõõgveini ja niisama chilli toodi ilusti koduukse ette ja tuleb tunnistada et lõpuks ma eriti enam ei kartnudki seda veidi äkilisagressiivset sõidustiili. kutsuti laupäevaks deidile ka. väga spetsile deidile kusjuures, dresscode Prêt-à-Porter! ning see närib mul praegu hinge seest sest laupäeval peaks ma tipsutama koos kursakatega ja samas tsikkidega kaheksas reivima ja salajutte ajama. nüüd on mul kolm überlahedat plaani ja totaalne otsustusvõimetus. marvan ma lähen umbes täpselt reedeks hulluks ära... aga pole ju tegelt hullu sest siis on SSJS :D

aga liisuga käisime täna trennis üle pika aja ja kahjuks oli täiesti vale olla seal. mis siis et 3 siidrit oli hingeall ja väga palju inimesi polnd ja muusika oli mõnna. puus ei nõksund ja õiget tunnet ei olnd sees.... maimõista mis toimub.

uusaastaks olen hetkel kuulnud kolmest erinevast plaanist. 1tk paganamaad, 1tk fotostuudio jämm sikupillis, 1tk õhtukleidipidu luises. hoian endiselt plaane õhus, väga ei viitsi üle planeerida ju ometi.


.
hiljuti kirjutatud.
teisipäev
oh need mehed
jaurikud aurikud
shuffle
sporditüdruk
halvad asjad
head asjad
ühe õhtu lugu
omadega sees
müstiline tüdruk