.
neljapäev, Detsember 4 head asjad

1) talverõõm on rõõmustatud. ma saatsin laiali ligi 70 kutset ja lasin sõna levitada siin ning sealpool sood ning kohale tuli 6,5 inimest. kellest kaks olid mu oma vanemad. ja pooliku kohapealt pole ma päris kindel kas ta tuli minu või oma klassiõe/minu ansamblikaaslase kutse peale. kaks inimest puudusid vabandusega (kõrvaltoas tudijal on lausa arstitõend) ja kaks isikut hiljem tunnistasid et tõsiselt kaalusid kuulama tulemist aga siis otsustasid et ego ikkagi ei luba. no ise olid süüdi :)

2) minu kaks suurepärast tähtsamat esitust läksid enamvähem. kui arvestada tõsiasja, et ma ärkasin kolmapäeva hommikul sajandi SUURIMA kurguvaluga ja raudkindla arvamusega et ei suuda ühtegi piiksu häält tekitada siis sain üllatavalt hästi hakkama nii amazinguga (mis siis et see läks minuarust ikkagi suht metsa ja üldse mitte nii nagu ma harjutanud olin) kui sandmaniga. viimase soolo ajal oleks ma tahtnud laulmise asemel pigem köhida ja vett kaanida sest õhk sai otsa ja kurk oli malbelt käre kui äkitselt minu kord kätte jõudis. is naiss. aga tehtud ja plaksutati ja kutsuti tagasi ja saal oli täis (mis siis et meile lubati üldse poole suuremat saali alguses) ja kahenädala pärast siis jälle aga veidi uuendatud konseptsioonis. tundub et saan oma amazinguga teise võimaluse veel. aijee karatee!

3) päris esinemise tunne oli. ikka siuke et tulid lavalt ära ja värisesid ülekere ja ei saand trepist üles sest jalg ei saanud astmele pihta.

4) käisin clazzis mis on eeeeeriti äge pleiss oldehansa vastas kus saab öösiti süüa ja juua ja latiinomuusikat ja kus on nii ägedad tualettruumid et aint nendepärast olen ma nõus sinna esimesel võimalusel tagasi minema.

5) eileöösel sain teada et osades (khm, ühes teatud ringkonnas ja nende jutu järgi ka "linnapeal" niiet go figure) ringkondades on sõna liikvel juba. ja mu peale ei oldagi pahased. oldi pahased hoopis ühe teise inimese peale aga ka ainult natuke. seega kõik on sõbrad edasi ja mina enam põdema ei pea. juhuu. saagu mis saab.

6) mulle tehakse viimasel ajal palju komplimente. mõned on ilusad ja toredad ja armsad, mõned on ootamatud, mõned tekitavad piinlikust ja mõned on lihtsalt nilbed. aga kompliment on kompliment ja mulle nad meeldivad.

7) lund sajab.


.
hiljuti kirjutatud.
ühe õhtu lugu
omadega sees
müstiline tüdruk
glämmikas
piinavad mõtted
oi ka pidu jah
kanatseesarlane
reaalselt rääkides
kell on vale
nojah siis.