.
teisipäev, Detsember 25 jöulud

ma olen päris okei tsikk endaarust. tegin perega jöulud ära, ja siis läksin võtsin oma eksi peale ja läksin eksi sõprade väga traditsioonilisele jõulupeole tõnni juurde, sest maiviitsind kodus olla. natsa naljakalt vaadati vahepeal (võinoh, siis kui me koos saabusime) aga mul ükskõik. beriti ja jana reaktsioonid risto eestisolemisele olid ausalt lausa puhas kuld. igastahes lõbus oli, üldse ei kurda :D ja hommikul on mul padukainekana kindlasti palju lõbusam kui mõnel teisel kes kommertspühade tipphetke tähistamas oli :)

selle aasta skoorid on suhtkoht kesised. minu üllatuseks ja totaalseks hämminguks saabus mulle koju 2 (!!!!!!!!!!!!) postkaarti, telefoni 8 jõulusõnumit, orkutisse neid jaburaid "saada kõigile sõpsidele" tervitusi mingi palju ja nele helistas ka. a mitte jõuluteemadel :D ergo ja torm helistasid ka. niivõrdkuivõrd jõuluteemadel. kinki sain eeee. ühelt kliendilt pluusi (okei, reedel juba aga see oli ikkagi v. lahe), empsilt perenaise käsiraamatu (nüüd ma LÕPUKS saan õppida hakklihakastet tegema ja praekartuleid nii, et need ka söödavad oleksid! boonusena kasulikud vihjed feng shui teemadel tubade sisustamiseks ja algtõed laenu võtmisest), õelt clarksoni raamatu (sama, mis ma ristole vist sünnipäevaks kinkisin?), vanavanematelt, nagu traditsiooniks saanud, magusat ja krabisevat. a ja sõrmikud ja villased sokid. spets ja suht okei.

ise kinkisin endale seeaasta joiki lõhnaküünlaid ja iPod shuffle. eelmineaasta oli mu endakingiks teatavasti mu armaskallisnumpsik telefon. aga selle shufflega oli siuke nali, et selle eelmine kodu oli natuke pärnus, ja pärnust päälinna tõi ta minu palvel (risto sõber) margo. ja margo ei olnd mitte kunagi minu juures käinud, ühekorra vist kuskil lähedalkandis. aga täna ta mingi päeval helistas et kule, ma 2 tunni pärast olen kuskil sealkandis. ja täpselt 2 tunni pärast helistas ta jälle ja ütles et ouu, ma nüüd olen vist kohal. vaatasin aknast välja ja oligi! oli tunde järgi tulnud ja kui leidis maja, millel hoovis audi seisis, siis tundus õige koht olema. müstifikatsioon mees täiesti!


.
hiljuti kirjutatud.
mõnusad mõtted
shoulddrinkmore
rasked valikud
šaakal
väikese inimese elu
iroonia
minu pöff 2007
porsche, filmielu
naljakad ajad
armukade