.
reede, September 5 lihtsad asjad

kuigi ma olin täna (eile) kella 9ni tööl ei ole mul praegu mõru meel. sestet mingihetk tööpäeva suhtelisel lõpusirgel helistasid kaksikud mulle ja ajasid ligi 20minutit mulle telefonis lihtsalt totaalselt nonsensi ja lolli juttu. korraga ja kordamööda. igasugustel lambiteemadel. ajas muhelema. nad on ikka mõlemad nii armsad. nats hullud, aga siiski, armsad.

edasi liikusin kirsi avenüüle. seal sai pisikeses seltskonnas mojitosid, lauamängu, niisama mula, piipu ja sõprade maratoni. kogu selle "möllu" keskel sain vahepeal lahendada müsteeriumi nimega "dimexi leppävirta saadetis". nimelt umbes 22 ajal helistati terminalist ja teatati et minu prognoositud alustekogus oli tsipa mööda. super noh. tegin enne töölt põgenemist saadetise jaoks valmis sildikomplektid. neljale, viiele, kuuele ja igaks juhuks isegi seitsmele alusele. ja mitu neid lõpuks terminali ilmus? kaheksa otseloomulikult. eks hommikul selgub kuidas asi lahenes. vantaa alustele ma ei julge isegi mõelda, arvasin et neid tuli seitse, marvan et autole laeti kümme. vähemalt. aga tõenäoliselt siiski rohkem. hullumaja :D aga kui tööasjadest mitte kirjutada, siis muidu oli mõnus vaikne õhtu. naersin sõprade peale kõhulihased tugevateks, tegin kaks lahjapoolset jooki, pugisin kõhukese täis ja klõpsutasin mitukümmend pildikest meie väikesest koosviibimisest. ja lõpuks võtsin julguse kokku, tegin nullipromillise näo ette (sest et nii oligi!), viisin kõik kodudesse laiali ja kohe üritan ise ka magama keerata et olla hommikul rõõsa, roosa jne. ja sportlikult meelestatud. kuigi und ei ole. niiet roosa-rõõsasus ning sportlik meel on veidi kahtlased hommikused külalised :D

muidu nädalavahetuse päevad tulevad autonduslikult tihedad. laupäeval haapsalus, pühapäeval tartus. laupäeval rõngastega, pühapäeval, kui ilm lubab, siis äkki kaherattaliselt. nädalavahetuse öödest pole hetkel aimugi. oodakem plaanide selginemist.

ja meil on nüüd RKs töötav ja SUUR külmik. oooohhhh kus saab alles toitu kokku osta. wikkkiiiid! ja meil on peaaegu elion ka. rõhk sõnal peaaegu. ITguru ja elioni-fänn liisu tegutseb. juba nädalaega varsti. lootus pole kadunud :D

suht imelik kirjutis tuli mulle tundub, ei tasu ikka öösel vastu hommikut ja/või joobespeaga sissekandeid teha. hommikul on eelkõige endal imelik lugeda.


.
hiljuti kirjutatud.
tahavad tegemist
ei jaksa
mustikad
mismõttes
ma meeldin riietele
padunädal!
tore aju küll
kaks uut asja.
mu intrigeeriv elu
puhkus