.
pühapäev, Aprill 6 morning after

vot selliste hommikute pärast ma ikka vahest (lugeda: praegu) mõtlen et peaks joomise ikka nende jaoks jätma kes oskavad seda paremini teha :) ärkasin kella 1 ajal, roomasin kööki, sõin hommikust ja roomasin diivanile ja nüüd roomasin diivanilt jälle voodisse tagasi. kaks valuvaigistit on sees aga ikka on halbhalbhalb olla. uskumatu värk.

igastahes eile oli kolm sünnipäeva. millest kahele ma ei jõudnud sest esimeselt puudumist lubati karistada füüsilise noomitusega. kuna füüsilised noomitused ei ole just mu maailma lemmikuim asi siis jah, otsustasin mitte puududa. teiste üritustega üritasin end ka kursis hoida kuigi väga hästi ei läinud. ühe peo kulgemise kohta mul täpsem info puudub, teisel sünnipäeval viibis ka mu väikeõde kes millalgi 10 ajal mulle helistas ja teatas et kell 8 linnahalli kõrvalt alanud pidu sai hoo sisse patarei vangla müüride vahel. päris.... põnev :)

pidu, kust ma puududa ei tohtinud leidis aset jõe tänava imearmsas imepisikeses korterikeses mille elanikud olid kaks noormeest ja kass kiisu. korter sai mingi eesti kauneima kodu valimistel finaali ja kohalikud näitasid uhkelt ajakirjaartiklit ka. väga arendav artikkel oli, sain teada miks on kohalik klaver kurikuulus, kumb elanikest on matemaatik ja miks on korteri seinad just sellist värvi nagu nad on. vihjeks võin öelda et cafelatte ning punane vein olid teemaks ;) ühtlasi tasuks ära mainimist et see oli minu elu esimene teadlik kontakt gei-kogukonnaga. peol pakuti väga suurtes kogustes gei-sushit, mis pidi hommikuks kõigi sööjate orientatsioonidega midagi hirmsat tegema. lubati, et hommikuks hakkavad mulle meeldima mehed!!! töötas ka, muide. tol hetkel oli see pakutav vägaväga njämm (eriti kurgi ja sushiomletiga ampsud, rärr) aga praegu sellele söögiorgiale mõtlemine ajab ainult sisikonna keerlema, suht mõnus. lisaks oli õhtu jooksul veel viktoriin, mille ma üllatuslikult 8 punktiga kinni panin! küsimusi oli muide 18 :P ei oleks elusees uskunud, et teadmine, mis on joller, võib kasulikuks ostutuda.

kella 10 ajal aeti rahvast korterist tänavale. kuhu siis umbes tundaega hiljem ka reaalselt jõudsime. väike hilinemine ei tee kunagi paha. esimesed langejad pandi taksodele ja viidi tuttu ära, ülejäänutega vudisime krahli kus oli mingi väga kummaline pidu. inimesi oli miljon ja muusika oli imelik. käisime tulka ja kadriga väikesel tantsul aga no kammoon, selle biidi järgi ei olnud võimalik isegi õõtsuda mitte! aga huvitavaid inimesi nägi. näiteks loret ja brittat ja rolandit ja priidikut. ja leevit ja jossi ja jörgenit. kahe viimasega võtsime mingi kella 2 ajal suuna prive poole sest krahl ei olnud ikka absoluutselt minu teetass. privvi ees oli muidugi elujärjekord, mingi kuustuhat inimest (lugeda: paarkümmend) tahtsid kõik kluppi saada. aga joss tegi väike sahkermahker ja saime ilma suurema ootamiseta sisse. hea oli et igaksjuhuks end fämilisse olin kirja pannud, muidu oleks pidanud kõvasti rohkem sahkermahkerdama:) aixi nägin ka klubiukse ees korraks.

