.
laupäev, November 29 glämmikas

kui liisu põhiline kirjutiste teema viimasel ajal on meie ühised küpsetised siis mina kipun kajastama neile küpsetamistele eelnevat ja tihti ja järgnevat. näiteks kolmapäeval tegime nii pikalt süüa et jõudsim privesse mingi poolteist minutit enne naisedtasuta aja lõppu. jah, see lõppeb kell üks öösel. mul on pikad tööpäevad, ei saanud varem alustada!

reedel oli meil pisike glämmipidu. glämmikas siis tähendas seda et tegime end mõlemad väääga ilusateks ja panime mustad kleidikesed selga (ee jah minuoma oli laenatud). igastahes alustusteks väga fäänsinimeline pastaõhtusöök (ma ei viitsi kööki vaatama minna ega kopipeistida aga midagi stiilis inglijuuksepasta valgeveinikoorekastmes krevettidega) mis oli väga njammi ja siis alustasin oma pikka ja vaevalist ravikuuri nimega jägermeistripudelikene. proovisin kodus tervistavat ürdilikööri sidrunimahlaga, jõhvikamahlaga, viinamarjamahlaga ja nende segudega. lõpuks mõtlesin et okei, prive jaoks on vist lihtsaim jõhvikamahl öelda ja sidrunimahla neil niikuinii ei ole. ma muide pika otsimise peale sõpaka hüpperrimist leidsin. HA! igastahes umbes 12 ajal päterdasime suhteliselt adekvaatsetena koduklubisse, mis osutus hämmastavalt mahajäetuks. ja kahjuks tuli tema täitmiseks ära tarbida selgelt liiga mitu kodus valmistestitud joogikomplekti.

sellega oli ka muidugi naljakas asi. läksin jooki võtma oma lemmikbarmeni ehk trepibaari steni juurde, lehvitasin ja tema ütles et jaaaa tsau oot kohe! pidin peaaegu üle leti ronima et teda tekiilakoolatamast takistada. nojah, eelmisenädala prive süvakuuriga jäin vist meelde küll jah :D arutlesime vahelduva eduga jägeri ja tekiila joomise plusside ja miinuste üle, jõudsime järeldusele et jägeri ravivõime on tugevaim kui ta KANGES sidrunitees on. kahjuks tal polnd teetasse ega kuuma vett niiet vbl proovin seda varianti tänaõhtul. või hommehommikul. eksnäis.

igastahes liisul tuli mingihetk väss ja kopp ja muud loomad ja siis tema läks ära. mina... eee.. maiteagi mis ma siis edasi tegin. sebisin ringi igalpool, nägin tuttavaid, kohtasin mariakenest peegliees soengut kohendamas, saatsin paar sõnumit ja sain paar vastusõnumit ja otsustasin et vaja baluusse ka ikkagi minna üle mitme nädala.

seal sai muidugi huumorit nagu tavaliselt. mõne tüübiga ametlikult tutvudes tuli jälle see tüüpiline "a SEEEEEEE liivi" lause nt :D siis nägin pealt rämedat keppimist ehksiis noormeest kes kõiki ettenägijaid pika kepiga torkis. võtsin mõne joogi. leidsin ühe barmeniga ühise keele tänu palavalt armastatud kõrgharidusvalikule :D käisin külas kodus, kus puudus külmkapp, kohtusin kodustatud iguaaniga ja vaatasin hommikuni imearmsat jõulufilmi. hommikul kell 9 tabasin et ulatuslikult tarbitud jäkukoksid suutsid mu lõppudelõpuks purju saada ja omakodus tõdesin et gaaaad, meie steroidesöönud pesuvann ei ole ikka normaalne pleiss kus peale pikka ja väsitavat piduööd "lõõgastuda". ja külmavett tootev gaasikapp ei ole ka okei. pffft.

endal on ka imelik aga tänaöö oli jälle teistmoodi põnev :)


.
hiljuti kirjutatud.
piinavad mõtted
oi ka pidu jah
kanatseesarlane
reaalselt rääkides
kell on vale
nojah siis.
täpselt paras
elu õppetunnid
kinnisvarahai
rahakotilugu