.
teisipäev, Mai 29 paar põntsu

täna on minu sportlikuma elu esimene päev - paari tunni pärast lähen sõber serxiga õhtusele ujungile TOPi. selle ürituse eduka läbimise puhul on hiljem kavas omandada nõmme ujula 10korra kaart (peale väikest turuuringut tundus kõige otsetarbekam kuna suhteliselt uus, mitte-eriti-kaugel ja hind ei ajand ahastama nagu nt kalevi hinnakirja uurides) et seal iga nädala pühapäevaõhtul end järgmiseks nädalaks viksi ja virgaks supelda ja lisaks loodetavasti ka saunas vana nädala mured välja higistada.

homme on neljas jooksuetapp. sessuhtes on juba mõnus, et eelmine nädal oli 4,5km rada ja ma jalutasin (vist) isegi vähem kui kilomeetri. niiet areng on märgatav - 1km on 4,5km rajast ikka vähem kui neljandik juba :) sellel nädalal siis 4km ja presidendi lossi lähedal ja kaugemal, rajakirjeldust uskudes ükshetk isegi auvalvest mööda. nalja kui palju. aga pikkade dresside asemel peab mingid sips lühemad kostüümid välja mõtlema, kui ilm kavatseb kasvõi kaudselt sama temperatuuri harrastada kui täna.

tänase tööpäeva lohetasin täie raha eest ehk peale seda, kui umbes kl 11ni tööd tegin, lükkasin kõik tähtsad töised paberid kõrvale ja asusin nende tugevusõpetuse 3 varda kallale, mis mind juba aegade algusest (eelmisest kevadest) kummitanud on. nats tegin küll sohki, aga just vaatasin ja A-täht on käes. kui priidule (õppejõud) täna töö ära viisin, siis ta vabastas mu ka kõvera varda tööst, kuna eelmisel aastal seda ei olnd ja mul on eelmise aasta deklaratsioon ja nüüd ongi viimasest ainest ainult 1 kontrolltöö puudu. homme hakkan õppima, ausalt! sooritamisvõimalusi on 3 ja eesmärgiks peaks seadma mingi kõvasti üle 80 punkti, et mingi toreda hinde kirja saaks.

praktikaaruande esitasin ka ära, loodetavasti tuleb ilus hinne.

lõputöö teemadel mõteldes jõudsin ühe päris võõra ja põneva variandini. hea on see, et sellest oleks palju kirjutada ja (eelkõige minu jaoks) on tegemist väga huvitava teemaga. mitte-nii-hea on see, et sellest teemast kirjutamine ei olene üldse minust ja ma pean selle jaoks konsulteerima inspiratsiooniga. aga kes teab, mis sellest lõpuks välja tuleb :)

autod 1 aine järelkajatund oli ka täna. arutati eksami küsimuste vastuseid ja tulemusi. õppejõud märkisid "nagu igal aastal on traditsiooniks olnud" ära ka kolm tublimat eksamisooritajat. kolmas oli madis (kes on alati kõigis ainetes esirinnas), teine oli mikk (kes on vaikne ja alati tubli) ja esimene.... mina! nalja kui palju :) ma arvasin et see eksam läks küll aiataha sest ei oska ju mina manuaalkasti käsilülitusega automaadiks ehitada ega oska kommenteerida torsen keskdiferentsiaaliga pideva neliveoga auto veojõukontrolli rakendumist kohaltvõtul olukorras x. aga nähtavasti piisavalt hästi siiski, sest maksimumist jäi puudu ainult 4 punkti :) nii kõrge eksamitulemus pidi üldse selles aines vägagi haruldane olema ja et veel tüdruku saavutus. pälvisin õppejõududelt päris uhked ovatsioonid :D mina ei saa siiamaani aru, mis siis valesti läks, et nii hea tulemuse kirja sain, kusjuures ainuke maksimumhinne terves grupis. vähemalt on nüüd kolmest ülikooliaastast kaks uhkust hingel, mille nimel särada - insmehhi ja autode viied. olen igastahes hetkel endaüle pääääris uhke :)


1 ütlemisi:
Blogger Lizu ütles...

irw @ "mina ei saa siiamaani aru, mis siis valesti läks, et nii hea tulemuse kirja sain"

you made my day, hun :D

ja palju õnne kah siis oivikule!! ;)

13:18  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
okupatsiooniunenägu
pseudoprobleemid
mõnus viikend
plõksud
sünnipäevastatistikat
midagi sinnakanti
sünna jee
stat, sport, kool, ndlvh, ...
haridusest ja muusikast
ma ei mõista