.
neljapäev, August 14 kaks uut asja.

veidi rohkem kui nädalaega tagasi käisime koos deaga bodypumpis. oli hirmus ja pärast oli pool nädalat umbes täpselt igalt poolt oioioioi kui valus. kuigi tegelt oli lahe ja peale seda taban end alatasa mõttelt, et tahaks ikka jälle korraliku trennilainele saada. peab vist ikkagi mingit ulmeraha maksma hakkama ja end kuhugi spordiklubisse sisse kirjutama. et kui juba metsikud summad igakuiselt mingi lambika ettevõtte kontole ära põgenevad et äkki siis motiveerib ka hommikuti ulmevara ärkama ja hommikuse spordi suunas sammud seadma. kuigi motiovatsiooniprobleeme on mul alati olnud ja seega selle idee headuses ei ole nagu päris kindel..

teine uus asi on selline, et mu peebiixus sai eelmise nädala lõpus surma. ehksiis kalle viis mind rattaga sõitma ja näitas kuidas oleks narvast tallinna suunas kulgeda nii 230km/h. suht kiire ja mürane oli ma ütleks. a ixusele see ei meeldinud kohemitteüldse ja ta otsustas poolel teel jopetaskust põgeneda. et kui keegi leiab siis palun tooge kasvõi tükid mulle tagasi. eriti ootaks mälukaarti ja nii, seal olid nupsikud pildid peal, shoti mägiveistebeebidest... aga ilma väikese fotokata mina ei saa ja niisiis konsulteerisin põgusad 10minutit tarmoga ja eile tõin koju beebiroosa ixus 80 is'i, kes tänaseks on end juba ilusti sisse seadnud mu käekoti sees. natuke veel õpime ja harjume teineteisega aga ma usun et meist saab asja :)

sellised kiire lühiuudised seekord. tegelt on mul üks pikem jutt minu hetkeseisuga kõrgelt üle harjukeskmise intrigeerivast elust ka valmis kirjutatud ja ootel aga ma ei ole veel päris kindel kas seda peaks ikka kõigile lugemiseks näitama. et logi on siiski nagu avalik päevik ja pole nagu päris avalik jutt.. no vaatab, kuidas asjalood kujunevad ja kui kuhugisuunas midagi muutub siis vaatab üle. võibolla kunagi saavad ka kõik mu umbes 10 ustavat lugejat teada mis mu elus-südames-hinges praegu toimub. vihjeks võin öelda et paras karauul (uus sõna minujaoks, täna õppisin!) on tegelt. aga nüüd tudisse, homme üritan veidi ilusaks saada:)


4 ütlemisi:
Blogger Maria ütles...

Karauul on hea sõna, võtan taaskasutusse.
Aga arva, kes läheb jälle Tolosa koorikonkursile :p
Juhuu!!!

18:10  
Blogger minni ütles...

kus sa bodypumpid?

13:07  
Blogger liivi ütles...

maria - sina? :D
minni - fittestis käisin. ühe korra :)

22:26  
Blogger Maria ütles...

Mina jah! Esindan Norrat :p Kogu ansambli peale on Norrast ainult dirigent.

00:07  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
mu intrigeeriv elu
puhkus
nukker värk
pöörfi noh
tipsu ja autokol
väike vein
tsiklimõtteid
mis eraelu?
käisin inglismaal
floora ja fauna