.
reede, August 10 usinus, sünnipäev, grill

kodus polnud 3 päeva internetti. seega vaatasin telkut ja heegeldasin. jah, mina :D tööl oli nimelt igav ükskord (viimasel ajal pigem alatasa) ja avastasin internetiavarustest ühe põneva heegeldatava asja. st vaatasin et oo, põnev, ja isegi õpetuse leidsin üles ning kui siis ise tegema hakkasin siis internetti polnud ja olin sunnitud ise leiutama. samas tundub, et asi liigub õiges suunas. ta küll vahepeal läheb nats untsu ja olen teda vähemalt 6 korda suuremal-vähemal määral üles harutanud aga vist saab isegi varsti valmis. kuna sai selle töö tarvis endale tsirka 25 krooni eest heegelnõel soetatud siis nüüd on hullem kihk veel igasuguseid põnevaid asju valmis meisterdada. eks vaatab, kui kaugele ma nende plaanidega jõuan :D ma pigem hetkeseisuga eriti ei täpsustaks, aga kui valmis saan ja okei välja näeb siis võibolla näitan. VÕIBOLLA.

eile kutsus serx moskvasse oma sünnipäeva puhul istungile. kuus meid kokku oli, sõime jõime ja ajasime juttu. võtsin julguse kokku ja tellisin esimest korda elus caesari salati pestokanaga ja oooo, nii maitsev oli, peaaegu sama ihaldatav asi kui kaheksa kanawrap. krt.. lähebki kõht tühjaks jälle. kõrvaletarbitud mojitod olid njämmud kuigi suhkrut oli sips vähe ja piparmündilehetükid imesin vist ka kõik esimese kolme lonksuga ära. aga (järjekordne) uus moskva on täidsa armas, mis siis et nende hiiglaslikud menüüd on veidi tobedad ja see, et kööki nii suures mahus saali näha on, tsipa (mind) häirib. selline stiilne hall ja hõbedane värk. eks ma ikka hingelt veids trendipede olen ka muidugi :) moskva ees oli mingi puhumisreid ja kui umbes 10 ajal tuuningautode kruiis sealt läbi sõitis siis sai nalja rohkem kui nabani. kõik pandi puhuma ja pooled toonkilet esiklaasidelt maha kiskuma ja osad saadeti omavolilise tuuningu eest kordusülevaatustele. sestet tegelt ei tohi ju panna ise kseenontulesid kui pesureid pole ega sirmi esiklaasile ja kui tulukesed ikka põhja all põlevad siis nii asi ei käi ja esimene number käib ikka pamperi peal ja tagumine number peaks ka x-kohtades valgustatud olema jaa nii edasi. minul oli muidugi naljakas, autoomanikud olid veidi närvis kohati. vaatasime kruiisi möödumise lõpuni, rallisime ise lõppasukohta, ajasime veel veidi juttu ja kadusimegi kodudesse magama. väga mõnus õhtu, selle seltskonnaga on alati tore.

täna siis mardi juures järjekordne grillchill. minu menüü täna näeb ette palju liha (või "soolikavorsti"...oleneb kuidas kujuneb) ja calimochot. 35kroonise veini vaatasin juba välja, koolat ja jääd ja ongi, njämmmmu. väike nostalgiaminut tuleb. ma juba oooootan:)


.
hiljuti kirjutatud.
shopahooliku päevaraamat
statistikahuumorit
reisimise nõiaringis ja mure
lasanjeläbu ja üllatus
plaanid ja ideed
igatsus
milline nädal
eelkõige minu enda jaoks
mmm:)
"puhkus"