.
neljapäev, Jaanuar 17 sellel nädalal...

sellel nädalal olen saanud igasuguseid kommentaare oma uue soengu kohta. üks on olnud vägaväga positiivne ja kõige positiivsem on see, et see tuli inimeselt, kes minuarust ei ole mulle vist kunagi midagi ilusti öelnd. lahe :)
siis käisin see nädal ühes kindlas poes endale üht kindlat poolmantlit otsimas ja ei leidnud. kuna õnneks seda poodi tallinnas on üks veel, seega lootus pole kustunud.
minu audimusi käis sellel nädalal remondis. nüüd on tal jälle udutuled ja käsipidur. nagu päris auto juba! jäänud on veel sisukeemilne, põhjalik välispesu ja need uued tagumised aknavändad, mida mul veel ei ole. peale neid lükkeid, vii või näitusele, masin nagu muki!
sellel nädalal tegi üks mu väga hea sõber oma autoga avarii. ise lõhkus ära ainult pea, aga auto läheb vist mahakandmisele. ta ei viitsinud mulle sellest täpsemalt läbi arvuti rääkida aga eks nädalavahetusel kuulen. muust on ükskõik tegelikult, pea-asi et ise okei on.
selle nädala esimesel poolel käisin tegin väikese fotosessiooni. eitea, kas mõni pilt ka okeilt välja kukkus, aga eks näis, kui fotograaf end kokku viitsib võtta ja pildid üle vaadata. vaja oli jäädvustada uus soeng ja testida fotograafi uut varustust ju ometi.
sellel nädalal osutas üks väga meeldiv noormees mulle väga suure teene. ja vist oleks veelühe teene osutanud, kui oleks vaja olnud. õnneks või kahjuks sain teisega seekord ise hakkama. aga tore ikkagi, et maailmas abivalmis inimesi on.
sellel nädalal ajasin kodukana kodust välja. istusime maha, näksisime ja limpsisime ja rääkisime nendest asjadest, millest ma kellegagi kunagi varem rääkinud ei ole. mõnus oli. osade inimestega lihtsalt on nii tore, lihtne ja hea.
sellel nädalal jäin oma ex-ülemusele pärnu maanteel autoga sõites vahele. noh, vahest ikka juhtub jah. kui hästi läheb, siis lähme millalgi lõunale. või õhtusöögile. kõik on võimalik.
selle nädala reedele ei ole mul hetkel mingeid plaane. hollys on pahamoos aga üksi ma sinna ei lähe. eks homme hakkan oma vaest telefoni piinama. midagi peab ju kuskil ikka toimuma!
samas selle nädala laupäevale on mul planeeritud 3 üritust. läheb nagu nats tihedaks või kuidas.


1 ütlemisi:
Anonymous kass ütles...

ahmiskodukana? :p
a Sinuga on ka tore ja hea, linnatibu (äs in oppozit ohv kodukana)! :))

11:00  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
kuulus
marat
pildistajatega
mineviku varjud
esimene nädalavahetus
puänt
olen korralik
kakstuhatkaheksa
mismõttes
mehed!!