.
teisipäev, Märts 18 totaaleksprompt

kuna inimkatsed on näidanud, et suht kõige rohkem meeldivad mulle mu metsikute nädalavahetuste kirjeldused, siis hing peab saama tulevikus lugeda mida hing tahab ja seega eelmine, suhteliselt metsikuks kvalifitseeruv nädalavahetus vajab kaardistamist. seda enam et see klaasike portot, mis ma just kurgust alla kallasin pani pea mõnusalt surisema ja tundub et ka jutu tavapäraselt soravalt jooksma. vastupidiselt eilsele 4h võtnud itaaliasissekandele, kus pidin lauseid vihaga sõrmeotstest välja tirima ja lõpuks ikka enamasti keskmiselt korda kolm ümber tegema et mu keskmise pikkusega novell vähegi normaalse väljanägemise saaks. üldse tundub see reisikirjeldus kuidagi väga raskelt loetav olema. eks teinekord teab ja rohkem selliseid ei tee :)

igastahes põhimõtteliselt oli siis reede. ja mul oli umbes ümmarguselt 0 ideed, mida selle päevaga peale hakata. tegin paar telefonikõnet ja saatsin paar sõnumit ja endiselt oli ideedehulk kahtlaselt ümmarguse numbri suurune. aga kuidagi lõpuks juhtus nii, et reio kutsus endajuurde filmi vaatama. filmi pidin siis mina provaidima. mis ta muidugi targu mainimata jättis oli tõsiasi, et kõvaketas tema telekaga ei semmi ja filmi vaatamiseks oleks see pidanud plaadipeal olema. niipalju siis sellest. seega istusime niisama ja ajasime väike jutt. siis helistas margus (reiole) ja suundusime hoopis väikese istumisele jazzhouse'i. see on siis mingi pisike pleiss kuskil iru lähedal. eest leidsin päris suure osa üleeelmise jurmalareisi kaaslastest (peale marguse veel liisi, ylli, erik), paar tundmatut ja ühe ootamatult tuttava näo. proovisin traditsiooniliselt ära kana-caesari (suht söödav, väike ports tundus aint) ja mingi veidi peale keskööd suundusin koju.

panin pidsaama selga ja asusin arvutis tegutsema et roomapildid lõpuks osalejatele kättesaadavaks teha. tegutsesin ja tegutsesin ja siis piiksus telefon ja teatas, et üks noormees ei tea kus mina olen a tema on priveees. nojah, muidugi paar sõnumit hiljem oli pidsaama jälle tekiall tagasi ja mina rallisin täies peorõivas linnapoole. mis sa ikka reedeöö maha magad onju :) uksepeal olin seekord kristiina ja klubis hävitasin müstilisel kiirusel paar rummkoolat et poiste tasemele järgi jõuda. kaaslased mul ainult vaatasid ja imestasid kuidas joogid järjest kadusid :D ise ma ka salaja imestasin aga seekord maitses see kooslus vist tõesti erakordselt hea. umbes tubli tunnike peale minu saabumist oli neil juba klubist kopp ees ja tahtsin kuhugi mujale minna. jalutasime siis mööda linna ja suundusime sofabaari. seal oli mingi piletiga üritus ja poisid hakkasid uksepeal pipardama. mulle tundus põnev ja peale väitlemist ja vaidlemist saime kolmekesi (minu) 100 eest sisse ja pileti väljategemise eest osteti mulle jälle rummkoolat. seekord sain ühe korraga lausa kaks kuna teise omanikul oli tantsubiit nii sees et ta unustas enda klaasi liiga kauaks minu kätte :D nats läks aega mööda ja jälle oli kopp ees kohast. egasmidagi, võeti mind käpaotsa (sest tikk-konts ja vanalinn ei ole just maailma geniaalseim kooslus).. ei oot. vabandust. MINA võtsin ühe uskumatult tuikuva tüübi käpaotsa :D ja jalutasime tuttu ära. kell oli midagi 5 kanti kui ma ei eksi......

hommikul saadeti mind mu tulevase kodu ukseette ära. tulevases kodus pakuti väike pläku, väike pelmeen ja väike igapäevane nõiakunst. lõppu tuli muidugi traditsiooniliselt tekialt vaadatud dexter ka ära. kohekohe varsti on see juba igapäevane värk. ainult et pelmeenide esinemistihedus peab vähenema, edaspidi on lubatud ainult kas enne või peale pidu. erandkorras ka peo ajal :) muidu on salat ja muu dieetdelikatess :D ja loomulikult traditsiooniline pataroog. ning sõbrad.

