.
kolmapäev, Juuni 13 ees ootavad suured teod

selle nädala head: tööl olen kasulik ja üritan koos bossimatega uut laosüsteemi tööle saada, täna jooksime geaga hansa sellenädala jooksuraja täiesti läbi ja mitte kordagi ei kõndinud, lasin valutava hamba üle vaadata ja loodetavasti korda teha ka, lisaks parandati üks lambikiku ka ära ning paari päeva pärast on nädalavahetus.

selle nädala vead: jooksust valutab parem põlv, hammas ka praegu tuikab aga kordades parem olukord kui eelmine nädal, olen hambaarstimise alla suht neljandiku palgast juba tuttu pannud ja hambaarstitoolis nutan, serksil läks auto vist natuke põlema ning hirmus oli, ilm läheb jahedamaks ja kardan oma kurgu pärast, kirjutan juba alates esmaspäevast postitust oma eelmisest nädalavhetusest ning paari päeva pärast on nädalavahetus.

vigasid tundub nagu rohkem olema :(

edit: ja veel üks keskmisest uhkem lisaviga ehk darwini auhindade 2007 pea-aegu-kandidaat. tütarlaps (nime ei nimeta onju, diskreetsuse huvides), kes dushiall svammiga ringi vahutades lõi küünarnukilt õige minu ruutcm nahka vastu raseerijat minema ja seejärel dushitoas verest tühjaks jooksis. ausõna, mina ei ole nii palju verd näindki ühest pisikesest haavast tulemas, ikka lahinal noh ja veega segamini, nagu mingis psycho dushistseenis :S praeguseks hetkeks on haav suletud suurima olemasoleva plaastri alla (jumal tänatud, et mul niimitu paari uusi kingi on, mis vaja sisse kanda st kogumik plaastreid peab igal eluhetkel käepärast olema), käsi valutab kergelt täies ulatuses (see, et haavata sai pisipisike osa küünarnukist on vähetähtis pisiasi) ja värskelt verisest kogemusest on terves organismis tekkinud väike nõrkushoog. väga lühidalt siis - autssss.


.
hiljuti kirjutatud.
hammas ja kleit
naljakas
kummaline inimene
paar põntsu
okupatsiooniunenägu
pseudoprobleemid
mõnus viikend
plõksud
sünnipäevastatistikat
midagi sinnakanti