.
esmaspäev, September 29 räpikaabu

nädalavahetus oli seekord (nagu vist umbes täpselt iga kord kui ma nädalavahetusejuttu kirja panen....) täiesti teistmoodi aga sellegipoolest mõnna. kui järjekordne suhteliselt surnud pühapäev välja arvata.

reedeõhtut alustasin ühe risto sõbra poissmeestepeo raames korraldatud 1on2 kossumatsi vaadates. mis oli päris naljakas. hea, et gea ka sinna satutatud oli, muidu oleks mul suht imelik olnud. tänu temale oli ainult natuke imelik. aga mats ise oli tore (noh, nii tore kui kergelt raskes joobes noormees kahe tüdruku vastu korvpalli mängimine ja kaotamine saab tore olla muidugi) ja idee õilis ja küll see poiss kolmapäeval oma pisiabielu ilusti registreeritud saab :)

selle ürituse järel kihutasin koju ja aitasin pidulisel (liisu) ja tema väikesel abilisel (anna) igast söögiasju ette valmistada seega hakkisin ja tükeldasin ja paigutasin taldrikutele. sest õhtu plaan oli orgia a la liisu-saab-vanemaks-varsti. kutsutud ainult naised ja kaks meest :D kohale tulid ainult naised ja üks mees. koos sõbraga. niiet kokku ikkagi kaks meest ja seega esialgne loendus oli suhteliselt täpne. tänu erinevatele halbadele kogemustele alkohoolsete jookidega, millest kõik kindlasti kuulnud on, olin terve õhtu jooksul igati eeskujulik. jõin ära ainult ühe pudeli veini ja kõik! okei purgi redbulli ka, kui uni hakkas liiga tegema. igastahes chillisin, olin seltskondlik, muretsesin naabrite pärast, tegin pilti. ehksiis standartpakett. mingihetk liikusime kluppi ära, privvi, kui täpsem olla. seal oli mingi huvitav haussmuusikapidu. kuna hauss on minujaoks endiselt suhteliselt uinutavate kalduvustega muusika tänu legendaarsele kohtumispaigale moskva, kus seda kuulates sai veedetud pikki öötunde ja herr vahtra töö-öö lõppu oodatud, siis olin veidi murelik. aga polnud hullu midagi, alles peale nelja viskas kopa täisette ja tegin ettepaneku põgenemiseks. peo jooksul nägin paari tuttavat nägu ka. statistika mõttes tasuks kirja panna et 1xpoissmeestepeo peaosatäitja kaasa a.k.a. tulevane pruut, 1xprive-resident, 1xtäiesti-mälus-michelson (kes laupäeval väitnud kõigile et ta pole privé's üldse käindki), 1xkoolikaaslane kes tänases dublinis ja endale külla kutsus ja1xkutt kes ükskord supermöllu pakkus ja seekord mind ära ei tundnud :D sai vist kõik üles loetud.

kui liisuga mööda tänavat koju töllerdasime. tähendab, pärdöön, allakirjutanu jalutas ja liisu üritas üht jalga teise ette asetada :D siis kohtusime ka päris paljude värvikirevate tegelinskitega. näiteks kirju salliga tüüp, kellejaoks käimine oli veel keerulisem ülesanne kui minule kohtumisele õigeksajaks jõudmine. see, muide, on ju suhteliselt keerukas asi. veel nägime palju erinevaid külajoodikuid ja nähtavasti jäime silma veel kellelegi sest kui kodus uksest sisse läksime siis leidsin voodi pealt telefoni vastamata kõnega. mis oli tehtud umbes minutikene varem. üks tagasihelistamine ja 15minutit hiljem läksin magamineku asemel hoopis külla :D mis on ju täiesti normaalne asi laupäeva/pühapäeva vahelisel perioodil nii umbes kella 5 ajal hommikul.

laupäeval käisime liisuga tema vananemise afterpartyl SPAs. peale väga hilist ärkamist koristasime tsipa, pakkisime asjad ja põrutasime viimsisse. esiteks tegime ühe piiiiiika ujumise ja ma jõudsin tõdemuseni et ma pean ikka väga ujumas käima hakkama. nii mõnus ju!!! tegin isegi ühe väikese sportliku saavutuse ja ujusin 11x25meetrit järjest, ilma pausideta, põhiliselt konnana. ja siis veel mõned otsad üht ja teistpidi koos erisuuruste pausidega. uskumatu et mingihetk sai niivõrdkuivõrd regulaarselt geylas sulistamas käidud ja standartloendus oli 40 otsa... küll jõuame selleni tagasi. aga peale ujungit logelesime veidi mullivannis, käisime väga kuumas aurusaunas ja siis roomasime üleskorrusele. protseduure oodates tegime väike lõõgastumine vaarikateega ja edasi tuli väike kehahooldus ja näohooldus ja masaaživann ja värk. mmmmõnus, olime ikka suht kutud lõpuks. ja seega roomasime restorani sööma. ja sealt edasi viimsi marketisse energiajooke ostma. ja edasi läbi merivälja koju.

aga räpikaabuni ma praegu ei jõuagi sest uni jälle ründab. järgmine kord äkki...


2 ütlemisi:
Blogger Lizu ütles...

ma olin jumalast adekvaatne kojujalutaja!! oma rajast pidasin kinni ja see, et rada oli lihtsalt laiem kui sul, ei ole oluline eksole!!

ja deem.. sa käisid pühapäeval ka SPA-s? mingi teise liisuga? väoo :D

01:18  
Blogger liivi ütles...

no oih onju, uni tuli nähtavasti kiiremini kui ma arvasin.

10:29  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
not girlfriend material
minu salat.
rallitibi
ööd on siin pikad
merineitsi
pimeloom
tulega mängides
keeruline.
lihtsad asjad
tahavad tegemist