tulevasestkodust jalutasin bussipeale ja sõitsin bussiga nõmmele, kus toimus salajane tipsutamisõhtu millest olin umbes juhuslikult teada saanud. igastahes inxi köögis lahendasid kallid tipsutajad inx ja mari juba veini ja sõid (ohoooo!) pelmeene. no egas midagi, peale väikest energiasüsti a la redbull (ei ole sõltlane, ei ole. roomas pidi jooma kas kohvi või redbulli ja kuna kohvisõber ma pole siis lihtsalt midagi pidi jooma ju!) liitusin nendega. vein sai sipsipsips otsa ja meeleheites pöörudsime riia musta balsami poole mida siis colaga lahjendasime. ei olnud just maailma parim jook - marvan et umbes samasse kaalukategooriasse hennessy+spraidiga :D igastahes lõpuks olin jälle end täielikult almightyks joonud ja kui mari bussile lippas et koju tõtata siis me inxiga hakkasime end privvi jaoks ilusateks tegema. tegime täpselt nii kaua et jäime bussist maha. õnneks oli eelviimane buss. aga järgmiseni oli meeletult kaua aega ja niisiis ostsustasime jalgsi linnasuunas liikumist alustada. mul tuli "geniaalne" idee pöial püsti ajada ja mõnele linnarallivale autole küüti ronida. paarsada meetrit hiljem tõmbaski teeräärde mingi vana viiene bemm. mina muidugi silkasin rõõmsalt autopoole kui inx mul varrukaküljes rippus ja korrutas et "ei-ei-ei-ei ei lähe bemmi pealeeee!!!". aga bemmiuksed avanesid ja sees istusid igati okeid noormehed. ja üks tütarlaps kes oli kuskilt kaugemalt vist autole hääletanud. igastahes okeiaste oli nii kõrge et isegi inx leebus :) toodi meid ilusti privvi ette ära ja ronisime peole. pidu oli mõnus ja päris palju tuttavaid nägi. vist. päris kindel muidugi taaskord ei ole. igastahes õige mitu sõnumit sai jälle saadetud. ma olen ikka lauslootusetu kui joobespeaga telefon näppu satub. pangaväljavõtet ei julge vaadata, sest koguaeg oli rummkoola näpus (nii mul kui inxil muidugi ja tasub mainimist et inxil polnd raha kaasas). nähtavasti on liivi almighty kõige tipuks veel rahaäss ka. kurat küll :D mingihetk ründas nälg ja suundusime (lugeda: mina lohistasin inxi) jaanikiriku burksiputka juurde sest vinkuburger tundus tol hetkel maailma parima leiutisena. umbes prive garderoobist sain hommikul ilusa ajalise kroonika teha. 03:09 olime garderoobijärjekorras sest inx ei näind mind ja helistas. 03:19 olin burksiputka ees ergole just lambika sõnumi saatnud millepeale ta helistas ja nad misso ja tema lancia turbo gamma delta kapa kohilaga meid peale võtsid ja rääku sööma viisid. 03:54 oli burx söödud ja olime tagasi kesklinnas umbes täpselt mu väikese audi kõrval (kes oli reedeöösest saati vabaka kolmnurgal tukkunud) ja alar helistas mulle kuna ta ergot kätte ei saanud. 04:06 olime inxi koduukse ees ja üritasime sisse saada sest inxi õde oli võtme teiselepoole ette jätnud ja erik helistas et uurida kas me oleme elus. umbes pooltndi kuni tund hiljem olime inxiga kahekesi ilusti külg külje kõrval voodis tudus. inxil on muide vääääga pehme tekk ja väääääga mõnus madrats niiet uni oli magus.

pühap ärkasin jälle mingi imeliku unenäo peale üles, tõdesin väikese peavalu olemasolu, jõin inxuga koos ühe karmi hommikukohvi, käisin korraks kodust läbi (suht kindel et päris 100% sõidukorras ma küll selleks hetkeks veel ei olnud) ja nädalavahetuse lõpetamiseks tegin ühe toreda kolmetunnise popukaproovi teles. popukaproovi kutse sain umbes peale teist veini martiniselt liisalt telefoni teel laupäeva öösel :D vot siuke naljakas nädalavahetus siis. absoluutselt mitte ühtegi rohkem kui 12h etteplaneeritud asja aga tulem oli igati superluksuslik! mõistlik ma ütlen.


2 ütlemisi:
Blogger Maria ütles...

Appi, jälle see popukas!!!

01:01  
Blogger liivi ütles...

alati ja igavesti. a mulle hullult meeldib ikkagi :))) hea siuke 15minutine võhmatrenn.

14:29  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
roman open 2008
halb ajastus
läksin itaaliasse
ikka pakin
kuidas liivi pakib
hiiumaa ja haigus
ma <3 eestit
plahvatusohtlik e kastusjuhend
sõltlane ja pisiasjad
reede