.
teisipäev, Jaanuar 13 infokillud

jutud on selgeks räägitud. ei olnudki nii raske kui alguses tundus, ei minu ega tema jaoks. igastahes kõik on hingelt ja mõtetest ära öeldud ja eks näis mis saab. või mis mitte. hea igastahes, palju kergem on olla.

neljapäeval lähen kooriga peterburgi. rahvariided on, valge kleidi saan ka, emps tõi kohvri, hääl kadus hommikul ära. tüüpiline.

kui ostad kokat, võid saada hoopis amfi. ei, mitte omast kogemusest ei tea, tuli jutu sees välja. ja koka nähtavasti väga paha polegi (ma vikist lugesin just, googeldada ei julgenud, viiakse veel KAPOsse ülekuulamisele), ajab jutu jooksma ja une minema. teinekord paneb jaburusi ka tegema. ja pärast on kass peal.

alguses oli ka kokakoola sees kokalehti.

esimesed ilmingud et läpakas hakkab vanaks jääma. palud läbi quicksilveri avada messenger (kuna adium ei taha töötada) - avaneb excel. mingihetk pannakse kinni kõik finderi lahtiolevad aknad, ilma pikema põhjenduseta. kustutad ära umbes 3GB jagu muusikat - vaba ruumi tehib juurde 3MB.

probleemi lahendamine selle ignoreerimise teel on populaarne ka väljaspool RK korteri elanikkonda. ja isegi meeste hulgas. votsiis.


.
hiljuti kirjutatud.
põhimõtteliselt.
sürreaalne
hommik saabub
2008 läind
kass on peal
c'est la vie
vabal ajal seiklen
koguaeg
jõulutunne
sisevõitlus