.
laupäev, Mai 26 pseudoprobleemid

vahel olen ma nii rumal, et ajan ennastki naerma. näiteks kuulasin täna hommikul kõrvaklappidest muusikat, kuna risto vaatas oma arvutist (ja läbi suurte kõlarite) mingeid minujaoks mõistetamatuid videosid mida ma kuulata ei soovinud. siis kuulsin et telefon helises, viskasin kõrvaklapid peast minema ja läpaka panin ka kõrvale ja kui telefonini jõudsin siis sain aru et enam ei helisegi. ainult 10sek läks aega enne kui aru sain, et pleilist oli mu telefonihelinaloo mängima lükanud (mc solaar - belle et le bad boy). päris tobe tunne on hetkeks ausalt öeldes. kusjuures kohe esimest korda, kui ma seda lugu kuulsin, siis ma TEADSIN et see saab minu telefonihelinaks ükspäev sest ta on lihtsalt nii hea ja loo algus sobib niihästi helisemiseks kah.

pseudoprobleem nr 1: tahaks autos plaate kuulata, aga mul on ju originaalkassetikas. niisiis olen siin paar tundi mõistatanud, et kas proovida eBay's mõnele audi originaal concert II (CD-raadio) sõrmed taha ajada või hoopis eestist üks alpine CDE-9871RR koju tuua. esimese eelised on lihtsus ja sobivus interjööriga, puudused on mitte MP3ede mängimine ja võimalus, et võibolla ostan vale mudeli raadio ja see ei sobigi mu raadioauku. teise eelised on MP3ede mängivus, odavus, tõenäoliselt sobivus raadioauku ja võibolla ka sobivus interjööriga, puudused on odavus ja võibolla mitteniivägasobivus interjööriga. uhh, küll mu elu on ikka raske :)

pseudoprobleem nr 2: risto tuttavad hakkavad vaikselt teada saama, et risto rootsi läheb. vaatavad mind kaastundlikult ja küsivad et mis nüüd siis saab ja kuidas elu edasi läheb. i don't have an answer to that question! võinoh... tegelt nagu on kaa, aga see ei ole selline jutt, millest üle küla karjuks onju.

pseudoprobleem nr 3: ikka veel ei julge. loll.


.
hiljuti kirjutatud.
mõnus viikend
plõksud
sünnipäevastatistikat
midagi sinnakanti
sünna jee
stat, sport, kool, ndlvh, ...
haridusest ja muusikast
ma ei mõista
söduripoiss
hobid ja vaba aeg