.
pühapäev, Jaanuar 20 viiiikend

seekord juhtus nii, et hüppasin jälle pea ees tundmatus kohas vette, ehksiis läksin täpselt 1 tuttava inimesega üritusele reedel. kaasa võtsin oma sõbrad rummi ja koola ja nats näksimist. üritusel õpiti mängima pokkerit, joodi, söödi kiiresti-kiiresti mu natsod ära ja oldi muidu ka toredad. õhtu edenedes tahtis osa inimesi minna krahli ja no peale kahte pooleliitrist rummkoolat olen ma ikka suht kergesti mõjutatav (nähtavasti) ja no ma siis tahtsin ka. poolel teel sinna meie 10-pealine-seltskond mõranes ja lõpp-punkti jõudsime liisuga kahekesi. teised jõudsid, sõnumite alusel, näiteks koju ja levikasse ja sofabaari. krahlis oli õnneks ainult pool miljonit inimest ja tubli 20 tuttavat nägu:) garderoobinumbri sain nelja peale koos mingite reaali tsikkidega ja eliiti muusika rütmis sain vasakut puusa nõksutada tubli minutikese. rohkem ei mahtunud. sellepärast ma vist krahli eriti ei kipugi. sestetnähtavasti oskan valida täpselt neid üritusi, kuhu terve tallinn minna tahab. tubli noh. igastahes nats hängisin, tsillisin, trügisin, sõnumeerisin ja ajasin erinevate inimestega juttu seal, siis sain kokku ja läksin tuttu ää. teoreetiliselt. sest praktiliselt miskipärast jälle öösel und ei tulnud. ennast hakkab ka tasapisi see fenomen huvitama juba. et mõni öö on väsimus elusuur, aga und.... und pole. kuradikurat küll, järgmine päev on ikka suht raske olla.

laupäev oli uimane aga huvitav. tegin midagi, mida ma arvasin et mina mitte kunagi ei teeks. või tegelt, millalgi ammu aega tagasi sai midagi analoogset peaaegu proovitud, aga siiski lõin viimasel hetkel araks. tookord. nähtavasti on ajad mind muutnud. ei kahetse :)

õhtul oli maarja sünnipäev. mariga kahekesi läksime, kohalejõudes oli tuttavaid inimesi, peale sünnipäevalapse, täpselt niipalju kui et kätlin. kellega mina pole kunagi eriti läbi saanud. ehksiis tegime tühja tuppa oma pesa, millest sujuvalt õhtu jooksul sai meie klassi pleiss. ja siis mingi siimu ka. kuna ma oma sõbrad olin maha unustanud (ja kingituseks mõeldud õllesigarid ka, suht sooda ju) siis jõin koos kaariniga pakutud sovetskoet ja muid vahuveinilisi niipalju kui suutsin. seega päris mitu topsi. olgem ausad, ma isegi ei tea mitu. aga lõpuks olin ikka suht lälla juba. idee tuli privvi minna, sinna oli järjekord pikk ja peale infot, et poisid on mollys jätsin klassiomad järjekordama läksin ise sinna hoopis. kui mari ei oleks blokk olnd ja koju läind siis oleks muidugi järjekorratand ja paar tantsugi teind vast. aga noh, mis ma seals ikka üksi. mollys nats istusin, siis tuli uni, siis viidi mäkki ja siis toodi koju ära. niietsiis privvi taaskord ei jõudnudki :( aga teisipäeval saadab rauntsi väikese chilliga väljamaale ära niiet noh, küll jõuab tantsida veel :) sestet viimane tants raunoga oligi tegelt mu prive-idee suurim tagamõte.


.
hiljuti kirjutatud.
sellel nädalal...
kuulus
marat
pildistajatega
mineviku varjud
esimene nädalavahetus
puänt
olen korralik
kakstuhatkaheksa
mismõttes