.
reede, Detsember 28 mehed!!

just mehed on süüdi selles, et mul ei ole teps mitte absoluutselt eriti hea olla hetkel. võiks isegi öelda, et mul on suht kehva olla. lausa nii kehva, et tahaks end kerra tõmmata ja kuskil soojas nurgas väriseda veidi. või mõned tunnid näiteks. kuid selline pisike tõsiasi muidugi ei takista mul unistamast ajast, kui kell saab 8 ja mina lähen kaheksasse oma naissõpradega, kellest osasid ma pole vist umbes kuussada aastat näinud ja võtan endale ühe maasika margarita. algatuseks. või midagi sellist. no igastahes mehed on kõiges selles süüdi seetõttu, et minule olid nad liiga teinud (noh.. kind of. võisiis ma ise oli endale meesteteemalised pseudokad tekitanud. poteito-potaato.... aga nemad olid ikkagi ALGSELT selles süüdi et mul oli üldse põhjuseid endalemingid probleemid välja mõelda! marvan. tegelt maitea enam, mittemidagi ei saa aru) ja elisale olid nad liiga teinud ja kuidas seda muret kõige lihtsmate vahenditega lahendada? retsept imelihtne! 1 roosikrantsi korter, 2 pakki juustunäkse, 2 pudelit veini, 4l spraiti, 1 pudel hennessyt ja voilá! probleem lahendatud! sessuhtes et oli väga nauditav lihtsalt rääkida absoluutselt kõigest, mis aju genereeris, häbitult ropendada, kasutada niipalju keeli korraga kui mõistus lubas ja nii kuni kella kuueni hommikul välja. naljakas oli, kui elisa rääkis mingist suvalisest asjast ja siis mul tekkis selle suvalise asja suvalistest seostest juba mingi 2...3...4 järgmist teemat, mis KINDLASTI hästikiiresti ja kohekohe lahkamist vajasid. ja nii juttu jätkuski. ja jätkus ja jätkus kuni me lihtsalt mõlemad haigutasime ja tõdesime et oleks vist mõistlik hetkeks küllili maha pudeneda. ja pudenesimegi. ja terve päev oli siuke raske olla, nagu oleks eelmisel õhtul veidi pidu pannud või midagi. päris produktiivne. aga noh, elu on selline. lähen käin nüüd käppelt dushiall ära ja kui veab ja aega üle jääb siis võibolla isegi koristan midagi natukene. mis siis, et koristamine pidi tänase päeva juhtmõte olema. upsii, juuvist oli targemat teha. võisiis. mitte.


1 ütlemisi:
Blogger Lizu ütles...

Esiteks: jah, men! Go figure! Kes krt neist ikka iial aru on saanud, eks?
Teiseks, faktiparandus - juustunäkse oli basically tegelt 3.. :P Ja tõesti supermõnus oli rääkida indeed kõigest, mis pähe tuli, ja seda ilma häbita ja põdemiseta.. No nii otse ja omadega noh.. Ja vahel on elu selline, et on vaja vängemaid sõnu kasutada.. Sad, but true.. Aga keelte koha pealt oli ka jah super.. Arvestades seda, et mul on viimasel ajal eriti nagu probleeme väljendada end vaid ühes keeles.. Ja milleks üldse?? Nii on ju palju lahedam!!

Ja kuigi su retsept lausa muresid ei lahendanud, siis parim leevendus oli see küll ja repeat'i viskaks sellele asjale iga kell peale! And you know my number and where I live, hun! ;)

Aeh, girl talk keeps a girl sane... :)

00:51  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
jöulud
mõnusad mõtted
shoulddrinkmore
rasked valikud
šaakal
väikese inimese elu
iroonia
minu pöff 2007
porsche, filmielu
naljakad ajad