.
teisipäev, Veebruar 19 sõltlane ja pisiasjad

pealkiri on inspireeritud tõsiasjast, et ma olen 2 päevaga ära vaadanud terve heroes'i esimese hooaja. laupäeval vaatasin suht mingi 10 osa ja pühapäeval mingi teine 10 osa ja täna ainult kaks. homseks on planeeritud esimese hooaja finaal. kergelt öeldes nakkav asi ma ütleks. mõnesmõttes võin kergendatult ohata, et teine hooaeg ainult 11 osa pikkuseks jäi :) ja et kolmas pole veel väljagi tulnud. muidu poleks vabu õhtuid veel niipea kuskilt paistmas.

mu reedene käeprobleem lahenes. ehksiis käsi tervenes iseenesest. natuke pelgasin, et tuleb jälle see putukaamps 2004 jama ehk see hetk kui mul säär otsustas vahepeal kuu aega VÄGA valus ja "KERGELT" tumelilla olla. aga õnneks käsi oli aint paar päeva valus ja punane ja nüüdseks valus enam ei ole ja punetus hakkab ka kaduma. pääsesin kergelt vist. huh. ka muu tervis hakkab osaliselt tagasi tulema. ehksiis saan taaskord enamvähem normaalselt hingata aga samas köhin muidugi endiselt, sest ilma köhata poleks ju pooltki nii põnev kui koos temaga. niipalju siis sellelt rindelt.

elisa teatas täna et mu korterikoht hakkas taamal taaskord terendama. ja kuigi see on suht asi, millest ma olen viimased väga kaua aega vahetpidamata mõelnud, tekkis mul hetkeks hirm. et ma pean jälle kõik asjad kuhugi tassima (mis tegelt ei ole ju eriline probleem arvestades tõsiasja, et ma pole suurt osa neist lahti pakkinudki... jah, ma olen tõesti novembrist tagasi kodus olnud. aga see olen mina ju!) ja parkimiskohta välja ajama ja üüri maksma ja gaasipliiti kasutama õppima ja empsile ütlema et ma nüüd jälle lähen. mis siis et ma olen tujukas ja torr ja moss ja väss ja kius jne, tundub et ta on ikkagi õnnelik et ma tagasi olen. lubas veel mu voodi valmis ehitada kui ma rooma lähen. mis toimub? süümekad ründavad! appi! aga see ei tähenda, et ma ei oleks selleks valmis. jälle. rohkem kui valmis. aga mõnesmõttes on kahju ju ikka. hakkas just jälle see kodu tunne tulema.

isa leidis mulle caesari salati retsepti mingist salatiraamatust. alates augustikuus toimunud esimesest kohtumisest moskvas serxi sünnipäeval on see kindlastiii üks mu lemmiktoitudest. kui ma nüüd suudaks selle valmistamise käppa saada, siis oleks mul järjekordne lemmiktoit olemas. lisaks munale-makaronidele-juustule, padaroale, pelmeenidele ja teistele :D varsti ei olegi enam väga ühekülgne inimene, võiks lausa öelda et mitmekülgne!

see nädal mulle mu tukk ei meeldi jälle. täiesti lõpp, üldse ei saa aru.


2 ütlemisi:
Blogger Lizu ütles...

tobu-tobu :) lizu võib tulla appi kola tassima (ma raudselt pärast kirun ennast maapõhja selle lubaduse eest :P)

ja pelmeene saab rk's kah ;)
ja kodutunde ka.. mis siis, et ma veel tegelen selle tekitamisega.. aga mul on selle iiriasja tõttu üldse tunded ja maailm suht sassis..

ja ära igaks juhuks veel paki.. me peame enne omanikuga kah rääkima, kuna ta selline keeruline meil on.. ja see asi ple veel üldse kindel, aga lootust siiski on ja noh, suveks hiljemalt ikka ju :))

ja gaasipliit ei hammusta.. kõige hullemal juhul kõrvetab tuka ära (siin ei ole seda juhtunud), aga nagu ma aru saan, siis su tukk sulle enivei ei meeldi :P

10:55  
Blogger kass ütles...

liivimiisu, šeeri kama! :)
s.t. retsepti... :p
ja siis kutsu maitsma - võrdleme! :D

23:17  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
reede
söberitepäev
W06
naljakad isad
iseenda ülemus
roosikrants ja reaal
esmaspäev
walk away
viiiikend
sellel nädalal...