.
kolmapäev, Mai 21 kolm-ja-pool mõtet

1) juhendaja tõdes täna et olen palju tööd teind eelmaterjali analüüsimise ja kogumisega (tolleks hetkeks ikkagi mingi 25lk puhast toorteksti, kõik ise kirjutatud, ei lausetki kopipeisti) aga see olemasolev on ikkagi 89% osas kasutu ja 98% kirjutatud mitte nagu bakatöö vaid pigem a la agu sihvka annab aru ja seega selle kevadsemestri kaitsmiseks midagi kraadiväärset kokku klopsida ei anna ja niiet põhimõtteliselt samal lainel uute mõtetega otsast peale tasa-tasa ja homme võtan deklaratsiooni tagasi. suurejooneline bakalaureusekarjäär jätkub seega sügisel juba viienda aastaga. vähemalt kasutan siis ISICu soodustusi õigustatult edasi :D

2) tulevase arhitekti õde on tore olla. ehksiis ma tulin pool tundi tagasi koju sest täna ehitasime emaga neli tundi tudengile meriväljal homseks arvestuseks 12korruselist EKA uue hoone kavandi maketti. kui ma pärale jõudsin, nii kella kümne ajal, siis oli kaks korrust valmis, nelja tunniga saime mõlemad vist 4 korrust valmis ja 2 oli veel oma järge ootamas kui mul isu täis ära sai. tegelt lõpuks olin juba suhteliselt osav - viimane korrus valmis poole tunniga. aga viitsimine sai otsa. ma loodan et emps läks ka magama ära ikka sest noh, uneaeg on väärt värk ju. igastahes õeraas ise tegutses samal ajal sama mudeli virtuaalvarjandi kallal. peab ikka tahtmist olema seal kunstiinimeste koolis. tahtmist ja vabatahtlikke orjasid :) a tegelt mulle meeldis, siuke nokitsemine ja liimimine ja papitamine ja lõpuks nägi suht lahe välja ju ikkagi.

3) ma RÄMEDAT ootan nädalavahetust. sest nii palju toredaid üritusi ja toredaid inimesi on planeeritud, pingelangus ja lõõgastus. reedel on detsembrikuise tedrepeo re-run kuhu ma seekord tahaks enne kümmet jõuda ja meeldivas koguses alkoholi tarbida, sealt (tõenäoliselt suht) otse laupäeva varahommikul haapsallu minek kus ACl on selleaasta esimene võistlus ja mul on seekord isegi vastutusrikkad ülesanded antud :) ja laupäeva õhtul kutsus taavi (koos indraga) oma uue korteri sprotipeole. ja pühapäeval peaksin ilus olema ja pildistatud saama. selle ürituse toimumise peaks muidugi üle kontrollima mingipäev. niiet on mida oodata.

ja kuna baka lükkus tubli miiiiitu kuud edasi siis pinge enam ei roni mööda seinu ja selgroogu üles. niiet hea ja rahulik ja suvi tuleb vaikselt peale. mmmmõnus. okei, kui oleks tehtud saanud siis oleks veel heam ja rahulikum ja värki aga asi seegi. niiet loodetavasti homme aint mingit halba või hirmutavat uudist dekanaadist ei tule. aga no kui kohe üldseeee ei saa siis kuidagi. kuidagi ikka saab. marvan.


.
hiljuti kirjutatud.
aega on selle kiire asjaga
argh
kiirekiiresünnakiire
igav inimene
raha see on õnn ja armastuuus
reisist kuni tallinnani
reisist kuni baselini
reisist kuni salzburgini
juhuu
andekas