.
kolmapäev, Jaanuar 3 peaasi et ei peaks õppima...

täna oli minu esimene külastus korterisse. väga omapärane koht on. korter ise on natuke vääraka kandilise U kujuline, ühest U otsast on sissepääs ja esik, siis U alumine osa mis on kööginurk ja natuke elutuba ja kolmas ots on siis elutuba meets magamisnurk vist. U keskmise osa (noh korter ise on nagu ruut tegelt, aga keskmine osa on kinniehitatud ja siis tulebki selline kandiline u) moodutavad pisike WC, tilluke dushiruum ja maailma väikseim kööginurk. külmkappe on tervelt kaks aga ahju pole ja neid pliiditäppe on ainult kaks. huvitav, et 1toalise korteri peale on 3 väikest kraanikaussi - köögis, dushiruumis ja WCs ka veel. kõigerohkem painab mõistust, et nõusid pole kuhugi kuivama panna sest kööginurga pinna moodustavadki ainult kraanikauss ja pliit, hädasti on mingit lisapinda tarvis. risto pani korteri värvid õnneks suht kiirelt paika - kolm esikuseina tulevad sinised ja kõik ülejäänud korter kollane. värviline värk ühesõnaga. kiirelt visandati paberile ka kaks kergvaheseina ja köögiosasse tulev letitaoline lauavärk. no eks ta ise leiutab kui tahab. veel käib mulle veidi ajudele et korteris on kaks erisuurust radikat. üks kööginurga vastas ja teine elumagamistoa vahepeal. köögipoolne on selline normaalne ja pisike ja elutoa oma on supersuur. nagu.. kuhu me voodi peaks panema et se vastu radikat põlema ei läheks?? dilemmmma.... aga aknad on ilusad ja suured ning aknalauad otsekui loodud küünalde jaoks. (keskmiselt) suur peegel oli ka esikus olemas. vahva :)


4 ütlemisi:
Blogger minni ütles...

a kus muidu?

15:13  
Anonymous liivi ütles...

suht nedalekoo ot sinu kodu.
magasini striit, keskvanglast 400m :D

21:47  
Blogger Maria ütles...

Aga Liivi! Ma ei teadnudki, et sa minu juurde elama kolid! Üks mu korteri sein on sinine ja ülejäänud kollased, esikusse peaks tulema suur peegel, köök on nii pisike, et ahastus tuleb peale, radikad on üle mõistuse suured ja tulised ning aknalauad koreti parim osa. Ok, kust sellesse korterisse köök telliti?

23:39  
Anonymous liiwi ütles...

noh jah.. ainult et sinisest sai värve ostes sujuvalt oranžh :D ja sellised tulevad 3 seina (ja kokku on 8 kui vuuke mitte arvestada).
aga meil ei olegi tellitud kööki. üldse.. mis köögist me räägime? meil on väike vuuk seinas mille sisuks on kraanikauss, kaks pliiditäppi ja külmkapp, mis pliiditäppide all asub. the end. kergelt öeldes nagu veidikene kitsas koht :D

23:47  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
elvira, korter, musa, blogger
uusaasta
lessons of life
unistades oma kodust
jõululaupäeva tegemised
pealkirjatu
jee, kingitused!!
jõuluhulluse algus
tõusud ja langused
mina