sees oli ikka totaalselt teine tera kui krahlis. heaaa mjuusik (lemmik dj'd mängisid ikkagi) ja tuleb tunnistada et palju ilusamad inimesed kui krahlis olid. võinoh, okei, rohkem minu maitse :) tuttavaid nägi ka omajagu, alustades kunagise klassivennaga, kes vaatamata tukale kohe ära tundis, ja kursavennaga, keda lihtsalt suvest saati näinud pole, lapsepõlvesõbrantsiga ning lõpetades prive residentsidega muidugi. see oli päris naljakas kuidas jannole tsau ütlesin ja tal oli totaalne hämming seni kuni ma tuka eest ära lükkasin. aga ütles et väga teistmoodi ja sobib ilusti, hihi :) igastahes joss ja jörx jooksid sissesaades kohe mööda klubi laiali ja nii ma siis chillisin siin ja seal. mingihetk tuli mingi tüüp juttu rääkima, pakkus oma supermöllu kuna ta väitis et nad ei jaksa seda sõpradega ära juua :D ja täidsa hea oli, aga ega ma ebaviisakas pole, palju ei võtnud. hiljem tegi tüüp poolsunniviisiliselt joogi välja (ilma piparmündita mojito :D) ja mingihetk üritas ming 10 minutit tantsima moosida. nojah, lõpuks leebusin ja ausalt öeldes olen väga õnnelik et end kõrvalt ei näinud sest ma usun see oli päris humoraalne tants millega ma seal tegelesin :D tüüp on tüüp sellepärast et ma lihtsalt unustasin ta nime ära. hahaa. ei ma olengi siuke normaalne. aaa ja tormiga sain ka väikese tantsu teha enne kui ta holli ära põgenes.

klubis hakkas juba hõredaks minema ja võtsin suuna kodupoole ära. natuke segaseks on jäänud miks ma pidurdamatult naersin terve tee kuni majaukseni. seal jäin korraks seisma ja kojuminemise asemel jalutasin oma autotibule külla, et ega ta kõrvaltänaval trahvi pole saanud. ei olnud, juhuu! korraks oli väike paanika kaa, sest ma ei leidnud teda esimese hooga üles, olin seekord suht kaugele parkinud :P siis hakkasin teist korda koju minema aga majaees läks kõht tühjaks. jalutasin siis hoopis jaanikiriku juurde, võtsin väikese viineriburgeri (ohoh praegu just meenus kuidas ma kinnaste ja kastmega blökerdasin :D) mis oli ELU HEA. ja siis lõpuks jalutasin koju ka. sport võitis ühesõnaga.

kodus saatsin veel paar sõnumit. mõtlesin just et vaataks mis ma siis kirjutasin aga vaaat, olen telefonis mingihetk teinud põhjaliku kustutamistöö. huvitav huvitav. tegelt ma isegi mäletan seda kustutamisemaratoni. piikspiiks sõnumimälu täis ja asusin ruumi tekitama :) kõneregistrist loen välja et olen hannesele ja jossile helistanud 5:30 ja 5:32. votsiis, huvitav milles probleem oli. ahjaa, see oli siis kui kõht tühjaks läks ja sai suund burgeripleisile võetud. peale neid kõnesid ja hommikusööki jõudsin ma koju ja järgnema peaks minu mäletamise järgi olema üks sõnum. ja siis on joss helistanud 6:27. täiesti hull :D ja siis me ajasime juttu maailma asjadest mingine ainult pool tundi. päris huvitavad teemad olid. aga sain teada näiteks sellise asja et minuga ei saa teemat ajada sest ma olen hea sõbrants ja risto eks. päris jama värk krt. edasi siis läksingi tuttu ära. väljas igastahes oli juba valge ja et uni tuleks siis tõmbasin kardinad ette. ajee karatee.

kuna ma seekord mäletan umbes täpselt kõike, siis liivi almighty täna peol eriti ei käinud. ainult natukene, incognito. väga palju ei joonud ka, sünnipäeval viina morsiga, krahlis ?? krahlis laenasin vist vendadelt siidrit ainult, prives laenasin jälle vendadelt siidrit, tüübilt sain supermöllu ja mojito. krt ma ei saa aru miks mul nii halb olla on kui ma nii vähe jõin? ohjah. aga nüüd lähen lippan proovi. jumal tänatud et täna tantsima ei pea!


2 ütlemisi:
Blogger Lizu ütles...

äkki oli supermöllus midagi huvitavat ja seepärast paha olla? :P

21:12  
Blogger Maret ütles...

Nõmmepidu möödus suhteliselt rahulikult, väiksed veintsid-morsid-lasteshampad-tordid, jupp aega mängisime et teame midagi Eestist ja siis kojuära2ajal. seltskond oli tore, thou.
Hommik oleks sul kahtlemata kergem olnud, iseasi kas pidu ka lõbusam.

ettekanne lõpp.

21:28  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
väikesoolaleib
stress, vann ja kevadpäevad
beoloom
talituli
uus kodu ja väike möll
totaaleksprompt
roman open 2008
halb ajastus
läksin itaaliasse
ikka pakin