.
reede, Mai 30 töö ja vaba aeg

kunni täna jälle ei olnud tööl. oli koolitusel. ise ta ütleb et juuvist on korruselt kõige lollim, et just teda koguaeg koolitama peab aga mulle tundub et pigem on ta ülemuste silmis kõige väärtuslikum, et just teda alatasa arendamas käiakse. no misiganes, kui teda ei ole, siis tunnen end vähemalt enamvähem kasuliku töötajana. umbes seni, kuni ta tuleb ja mu saavutused ja igapäevased väikesed hakkamasaamised maatasa teeb. tore kolleeg küll. no igastahes, tulin mina täna töölt ära ja tundsin, et ma ei taha seda tööd enam teha. ma ei taha närvitseda ja vihastada mingite tobedate klientide ja nende nõmedate täna-siin-homme-KINDLASTI-seal kaupade pärast, kakelda juhtide ja nende ülemustega erinevate korjamiste ja kohaleviimiste üle ja vedada finantsosakonnaga ühe või teise maksetähtaja pikkuse nimel vägikaigast. ma ei viitsi oodata kella kümneni õhtul kuni mingi ettevõte on oma asjad komplekteerinud et siis CMRe hakata vormistama ja otse töölt peole joosta. ma ei viitsi vastata kell 12 öösel telefonile ja seletada kas üks või teine alus läheb täna või homme autole või selgitada välja kus üks või teine kaup terminalis asub. ma ei taha end tükkideks pingutada et kaup x jõuaks kohta y kell n ja et autojuhil oleks sellel päeval seljas z värvi pluus ja ta hüppaks kaupa üle andes vasakul jalal et klient oleks õnnest roheline. ma ei viitsi kuulata kuidas kunn oksad laiali räägib kuidas on õigem elada ja kuidas tema kõike teeks, kui ta oleks minu asemel. ma tahan puhata ja reisida ja mängida. no mida iganes peale selle mis ma praegu teen eks. tahaks vahelduseks midagi täiesti muud. näiteks miskit otseselt autodega, näiteks kuskil hoolduses või müügisalongis midagi. no kasvõi müüki. marvan et mina kui autoarmastaja aga müügivihkaja võiks esimese nimel teise koha pealt silma kinni pigistada küll :) või mingis ajakirjas või ajalehes, mingi konsultandina või kujundajana. tahaks sellist tööd, mida ma teen mingi kellani ja mis ei kiusa mind keset pidu või varahommikul või nädalavahetusel. sellist mida saaks teha rahulikult ja südamega, nii et kolleegid ikka aitavad ja on sõbralikud, mitte ei mõnita koguaeg. ja peale mille tegemist ma saan rõõmsalt ohata ja mõelda jaaah, päev on läinud korda. ilge kopp on ees praegu. pfft.

a muidu oli täna normaalne õhtupoolik, päris asjalik võiks öelda. käisin orbitalis laulutibudega lindistamas, mbg'ga otsas dorise lauluarvestust kuulamas, gd juures grill-liha-jäänuseid vaatamas ja näkitsemas ning lõpetuseks pisikesel telekaringil. lindistamine oli tore aga ma ütles et tänu sellele krdi tööle mis mind aegajalt nii muuhulgas näiteks üheksani kontorisse aheldab, et tunna ma end just maailma kõige kasulikuma ansambliliikmena. võiks isegi öelda, et kui ma ei oleks veebmääster ja logokujundaja, siis oleks mu kasutegur suht null - tundun endale eelkõige suht järgilohisejana või nii. ühtegi laulu päris 100% ei oska ja üheski proovis pole vist maiteamisajast 100% kohal olnud.... loodetavasti hoiavad mind edasi vähemalt tugiisikuna koosseisus ja lubavad proovides kohal käia sest kollektiiv on lahe ja eesmärk on õilis ja tegelt viisi pole ma niikuinii kunagi eriti pidanud :P otsakooli mingikontserdi kohta ütleks et nende popp-jazz-laulu ettevalmistujad on jube mõnusa häälega tüübid. ma ei saa aru kust supertaarisaate tegelased on välja roomanud, nendest viiest või kuuest, keda täna kuulsin olid kõik (v.a. üks tsikk kes oli popjazzlaulu vabaainena võtnud ja no oli tunda, kuigi viisi pidas tegelt :D) sellised et lükka aga mikker ette ja pane estoniasse seisma ja kontsert missugune! super noh, totaalne nauding, seinast seina :) ja siis õhtul sain väikese õhtusöögigrillilihajäänused ja vaatasin väike naabristparem ja veidi suurem skeerimuuvi ja tulingi koju ja tegelt ma ei viitsigi rohkem kirjutada praegu sest kuidagi eriline kopp on ees. äkki homme on veidi parem päev.

sünnipäevapeokutsele on hetkel vastuseks tulnud 12,5 korda "jah" (0,5 on +1) ja 4 korda "ma ei ole päris kindel aga mõtlen ja annan hiljem teada" ja mõned kelle kohta ma lihtsalt loodan ja eeldan et nad on asja plaanidesse võtnud. siirast rõõmu valmistab tõsiasi, et selle 12,5 sees on 2 inimest keda ma pole kumbagi pea aasta aega näinud :) jess! a ma ei ütle kes need kaks on niiet, muahahhaa. jaaa punkt headööd.


.
hiljuti kirjutatud.
foobik
ideaaaalne
unenägu
kolm-ja-pool mõtet
aega on selle kiire asjaga
argh
kiirekiiresünnakiire
igav inimene
raha see on õnn ja armastuuus
reisist kuni tallinnani