.
teisipäev, Jaanuar 8 esimene nädalavahetus

kuna ma teatavasti ei ole veel jõudnud poodi 2008 aasta märkmikku ostma, siis pean kõik tegemised ja mõtted ja muud asjad siia kirja panema. muidu lähevad ajaloohämarustesse kaduma. sest teatavasti on mul väga pisikese kuldkala mälu ju. sellessuhtes on hea, et elu on kogu aeg nii põnev, aga noh, vahest kuluks ikka mingine mäletamisoskus ära kah. ja siis äkki tehtaks tsipa vähem mu üle nalja ka?

igastahes laupäeval äratas hr taali telefonikõne mind juba kl 12! saate aru, kuus tundi varem olin ta koju magama viinud. milline sadism!!! ja kui ma talle telefonis ütlesin et ouu, ma tahaks mingise tunnikese veel sliipida ja pea padjale olin pannud, siis läks umbes 3 minutit mööda ja helistas ergo. kellele ma samuti delikaatselt seletasin et ma olin kuueni üleval ja kaine ja nüüd siis nemad teevad sellist huumorit. panin pea uuesti padjale ja siis tuli isa ja palus et ma talle olympuse tööpõhimõtet seletaks. mitte et ta ka ei teadnud, et ma kuuest koju olin jõudnud. edasise magamise mõtte igastahes matsin maha ja kui ergo taaskord helistas ja teatas et tanel võtab ta 20min pärast peale ja hommikustsööma minek, siis võtsin end kokku ja pesin-kuivatasin oma juuksed 15minutiga ära. mina!!! saate aru?! mina ei saanud :) aga nähtavasti kui väga väga vaja, siis kuivavad värskeltpestud juuksed ka 10minutiga. ja siis, MUIDUGI 40 MINUTIT HILJEM, saabus ralliekipaaž sidrun ja läksime sadama hessukasse. nagu traditsioonid nõuavad :)

siis toodi koju tagasi, koristasin natsa, hängisin niisama ja millalgi veidi-enne-seitset võttis ergo koos meeli ja rommiga mind peale. järjekordne geniaalne planeering - "olen 15minuti pärast ees!" ja 30 min hiljem "jõuan kohekohekohe!".... mehed! no igastahes võtsime romka ka peale ja sõitsime laagrisse. "väikesele" kartingule olid end kohale vedanud kõik, kellele sellest midagi mainitud ja seega kokku oli meid mittesõitjatega koos mingi 15 inimest vist! või oot, prooviks loendada :) ma, romka, rommi, meeli, ergo, torm, taal, evelin, anton, hiv, iff, paul, heleri, sten, taavi ja.... maitea oligi vist kõik? ei, keegi on puudu ikka, sest 14 sõitjat oli ja kaks pealtvaatajat. mõtemõtemõte..... täiesti piinlik, jääbki keegi puudu, sest mõte üldse ei tööta. kell on muidugi üheksa ka alles (appi ma olen juba 2,5h üleval olnud) :) no igastahes ma tegin seekord ainult ühe sõidu, sest ei viitsind end puruks pingutada ja pärast põdesin hellalt sest umbes peale esimest minutit sain aru, et iste oli reguleerimata jäänud ja jalad ulatusid pedaalideni täpselt varbaotsaga :( no igastahes hullult vahva oli, nagu ikka, mis siis et ma (RAUDSELT selle istmejama pärast) eelviimaseks jäin :) aga vähemalt sain endast võitu ja ei ostnud teist sõitu ja olin uhke oma varbaotsesaavutuse üle kah!

pärast karti suutis keegi pauli ära moosida ja nii mindigi edasi nõmmele istuma. õigem oleks muidugi, et MINA läksin nõmmele istuma ja ülejäänd rahvas saabus millalgi öösel. algselt oli ekipaaž merivälja kaine juht ergo ja tema toyots, aga kuna alkohol tundus nähtavasti niiiii ahvatlev, siis viis ergo peale karti oma auto meriväljale ära ja kaineks juhiks võeti meeli ja kaineks autoks tema C2. ei ole just maailma parim auto kus viiekesi reisida. eriti arvestades, et sellel keskmist istekohta pole taga :D igastahes paulijuures sai mõne tunni jooksul sauna, niisama juttu, nalja muidugi ja juua ka. nimelt tegin endale (ja lennale, kes ühines märgatavalt kahanenud kambaga paulijuures) ühe kergelt öeldes kange 0,4l viinakoksi ja peale seda olingi tehtud tütarlaps. kolmeajal sai paulijuures pidu otsa ja klubituju nagu kellelgi eriti enam polnud, seega veeres meie superekipaaž mäkki, tegime väike õhtueine ja siis käisime romkajuures wiitamas (mina ja meeli pigem tukkusime diivanil) ja näedsasiis, juba mingi kuue ajal olingi taaskord kodus! :D seda tean ma sellepärast et kolmveerandkuus, kui mul silm oli just just kinni vajunud helistas rauno ja küsis et kas ma veel linnapeal olen ning kas privvi ka jõudsin :) igati normaalne ju.

pühapäev algas mul kell 2 ja kell neli oli proov mis kestis umbes terve igaviku. proovilõpuks oli mul peavalu ja uni ja tühikõht ja kopp kõigist maailma asjadest ees. käisin kojutulles chopsist läbi, võtsin endale "õhtusöögi" ja olingi juba enne 11 tekiall. testisin paari ideed photoshopis ja edasi üritasin magada. ainult et und ei tulnud. nii umbes terve öö. korraks sain vist isegi täiesti korraliku une jooksma, ja siis unenäos ründas mind suur koer ja naksti, oligi uneprobleem lahendatud umbes õige mitmeks tunniks. probleemilahendus nägi siis välja nii, et und ei olnud absoluutselt. ja seega hommikune ärkamine pole kunagi nii lihtne olnud :D okei, tänahommikul oli ka umbes sama lihtne, sest tänaöösel ma magasin ka paar tundi võibolla. aga sellest paarist tunnist piisas. hea on olla :) elu on ikka igasuguseid krutskeid täis.


.
hiljuti kirjutatud.
puänt
olen korralik
kakstuhatkaheksa
mismõttes
mehed!!
jöulud
mõnusad mõtted
shoulddrinkmore
rasked valikud
šaakal