.
teisipäev, Juuni 17 mootorratturhiir

põhimõtteliselt on poolteist nädalat ja kaks nädalavahetust on möödunud nagu linnutiivul ja õige palju on juhtunud. a õnneks ei midagi eriti märkimisväärset. muidu elu nagu elu ikka ainult et sõbrad tunduvad mul vahest veidi kriminaalid olema. ehksiis viimaseaja üheks suursündumiseks võib vast lugeda tõsiasja, et iffil oli vahepeal sünnipäev ja selle tarvis tundis üks noormees, kelle nime ma juhuslike kriminaalasjade algatamise ärahoidmise huvides ei avaldaks, et on vaja talle nii umbes neljapäeva varaöösel kingituseks ära pätsata üks mustamäe hessuka lippudest. no ja ma sain muidugi kaasosaline olla, sessuhtes et seisin kaugel ja hoidsin peast kinni. sestet ega ma siukest pätsamist heaks ei kiida. a kes see mind ikka kuulab eksju. igastahes sain sellevõrra targemaks et hessuka lipp on umbes 6x1,2 meetrit suur jurakas. muudest pisiasjadest tasub mainimist, et OMC 2008 on edukalt ära korraldatud (see aasta oli mul vägas vastutusrikas numbritekleepija ülesanne, milleks ma juba ac dragil harjutusi sain teha, ja shampuste-kingituste kätteulataja tiitel kah. jeee) ja kadri-anne-iffi sünnipäevad suuremal-väiksemal määral koosviibimistega ajalooraamatutesse raiutud. lisaks sattusin veel hollywoodi jaa... kuhugi mujale vist ei sattunudki?

autokooliga on lood nii, et 1 teooria on kuulatud ja 2 on veel jäänud ja selle nädala lõpuks on selle osaga juba JOKK. siis edasi peaks tõttama kepsutades kooli teooriaeksameid sooritama. eks näis kuidas see läheb, polegi ammu liikluseeskirjaga lähemat tutvust teinud. kuigi esmakordselt istusin ratta selga eelmisel reedel, siis praeeguseks on sõidukordi kirjas juba kolm ja vaikselt hakkan ära aduma misasja see mootorratas endast kujutab. koolis anti istumise alla mõneaastane suzuki GS500 (umbes siuke näeb välja ainult et pigem hõbedane), mis on küll suht kole nagu öö aga see-eest õpetab mind kenasti :) totaalne eufooria saabus peale tänast sõidutundi kui sain (enamvähem) sooritatud manöövritenimekirja lisaks pööramisele ja slaalomile veel kaheksa ja ringissõidu. mis siis et joonte sees püsimisega on veel tõsiseid probleeme, lootust on, ja see on põhiline! ja täna möllasin keskhargiga ka nii ja naapidi ja tundub et olen vahepeal tugevaks saanud, sest asi hakkab juba suht sujuma, teisel katsel enamasti kipub õnnestuma. aga julgusest on endiselt kolm grammi puudu niiet jah, taaaaasa ja targum taaaasa ja targu. homme (khm, okei, täna) veel platsil aga aina lähemale liigub ajahetk, mil pean lenksu tallinna tänavate suunas keerama. põnev :)

varustust kogun ka vaikselt. ahistan oma motogurusid kristot, ergot, margust ja uurin ja puurin ja arutlen. marguse ja reioga jõlkusime reedel mingi 3 tundi erinevates motopoodides kiivreid ja muid asju proovides, ergol krabasin täna kratist ja lükkasime veel kaks poodi otsa. peale reedest tulemusteta kiivriotsingut leidis margus mulle ramost ideaaaaalse kiivri aga kui esmaspäeval sead ergoga poodi proovima läksime oli minu suurus muidugi otsas ja uue partii saabumisaeg kauges talvises tulevikus. niiet nukker värk. aga peale nelja (?) motopoodi ja umbkaudselt 6 tundi ostlemist on mul olemas imetorearmasmugavmõnus kiiver (nzi razor II XS), superhüpermugavad kindad (held spyder 7) ja kiivrisukk (mingi suvaline a windstopperiga niiet kael ei saa külma!). niiet juhuu, esimesed sammud on tehtud. jope otsingud endiselt jätkuvad, nagu ka pükste ja saabaste. sellega seoses võtsin vastu otsuse et sünnipäevaks ei tahakski mingit konkreetset stuffi. lihtsalt raha on vaja, sest uus hobi ampsab rahakotist ikka õige valusalt juba :( lõppu pilt minu armsast kiivrikesest kes täna tunnis elu esimese sõidu teha sai ja oli vääääga tubli:



.
hiljuti kirjutatud.
ablas miisu
viimaseaja saavutused
töö ja vaba aeg
foobik
ideaaaalne
unenägu
kolm-ja-pool mõtet
aega on selle kiire asjaga
argh
kiirekiiresünnakiire