.
neljapäev, Juuni 5 ablas miisu

täna unistame reaalsetest asjadest. ehksiis ma mõtlesin et kuna mul tuleb sünnipäev(apidu) ja nii siis oleks tore kirja panna need asjad, mis hetkel tunduvad sümpaatsed ja vajalikud :D et äkki nagu keegi loeb ja teeb omad järeldused. võisiis mõtleb et ahaa, nii toredad asjad a ma parem kingin raha kuna tsikk enamvähem aimab mis tsikk tahab ja seda õiget kinki on nii raske valida ja tegelt ma ei oska täpsemalt prognoosida, mida teha kahe kiivriga või kaheksa laineriga või 2 numbrit liiga suure tagiga või kuue ühesuguse kõrvarõngaga :P niiet tegelt on lihtsalt vahest tore lambikat kroonikat ja statistikat teha etsiis kunagi kõrges eas lugeda ja meenutada et millest ma 6 juuni 2008 aasta esimestel tundidel oma elus puudust tundsin.

esiteks kuhjan ma hetkel krabisevat toanurka et hankida endale mootorrattatagi. südame on vähemalt pildi järgi krahmanud endale üks konkreetne arlen nessi tekstiilist isend aga seda peab nädalavahetusel poodi proovima minema. võibolla reaalsuses panen selga ning purunevad kõik mu kujutelmad ja pean kuhugi hoopis muus suunas vaatama hakkama. igastahes midagi veidi sellesarnast tahaksin endale soetada. sest isegi kui mu tsiklikarjäär jääb täpselt autokoolipikkuseks või lühemakski (mis oleks siiski päris nõme sest ma lasin endal sõrmest verd võtta tervisetõendi jaoks ja see oli mu jaoks tõeline katsumus ning eneseületamine. ja ma parem ei mainigi et ma selle eest 250 eeku välja käisin!) siis tänaõhtul proovisin üle 4 aasta seljakotina kaasasõitmist kristo diversioni näitel ja süda ei pudenenudki saapasäärde. hoopis ronisin tsikliotsast maha ja küsisin et nii, millal jälle saab :) niiet tsiklitagi kulub vast ikka ära. ja merel on ka sellega ulmesoe. niiet jah, vajalik.

tähtsatest tsikliasjadest tahaksin mingihetk omastada ka kiivri :D sellega on muidgi raskem sest ma ei tea kiivritest mitte midagi. soovitustest lähtuvalt sobiks kallimatest ja uhkematest ja ilusamatest eenimetatud jakiga näiteks schuberthi C1 red dekor, a kuna see maksab rohkem kui jakk, millega teda sobitasin, ise siis palju reaalsem on näiteks mingi selline tavapärasem ja igavapoolsem nolani n84 classic või äkki x-lite 901 hoopis? appi tegelt maitea. niiet tegelt peab kellegi targema käpaotsa võtma ja uurima-proovima tõttama. päris pildi järgi kõige tähtsamat asja vast ei osta, pärast ei mahu kõrvad sissegi :) ja lisaks siis veel kindad ja püksid mingised ja saapad ka. aga nendesse pole ma niiväga veel süvenenud. eriti kuna püksid lubas õppimise ajaks kristo mingid vanad laenata, kindaid on naistele üldse raske leida ja saapaid peab niikuinii proovima ja alles siis saab mõelda et mis ja kuidas. ning last but DEFINATELY not least - tsikkel ise. kuigi jah, viimase poole vaatab, kui üldse, siis millalgi.. noh, mitte kohe. kunagi. sestet praegu ju ei tea kas üldse asja saab. ja kui saab, siis mis tasemel asja. niiet eks näis. kõik võib veel olla.

a mittetsikliasju on mul ju ka vaja tegelt! näiteks mingeid ägedaid DC papusid. ja swatchi ehteid. oma luludia kõrvarõngastele ootan-loodan juba sada aastat kuusealt või kuskilt leida mätsing käevõru või kaelaehet. peale seda kui swatch rämedalt hinda juurde keevitas on see lootus muidugi hääbuma hakanud a noh.. kadund veel pole. teine lemmik samalt tootjalt on ka juba ammusest ajast - japanroses komplekt. ainult et seda ei olnud pikalt üheski eesti swatchi müügipunktis vaatamiseks-katsumiseks olemaski. viimaselajal pole muidugi kontrollinud, äkki nüüd juba on. ja siis tundsin et tegelt mu tubli kaamerabeebi tahaks filtreid endale. näiteks 8harulise tähe ja polarisatsiooniomi. koguaeg mõtlen et homme lähen vaatan a tegelt ei viitsi. sest niiväga ei ole ju vaja ka. ja nii muuhulgas tahaks mu telefuun mälukaarti. a selle viimase asja osas ma panustan täiega krissule :D ja siis ma sie tahaks veel make up store'i sädelevaid lainereid. hõbedast ja kui on siis mingit musta. aga kuna elu ei saa olla ainult unistamine vaid ka mõned teod, siis neid lainereid ma lähen hommikul vaatama poodi juba. hüppan poolel teel gea näitusele sealt läbi :)

vot siuke ablas miisu olengi, üks soov suurem kui teine. aga kuna unistamine on tasuta, siis unistan täie raha eest.


.
hiljuti kirjutatud.
viimaseaja saavutused
töö ja vaba aeg
foobik
ideaaaalne
unenägu
kolm-ja-pool mõtet
aega on selle kiire asjaga
argh
kiirekiiresünnakiire
igav inimene