.
reede, Veebruar 29 ikka pakin

pakkimisega olen nii kaugel, et põhimõtteliselt nagu peaaegu valmis vist. mõõtsin huvi pärast oma cabin size sildiga ostetud triibulise reisikaaslase üle ja olin sunnitud tõdema, et jah, on küll mingil määral 20x45x50cm. et kui kõige kitsamast kohast mõõta, siis on 20cm kõrgune, kui kõige laiemast kohast mõõta, siis peaks vist peaaegu 43cm välja pigistama ja pikkust oli midagi sinna 50cm kanti. ehksiis põhimõtteliselt kuubid võibolla enmavähem klapivad? seega ma ei tea täpselt, kas ta ryanairi/easyjeti käsipagasimõõdikusse mahub. või kas ta on sinna surutav. marvan et suruks ära tegelt, aga päris kindel ei ole. nats hirm on. tegin eile oma liiniotsas check-in'id ära ja enne ryanile viimase OK vajutamist lugesin läbi milliste tingimustega ma siis kõik nõus olen. tekst oli umbes selline, et kui sinu käsipagas on suurem/raskem/valet värvi, siis on ryani töötajatel õigus sind lennule mitte lubada, su käed ja jalad maha raiuda, su isikuttõendavad dokumendid põlema panna, sind lennupileti rahast ilma jätta, sind läbi peksta ja kartserisse panna, su kohver konfiskeerida, Roppu Raha juurde küsida jne jne. niiet ma nats pelgan et kui mu veenmisvõime pole enam see mis varem (umm.. oot. kas mul on üldse olnud kunagi mingisugunegi veenmisvõime?!), siis pean 1.märts kuni 11.märtsi varahommik elama stanstedi lennujaamas ja selle vahetus läheduses. mis pole siis nagu just päris see mis ma planeerinud oleksin. aga noh, eks näis. ptyi-ptyi-ptyi ja loodame parimat, tahaks ikka colosseumi ära näha ju!

ma arvan et kui mõõdud väga mööda on, siis vähemalt lubatud kaaluvahemikku (0...10kg) peaks mu kohvribeebi ilusti ära mahtuma. pusa ja roomaraamatu jätsin maha ja mingi miljon väikest asja panin asemele (sain muuhulgas teada et rahakotis on 0,2kg mingit täiesti mõttetut plastkaarditralli) ja ma arvan/loodan, et kohver peaks kaaluma maksimaalselt 9,5kg. kuid ei välista, et see alles lennujaamas selgub. igastahes pinge endiselt kasvab....

ahjaa, arenguvestlus oli tööl täna. ütlesin ülemusele et tahaks kooli ära lõpetada ja kohevarsti jälle kuhugi ülikooli astuda. ja mitte tingimata eesti omasse. ja ta ütles, et ta teeks minu asemel olles täpselt samamoodi. saaks nüüd selle krdi teema ära valitud... :)


.
hiljuti kirjutatud.
kuidas liivi pakib
hiiumaa ja haigus
ma <3 eestit
plahvatusohtlik e kastusjuhend
sõltlane ja pisiasjad
reede
söberitepäev
W06
naljakad isad
iseenda ülemus