.
kolmapäev, Juuli 30 nukker värk

ma olen sellessuhtes tegelt kurb et olen taaskord sattunud erakordselt hapude viinamarjade otsa. ei või siis kunagi õigel ajal õiges kohas olla, mkmm. ja isegi kui füüsiliselt olen siis psüühika on kuskil omaette. alatiii. niiet jah, raisk. praegu vaatan ja mõtlen olnud aegu ja tehtud tegusid ja kahetsen. ajastus ei saa kunagi mu tugevaim külg olema.

siis ma olen kurb et viimasel ajal on rahakulumisdeemon mu pangaarvel teinud põhjalikku hävitustööd ja ma olen umbes 15K oma planeeritud tsiklieelarvest maas. jah, vast saaks raha kokku laenatud, aga keegi peab ju selle kõik ka mingihetk tagasi maksma?! praegu on müügis kaks ratast mida ma väga ihaldan, ühest on puudu 17K (vast saaks hinda alla) ja teisest 20K. nuutsik. ja palgapäev on kuu aja pärast. tundub et peab kuu aega õhust ja armastusest elama. aint et kumbagi eriti ei ole ju viimasel ajal...?

ma olen väsinud ja puhkus hakkab 3 tööpäeva pärast ja mul ei ole ÕRNA AIMUGI mida ma selle puhkusega teen. magan nädalaega järjest kuskil põõsa all tundub suht okei plaan olema.


3 ütlemisi:
Blogger Lizu ütles...

lõputööd kirjutad? :P

01:04  
Blogger liivi ütles...

ä õelutse :) võibolla kirjutangi, mis siis teed?! :P


hahahaa, jah muidugi.

09:57  
Blogger Lizu ütles...

nutan-nutan, mis mul üle jääb.. seepi ei saa ja liivi hakkab raamatuid jälle lauale kuhjama... :P

00:01  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
pöörfi noh
tipsu ja autokol
väike vein
tsiklimõtteid
mis eraelu?
käisin inglismaal
floora ja fauna
autsss
oli pidu
rändöm