.
neljapäev, Juuni 26 jaan ja teised

kuna ma ükspäev avastasin, et pole siia jälle mingi kuussada aastat kirjutanud ja üritasin siis piinlikus vaikuses meenutada, et mida ma need kõik kuussada aastat teinud olen, ning ajus valitses umbes samasugune tühjus nagu mingi desku peal asuvas wordifailis pealkirjaga "lõputöö.doc", siis otsustasin et kuuesajaaastased augud minu suurepärases nooruslogis on väga taunitavad sest muidu, kui mul juba praegu tõsiseid raskusi eelmise nädala neljapäeva vabakava meenutamisega, siis kunagi kõrges eas mul äkki enam ei olegi oma teoreetilistele lapselastele (kes tõenäoliselt on hoopis minu sõpradetuttavate pudinad sest ma endiselt ei ole lapseusku pöördunud, jee bioloogiline kell ei tööta jee-ee) mingitest metsikutest seiklustest jutustada, sest ma lihtsalt ise ei mäleta mitte midagi ja blogis haigutab tühjus ja kõik kunagised sõbrad ja peokaaslased on ka suhteliselt põdurad ju :D niiet jah, väike flässbäki koht tuleb nüüd. ühtlasi tasuks mainida et ma olin suhteliselt tahmik eelmise sissekande ajal ja ma kogusin 2 päeva julgust enne kui selle kirjutise kaine peaga läbi julgesin lugeda. hehehe.

aga põhimõtteliselt jäi suht hiljuti seljataha 5 päeva, 700 pildi ja umbes 600km pikkune nädalavahetus. marsruut oli ümardatult ja pehmendatult midagi stiilis tallinn-lohusalu-keila-kuressaare-sutu-keila-lohusalu-keila-vihterpalu-tallinn. niiet jah, suht palju keilat sattus sellesse reisi :D pika peo lühikirjeldus oleks umbes selline, et kõigepealt oli mul reede sõidutund. ja ma kukkusin kaks korda küljeli ja sain haiget ja hakkasin kartma. niiet maiteagi mis nüüd saab. tegelt tean ikka - trots on muidugi sees ja pooleli ei jäta. loll ja järjekindel :D õhtul tuli ints minumanu ja põrutasime lohusallu. esialgne plaan oli seal pool tundi jämmida ja kahese praamiga saarele põrutada. reaal-plaani järgi suutis lohusalugäng (kes oli siis koosseis minaise, anton, lenc, romka, kanter, triin, gea, dea, phil, iff, ergo, ints ja oligi vist suht kõik?) mu umbes 10 minutiga ära moosida ja jämmisin hoopis 5 tundi lohusalus kuni kõik magama läksid ja põrutasin saarele hoopis seitsmese praamiga :) mingi nats enne nelja soovitati silm tunniks kinni ka lükata et lihtsam sõita oleks a tänu kahele starterile hüppasid silmad plaks plaks lahti ja und ei tulnudki. virtsujõudes oli skoor 1 hirv ja 1 kährikuline ja mingi tubli 10 autot 1,5h jooksul.

oodi jäi röömsalt virtsu päevitama ja ise kolisin ümber uunikumseitsmese tagaistmele. saarepeale, kus toimus supersuvejämm/MATBlemmikkamba/saaretoredate pidu, jõudsime kohale lõpuks umbes 10 ajal ja otseloomulikult kohe pudelid lahti. murumängudest võtsin päevapiltniku ameti tõttu vabastuse ja limpsisin klõpsimise kõrvale 1 shuffle'i ja kui sellega jokk oli (ehksiis mingi pool tundi hiljem) siis kõike, mis käpa alla jäi alustades kuuleritega ja lõpetades veinskoola ja veinspraidiga. mõnusa surinaga läbi päeva ühesõnaga. millalgi õhtujooksul sai osaletud 4 tunni pikkusel saunamaratonil, elus esimest korda viheldud nii kaseviha kui kadakavihaga (mmmmmmm.....!!!!) ja isegi tünni hüpatud kolm korda. no mida fiiling! aga muidu öö oli suht kiire ja konkreetne. suuresti tänu umbes 10minutiseks jäänud ööunele (mis leidis aset 10minutit enne kuressaadre jõudmist laupäeva varahommikul) olin juba 2 ajal tekialla pugemas. vist? igastahes hommik oli lihtsalt chill ja vegeteeriv ja pärastlõunal põrutasime saarelt manderile tagasi.

