.
kolmapäev, August 8 shopahooliku päevaraamat

eile peale tööd põrutasin kristiinesse. kes veel ei tea, siis instrus on see legendaarne aeg praegu, kui prillid saab ilgelt odavalt kätte, vastavalt vanusele. mina saaks siis neljatonnised raamid üheksasajaga, ümardatult. olin millalgi paar nädalat tagasi ühed raamid juba välja valind. kõvasti mitte naerda, aga tumeroosa ja heleroosaga. mälupildi järgi olid jube ilusad ja istusid super hästi ja tegid maru targaks, vogue omad taaskord, nagu praegusedki. lendasin kohale ja otsisin raamid üles ja panin ette ja mida kuradit. parem silm istus megasuperhüperilusti ja vasak silm oli lihtsalt imelik, kui ma nüüd ei eksi siis kõvastikõvasti allpool. ma ei mäletanudki et mul NII viltu need kaks asja asuvad :( igastahes tegin südame kõvaks ja vaatamata 2900kroonisele säästule panin südamevalu trotsides prillid riiulile tagasi. kui emps linna jõuab siis lähen vaatan ikkagi veelkord, kuradi ilusad raamid on ja äkki see silmade maruviltusus on ikkagi mingi minu ajupoolne väljamõeldis.

süda tilkus verd ja loivasin esimesse ettejuhtuvasse poodi. nimesid ei nimeta, aga eks ta üks tibipood oli. esimese minuti jooksul läks süda pahaks :) aga siis leidsin seeliku ja teise ja kolmandagi. lisaks paar pluusi. ja siis püksid, ja siis kaks paari päikeseprille mis meeldisid. ja siis veel ühe seeliku. ja siis ühe teise seeliku teises suuruses. ma niiiii vihkan seda riiete valimist ja proovikabiinides elamist ja õige suuruse otsimist aga saamata jäänud prilliraamide tõttu murdunud süda vajas parandamist. nõnda siis lahkusin umbes samapalju vaesemana, kui esialgne plaan ette nägi, nats pealegi. päikeseprillid ja umbes pooled proovitud asjad jäid küll poodi aga siiski kahe seeliku, teksade ja ühe peopluusi võrra rikkamana :) päris madridis tegemata jäänud shoppingut tagantjärgi ära ei teinud, aga hetkeseisuga olen küll rahul. suvine lihtseelik (maksis ainult soti!) läks juba täna käiku ja teised asjad said kõik siltidest lahti ja riidepuudele ootele. ühte mustaroosakirjut (viimase aja lemmikkombinatsioon vist) seelikut ei suutnud õiges suuruses leida ja seepärast olen veidi rahutu aga muidu kõik ok.

lisaks peab montoni kodulehel veidi rissöötsi tegema, neil uus kollektisoon väljas ja tuleb lemparid välja valida ning kollektsioonilõpusoodukale peale passida. mulle meeldivad montoni asjad, sest nad ikka suht ekslusiivsed. kui seal intervjuul käisin siis sain teada, et iga kollektisooni müüakse mingi paar kuud (või oli see kvartal?) ja iga asja kõigis riikides mingi kuni paarkümmend tükki. ega päris iga suvaline ei jaluta mulle mu lilla pluusi või punase kleidiga tänaval vastu küll. seega mingi H&M ta just ei ole :)

oehh, ma olen ikka niiiiiii asjadesõltlane :)

ahjaa.. tänahommikul oli äratus ilma äratuskellata kell 7, kui teemantpuurimise auto majaees peatus ja mingid vene tsurkad alustasid, kohe peale öörahu lõppu, kõnniteeäärte tasandamisega kettassaagi kasutades. kui risto nendega rääkima läks, sai rahu viieks minutiks, kui naabrimees 15 mintsa hiljem, siis veel neljakümneks. kaheksast hakkasid jälle laamendama ja seetõttu alustasin tööpäevaga täna erakordselt varakult ning erksalt. eks igas halvas on natuke head.


.
hiljuti kirjutatud.
statistikahuumorit
reisimise nõiaringis ja mure
lasanjeläbu ja üllatus
plaanid ja ideed
igatsus
milline nädal
eelkõige minu enda jaoks
mmm:)
"puhkus"
minu kiiksud