.
reede, September 19 ööd on siin pikad

teisipäeval käisime musettetsikkidega mardil külas. tegime väike mojito, pisike söögiorgia, mõned sõbrad, kõrvale piipu kah. kaheks koju ja tuttu ära. kolmapäeval sattus asse kaarti lugema ja käisime minile uusi seriaale viimas, vastutasuks krabades kaasa mõned sõrmikud. pisikese peatuse jooksul tegime väike söögiamps, üks multfilm ja noh oligi kõik. pärast võtsime kahekesi lasna mäkist kvaliteetse ööjuustuburgeri ja kaardilugeja ostis mu autole väikese sõbra. nime tal veel pole aga uus kodu on esiklaasi ja tahavaatepeegli vahel, kus ta end ülihästi tunneb. marvan. kaheks koju ja tuttu ära. täna käisin viimsis ergo vananemist tähistamas. tegime suur söögiorgia, pisike piip, mõnus seltskond ja juttu maast och ilmast. läksin ülari-piiaga ja phil tõi koju. otseloomulikult umbes iga 10 minuti tagant pidi keegi meenutama eelmise nädalavahetuse kuulsusrikast lõppu, näpuga minusuunas näitama ja itsitama kah. muuhulgas ilmnes ka pisiasi, et nähtavasti olin suutnud peale 0,7rummi veel piiaga kahepeale ära lahendada ka ühe SUURE astipudeli. no pole siis ka ime et pühapäev mahakandmisele läks. igastahes kaheks (+/-) koju ja kohe magama ära ka.

selle nädalavahetuse viimase tööpäeva õhtul tähistame ühte topeltsünnipäeva, mis tegelt toimub alles järgmisel nädalal, ja kahte pärissünnipäeva, mille omanikud peol osalevad. niietsiis tuleb pikk ja raske öö, sest inimesi, kelle terviseks võtta, on omajagu.... eks näis, loodame et jään ellu. muidugi pean jääma. laupäev saab esiteks olema tegus ja teiseks, ka see aasta on minu kanda vastutusrikas fotograafi roll :)

muide mul on nüüd uued ja übertrendikad prillid, üle nelja aasta. olen väga rahul ja siiamaani on ka teistele meeldinud. niietsiis jah, superkuul.

lõpetuseks tahaks veel öelda, et sügis on nõme ja ajab üksinduse hinge. kuigi, nagu näha, tegemisi ikka jagub, siis ikkagi on õhtu lõpuks kahekesi koos oma lambapadjaga tekialla pugeda tobedalt nukker. tahaks kaissu ju! kahjuks lambapadi seda trikki mul ei oska...


.
hiljuti kirjutatud.
merineitsi
pimeloom
tulega mängides
keeruline.
lihtsad asjad
tahavad tegemist
ei jaksa
mustikad
mismõttes
ma meeldin riietele