.
teisipäev, Mai 6 igav inimene

ah mis ma siin ikka kirjutan. teen tööd ja näen vaeva, aga armastust ei kuskil. õnneks maksuametit kaa mitte :) see-eest kevad korraks isegi oli. kergeltöeldes veidi pikendatud viikendil käisin esimesel päris ametlikul eesti grillchillil luigel (ei veninudki eriti pikale, kuigi ei ole päris täpselt meeles millal sai koju sõidetud... 1-2 ajal vast?), maili sünnipäeva tähistamas sakus (teine ametlik grillchill, istusime ümber lõkke varaste hommikutundideni ehksiis ajamastaabis umbes sama kategooria kui luigel tegelt, aga tore oli), inxi sünnipäeva tähistamas nõmmel (kolmas ametlik grillchill, kui väljas külmaks läks kolisime tuppa ja lällasime elutoas kuni valgeks läks, mingi viieni. iseenesest polegi palju lällamiseks vaja, paar topsikest calimochosid tekitavad suht hea meeleolu ja hommikul pole ka kehva olla, super!) ja suht oligi kõik nagu. ära tegin kaa, aga veidi teises mastaabis kui ülejäänud eesti - roosikrantsi 10a-7 sai päris puhtaks. aa ja elus esimest korda värvisin oma varvud värvilisteks vahelduse mõttes, liisu juhendamisel muidugi :D

hmm siis veel siukesed uudised et võtsin julguse kokku ja deklareerisin oma lõputöö teema ära. kuigi deklareerimisel sai esialgsele maimukesele ehksiis "autotehnika alase info baas" väike steroid sisse süstitud ja dekanaati jõudis midagi stiilis "autotehnika-alase pädeva eestikeelse informatsiooni kättesaadavuse analüüs ja infobaasi eelprojekti koostamine", +/- paar sõna. suht fäänsi jah. nüüd peab veel välja mõtlema kust ma selle aja võtan et see jamps valmis kirjutada. ja siis veel selline uudis, et linnapeal liiguvad jutud, et bakal ei olegi lõpuaktust enam sellest kevadest. ehksiis minu motiveeriv imearmsa valge lõpukleidi kandmise võimalus, muiduilus olemine ja üüratute lillesülemite saamine juuni lõpupoole on kõik puhas ulme ja fantastika :( et võin lihtsalt teada anda et a la suvalisel teisipäeval kolmveerand 2 lähen dekanaati diplomile järgi ja 14:23 võivad kõik TTÜ peahoone parklasse lilli tuua kui huvi on. krdi opakad, oleks pidanud ikka talvel lõpetama, nii pole ju üldse lahe enam. nutt ja ahala.

hommikul veetsin 8...10:30 juuksuris ja kulutasin peaaegu pooltuhat krooni ja kaks värvi ja palju kääri ja värki ning mitte keegi ei märganud. näh noh.

täna hilisõhtupoolikul läksime mikut õnnitlema, keda polnud üldse koduski alguses ja siis lõpuks me lihtsalt istusime tubli 3 tundi seitsmekesi elutoas, rääkisime elust ja haridusest ja maailma asjadest, sõime häid tortisid ja jõime teed ning astit. nii lahe ja tore ja põnev oli. oleks vast kauemgi istunud aga kellaaeg hakkas juba hiliseks muutuma ja enamikul on ikkagi töökoolilõputööpäev, khm, täna. nojah, igastahes, õhtu põnevaim avastus oli, et gea ning miku jaoks on mingid asjad ruumilised. näiteks kui aastaaegadest rääkida gea orienteerumiskaardil on sügis vasakul, kevad keskel ees, suvi sügise ja kevade vahel, ehksiis keskel-vasakul aga endast kaugemal kui teised aastajad ja, last but not least, talv vasakul pool taga. ja nii ta siis viiples vastava aastaaja suunas oma lõputöö arengust rääkides. mikul oli ka kuidagi samamoodi, ainult et tal oli suur suvi ees, sügis ja talv selle lähedal ja kevadeosa oli vist mingi siuke hägusem piirkond kuskil seljatag. nii kift! ja et geal on numbrid kõik ruumiliselt ümberringi. näiteks neliteist-viistest-kuusteist on kõik paremal ees reas ja sada kuskil nende taga ja üheksa vasakul ees ja kolm on kuskil vasaku kõrva lähedal. ma olin kuulnud küll ja dokumentaalidest näinud, et osadel inimestel aju töötab niimoodi teistmoodi, et nad näevad neid asju ruumiliselt ja nii, aga nagu eriti lahe et mu oma sõprade hulgas ka selliseid erilisi inimesi on. hakkasin mõtlema, et kas ma ka näen mingeid asju niimoodi, veidi teistmoodi. tuli ainult meelde et põhikoolis geomeetriaülesanded lahenesid mul alati kuidagi valesti, vaatasin ülesandele peale ja siis aju paigutas neid kolmnurki ja muid loomi vastavalt oma soovidele, aga vastused olid õnneks enamasti õiged. niiet jah, midagigi. aga muidu olen igatpidi tavaline. igav inimene.


.
hiljuti kirjutatud.
raha see on õnn ja armastuuus
reisist kuni tallinnani
reisist kuni baselini
reisist kuni salzburgini
juhuu
andekas
morning after
väikesoolaleib
stress, vann ja kevadpäevad
beoloom