ajasin audil jälle okkad turri ja kimasime kahekesi läbi geyla uuesti lohusallu, ergo kingitud eestimuusikaplaan kõrvu paitamas :) kui pärale jõudsin kamandati esimese asjana laulasmaa SPAsse ujuma ja puhastuma ja kuigi alguses tundus see tegevus veidi võõrastava mõttena siis tegelt oli ikka mõõõõnus. muidu eemalviibinud tundide jooksul oli lohusalu seltskond veidi modifitseerunud ja teise õhtu möllasin koos antoni, lenna, romka, hivi, stennu, erki ja kariniga, veidi aega oli torm ka külas. menüüsse valisin jälle eelmisel päeval sümpaatse mulje jätnud shuffle caipiroskajoogi aga seekord mõjus ta hoopis ristivastupidi eelmisele õhtule. või äkki just täpselt samamoodi? kurjam ei teagi nüüd. igastahes kuigi seekord limpsisin ta hommiku asemel õhtu jooksul ära siis olin siiski esimene, kes (jälle?!) umbbestäpselt kahe ajal tekialla peitu ära läks. trall oli suht ülemõistuse olnud taaskord. suhteliselt hästi iseloomustab seda tõsiasi, et stennu oli otse taiperrist majja magama lohistatud kus ta siis kahemeetrisest voodist oli suutnud end öö jooksul põrandale, täpsemalt risti välisukse ette, magama orgunnida. päev oli suhteliselt tuim sest peale ärkamist läks tubli 6 tundi mööda voodis risti peesitades, sest veesein suvila seina teisel poolel ei tundunud just maailma parima ideena. päeva nael oli hivi aastatetagune varahommikune sõnum antonile, mis valjul häälel ette loeti ja mille sisu oli midagi stiilis "tere, ivar siin, palun vaata mis sul õue peal toimub. keegi järab suure häälega mingeid halge siin. georg see ei ole, tal ei ole nii teravad hambad. ise ei julge vaadata, elu on armas. aitäh." õhtupoolikul käisid poisid jälle SPAs ja ka naised olid tervislikud, võtsime kariniga kõrval lounges väikese salaati.

SPAst jälle keilasse, poodlus ja vihterpalusuunas. kui kohale jõudsime oli päike juba väljas ja tunnikesega meie ekipaazhi edastanud poisid ehk iff, taal ja kanter juba päevitasid :D seekord menüüs siider ja valgeveinspraidiga niiet suhtokei. peaorganisaator ja promootor (ehk pealik) oli kokku ajanud täiesti korraliku kamba, meid oli vist kuustest või seitseteist nägu, 5 autotäit isegi ja kuigi vahepeal tundus et jaan jääb seeaasta päris rahulikuks siis õnneks hoog ei raugenud ja nii käidigi ööjooksul kaheksakesi sidruniga rannas, mõned isegi tegid väike ujung, joodi ja pummeldati ja erksi ja kariniga tantsisime veel poole8 ajal hommikulgi eestidisko plaatide järgi ümber autode. vahepeal oli ikka nii naljakas et kõhulihased andsid järgminegi päev veel tunda. muidu tavaline taks - hommikul palju pohmas nägusid ja päikesepaiste.

noh, tegelt palju muud ei olnudki, sest kuigi kirjutada annaks siis uni murrab peale :)


.
hiljuti kirjutatud.
jooks ja päevast
appi, kolivad
hah...
mootorratturhiir
ablas miisu
viimaseaja saavutused
töö ja vaba aeg
foobik
ideaaaalne
unenägu