.
laupäev, Veebruar 2 naljakad isad

kui ma reedel töölt ära läksin olin ma maruvihane, solvunud, väsinud, tüdinud ja tahtsin lihtsalt juba olla purjus et unustada kogu see jama, millega ma terve nädala tegelenud olin. see uus programm on täiesti jabur, millega me alates teisipäevast tööd peaksime tegema hakkama ja ajab mu ahastusse. suht terve eilse päeva üritasin sinna jaanuarikuu saadetisi sisestada. lõpuks sain hakkama ühe kliendi asjadega ja seega mingi 50 saadetist sisse pandud. millest oli muidugi hellalt kasu, sest mingi 500 saadetist on veel sisestamata.... ja nagu ma juba mainisin, tähtaeg on teisipäeval. no ajab ju jooma? :D

igastahes töölt läksin otse glehni kus musette'iga tegime väikese minietteaste AIESECi mingil galaõhtul, mis oli kogemata natuke kiiresti läbi saanud ja meie väike show mahtus kahe suure läbu vahele. aga tundub et kõigile meeldis, mis siis et minu arust oli tegemist ühe suht keskpärast etteastega. uus sõbralaulu lõpp on aga kõvasti parem kui see, mida varem esitasime. no lõpp hea, kõik hea.

edasi läksime kristeliga kahekesi stereosse. seal on nüüd uued menüüd ja kallimad hinnad, nuuks :( aga juustupalle saab eraldi tellida niiet mulle sobib ilusti :) algatuseks traditsiooniliselt "väikesed" vaarikamojitod sünnipäevalapse/lubadeomaniku kulul, siis liitusid nele ja laura (kristeli klassiõed), edasi tulid juba rummkoolad ja juustupallid ja popularijalutamine, põgus tõnniõnnitlus, edasi jossu, hardi ja lauraga holly jalutamine ja kristeliga taaskohtumine ja holly ilma dokumenti näitamata (!!!!!!!!) sissesaamine, läbi mingise nihverdamise tasuta vipipiletite saamine ja tants ja trall ja veel rummkoolasid ja siis kristel läks ära ja oli ikka tants ja trall ja palju toredaid inimesi ja palju muretsemist mu sidemes käe pärast ja veel tantsu ja tralli ja ma isegi ei tea mida ma seal jälle tegin nii pikalt et rahvast jäi järjest vähemaks ja lõpuks otsustasime jossuga sööma minna. käisime löögiplatsil kus pelmeene küll ei saand aga see-eest küüslaugukastmes friikaid küll. ja siis jalutasime temajuurde et teha väike rahupiip ning uinak aga kuna jossu isa oli oma sõbraga seal õhtul viina võtt ja siis lihtsalt keset korterit magama jäänud (sõber ka), siis jalutasime hoopis kaubamajajuurde tagasi, seal nägime mikut ja originaali ja siis raidot ja jalutasime siis juba kolmekesi jälle jossujuurde ja siis lõpuks peale pikka arupidamist jossu maja ees läks kohalik magama ja meie raidoga võtsime endale taksod (okei, mina võtsin meile 2 taksot, 340 ja 253 olid numbrid) ja nii kaduski iga roju oma koju magama ära. taksoarve läks seekord meeldivad 96eeku ainult. põmst niipalju, kui pileti mitte-ostmisega säästsin:)

teine naljakas isa ootas mind kodus. tulin taksost välja, täiesti rummkoolane muidugi, ja vaatan et ohhhooo, majas kõik tuled põlevad, mida on. ja no nii ta istuski oma kontortoas ja luges ajalehti. laupäeva hommikul kell pool6. täiesti mõistlik ju. hommikul (khm, pool3) ainult naeris mu üle kui ma täispadjase näoga hommikust sööma roomasin.


1 ütlemisi:
Blogger Allan ütles...

Lõbus!

00:28  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
iseenda ülemus
roosikrants ja reaal
esmaspäev
walk away
viiiikend
sellel nädalal...
kuulus
marat
pildistajatega
mineviku varjud