.
neljapäev, Jaanuar 11 :(

ma vihkan seda konkreetset jaanuarikuud ikka täiega. nii halb on olla, nagu suure vatitupsu sees. JÄLLE. ei saanudki vahepeal täisväärtuslikku elu nautida. nohutan ja köhatan ja pea valutab ja korraga on külm ja soe. aga haige ei tohi olla sest haige ei saa olla tööl ja st ei saa teenida raha. aga raha on vaja. väga. võtaks neid nohutablette, mis mu eelmisest nohust välja aitasid, aga ma ei tea, kas ma neid peale mingi nädalast pausi tohin võtma hakata jälle ja äkki nad enam ei mõjugi ja siis on jälle jama. oehh, ma pean tõesti apteeki minema ja mingit näritavad vaarikamaitselised lastevitamiinid välja rääkima endale, sest tablette ma neelata ei suuda. ükspäev pea nii kohutavalt lõhkus et ei suutnud mõeldagi ja siis pidin ibumaxi võtma ning see otsustas otsemuidugi kurku kinni jääda. ainult väikeseid ja/või näritavaid asju mulle, aitäh. üleüldse, kui ma kunagi nende vitamiinide võtmiseni jõuan siis on raudselt kevad käes ja polegi lisaenergiat vaja enam. lisaks kõigele muule vihkan ma sessi, sest et 1 aine, mis tegemata veel, on suur mull ja selle konspekt on HIIGELMULL ehksiis 100 lk igast jama millest MIDAGI võib õppejõud eksamil küsida. ja teine aine on konkreetne aga valikvastustega testi kujul teadmistekontrolliga. ei ole väga palju asju, mida ma vihkaks rohkem kui valikvastustega testi, kus on variant "D" a la "kõik eelnevad" või "ei üksi eelnevatest" või midagi analoogselt rõvedat. faaaakkkk, mul ei jää ju üldse (konspektidest) meelde kas asjad on korraga või kordamööda või kas nende vahel käib ja või mõni mittesiduv sidesõna. nii saingi teise testi uuestitegemisel (peale seda kui olin konspekti 3 korda läbi lugend!!!) 10/20 asemel 8/20 viga. noh jah. emm tegi sealiha makaroni küüslaugu ja porgandiga. porgand ja küüslauk koos olid nii rõvedad et mul süda siiamaani läigib ja põhiliselt sp ma praegu magama lähengi. ei tunne end üldse produktiivsena.

värvitud korteri nägin ära. oranž oli väga cool, aga kuna kohtumine toimus õhtupimeduses ja korteris oli värvimise tõttu ainult 2 valgustit, siis kollasest ei saanud väga aru. niipalju sai et ikka kollane värk jah. nüüd on vaja koristada ja siis saab endale pesa hakata tegema. nüüd võiks keegi mingi ime korda saata ja mu korterikaaslase mind mõistma orgunnida, ma olen nii väsinud mõistmatu olemast :(


2 ütlemisi:
Blogger martha ütles...

Võta üks personal day ja puhka ennast välja. Pikk uni, tass teed ja venitusharjutused teevad olemise mõnusamaks ja tervis hakkab tagasi tulema. Minu puhul see paar nädalat tagasi igatahes töötas. Vastupidiselt nohutablettidele ja Citrosepti kokteilidele.

23:14  
Anonymous liivi ütles...

nohh siis peab see personal day ootama umbes nädalaega veel. peale 19ndat proovin vähemalt paar puhkusepäeva võtta :)

07:36  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
keskmises osas on positiivsust
day of music.
peaasi et ei peaks õppima...
elvira, korter, musa, blogger
uusaasta
lessons of life
unistades oma kodust
jõululaupäeva tegemised
pealkirjatu
jee, kingitused!!