.
neljapäev, Detsember 25 jõulutunne

nagu juba maiteamitmendat aastat, jõulutunnet ei ole. RKkodu jäi kiirete aegade valguses kaunistamata ja ega see ka muidugi asjaolusid kergemaks tee. aga kõige jõulusem aeg on nüüdseks juba niikuinii läbi. ehksiis 24nda õhtu. kus kogu meie pisike pere linnapealt kokku korjatakse, piritakosel jõulusööki süüakse ja viina võetakse, liivi (era)elu detaile süviti arutatakse (sellest meeldivast osast sain vabanduse ainult 2 aastat tagasi kui risto ka meiejuures jõulul oli ja siis tundusid kõik väga rahul olema asjade käiguga), mandariine pugitakse ja kohvi juuakse ning kingitused laiali jagatakse. sellessuhtes oli see aasta päris okei et aki (ema ema) oli ka meiega ja miskipärast olid kõik aru saanud et liivi (era)elus ei ole eelmise aastaga võrreldes toimunud märgatavaid muutusi ning seega lasti mind peale esimest paari suunavat küsimust kruustangide vahelt lahti. ja hakati teineteisele kurtma kui raske on elada vanana, kasvajatega siin ja siin ja siin, kui midagi teha pole päevad läbi jne. tegelt mulle meeldivad mu vanavanemad. mis siis et nad on parajad ussid ja kiuslikud ja harrastavad kõvasti mustemat huumorit kui ma ise. näiteks tahtis taadu minuga õue kaklema minna sest temale ei meeldind et ma aevastan ja minule ei meeldind et tema suitsu tegi :D

jõulusaak seeaasta siis ilusad mustad saapad mida on võimatu jalga panna ja millega on võimatu libedal pinnal püsti jääda aga suva ju sest nad on niiiiiiiii kaunid (tartust, pakkimata), mõned varrukad (neljad tegelt, tartust, pakkimata), kampsun (tartust, pakkimata), pakk raffaellosid, suur šokolaaditahvel, autogrammitud birgiti jõuluplaat, heegeldatud pross, kahed niisamasokid, ühed villased kootud sokid, retuusid ja traditsiooniline valge ümbrik. töölt sain pudeli veini ja veelühe suure šokolaaditahvli. oehh kes küll kõik selle šokolaadi ära sööb.

igastahes trall peetud tulin koju. panin pesu kuivama, organiseerisin voodisse uued linad, avasin veinipudeli (khm okei lahendasin edasi sajandeid tagasi avatud pakiveini tegelt) ja lällasin paari saatusekaaslasega MSNis. paar jõulusõnumit sain ka õhtujooksul tegelt ja paar saatsin vastu. nats enne keskööd helistati ja ukseette veeres wrangleritäis jõuluvanasid kes tõid mulle kommi :)


.
hiljuti kirjutatud.
sisevõitlus
ikka kaheksani
kolmapäev
teisipäev
oh need mehed
jaurikud aurikud
shuffle
sporditüdruk
halvad asjad
head asjad