.
laupäev, Aprill 5 väikesoolaleib

mul tuli neljapäeval tõdemus et mul pole reedel midagi teha. ja nii ma otsustasin korraldada pisikese eksprompt-peo/housewarmingu väikesele sõpradekambale. saatsin meili laiali, sain nii ühe kui teistsugust vastukaja, käisin poes ja ostlesin kõiksugu tavaari ning jäin inimesi ootama. kutsele panin kirja et tulge kaheksa ja selleall ma mõtlen et kõigevarem pool9. läks nagu ikka ja esimene saabus kell 10 :) teine saabus kell 11. kolmas-neljas-viies-kuues saabusid pool1. seitsmes saabus kell 1 ja läks natuke peale seda minema. ja rohkem meid polnudki, õnneks või kahjuks. külakostiks toodi 3 pudelit veini ja kogemata sain 2 klaasi võrra rikkamaks. mõnus siuke vaikne koosviibimine, pidu oleks sellekohta isegi palju öeldud. aga tegelt poisid olid ikka kohati päris mölluhoos, köögilaud on tühje pudeleid täis, kõik poest ostetu on külmikust haihtunud, magamaminekuaeg on ülimalt hägune sest kella keegi ei jälginud ja MSNis ma ka seekord lolli juttu ajamas ei käinud, altnaabrid käisid hommikul palumas et me ei elaks ega hingaks peale kella kahte öösel ja enesetunne on natuke kahtlane. muidu kõik ok :)

see altnaabrite värk on nats naljakas. ütlesid et nad ei saa magada sest meil mingi hullem möll käib koguaeg ja eriti vahemikus keskööst kella kaheni ja justnimelt nende peakohal ehk köögis ja peakohalise kõrval ehk tualetis. ja koguaeg all nad siis mõtlesid nähtavasti et eile täna üleeile homme. no maitea, me oleme suht ööinimesed liisuga küll mõlemad aga olgem ausad, me ei tantsi kella kaheni köögis ümber laua. mingi paar korda oleme peale keskööd nimelt väga vaikselt süüa teinud ja lauataga istudes juttu puhunud. niiet maitea mis võimendid neil lakke installeeritud on et meie köögi tolmurullide ringiveeremine neile rokidiskona tundub. eileöösel käisime ka köögis põhiliselt ainult meie (okei kolm korda tegin ekskursiooni ka, siis oli köögis rohkem kui 1 inimene mingi minutiks) - ma täitsin taldrikuid ja organiseerisin klaasidesse jääd (sain niipalju targemaks et jää käes klaasi tassimine on päris cool tegevus sõna kõige otsesemas mõttes), liisu tõi endale rummi. ja köögiukse panime alati ilusti kinni. nüüd ongi väljakutse, peab ikka veel mingi väikesema ürituse korraldama, sest on ju vaja testida korteri helipidavust. et kui elutoa uks kaa kinni panna, et kas nad siis jäävad ellu. õnneks varsti on neil kodus peebi ja siis nad niikuinii enam ei kuule mis me seal üleval teeme. või äkki peebi kuuleb super hästi kõike, väljendab seda igal võimalusel kisaga ja meil keelatakse igasugune elamine peale kl 10 õhtul ära :D oh dsiisas, hirm tuli.

aga nüüd võiks enesetunne täiega heaks minna ja keegi võiks mu lõputöö valmis kirjutada ja keegi kolmas võiks minueest end täna täpiks tõmmata. või oot, täpiks tõmbaks ikka ise aga selle järgmise hommiku veedaks ma küll heameelega pigem palmisaarel mereääres koos suure mojitoga samal ajal kui keegi teine minuasemel voodis tekiall pead valutab ja kõhtu keerutab. läbirääkimise küsimus, tundub nii.


.
hiljuti kirjutatud.
stress, vann ja kevadpäevad
beoloom
talituli
uus kodu ja väike möll
totaaleksprompt
roman open 2008
halb ajastus
läksin itaaliasse
ikka pakin
kuidas liivi pakib