.
laupäev, Juuli 5 floora ja fauna

illllllgelt närvi ajab et ma ei tea, mis praegu toimub ja mis edaspidi täpselt toimuma hakkab, et on ainult aimamised ja oletused. aga kindlust ka nagu ei taha. ja nii ma olengi nagu ma olen. närrrrvis. ja jutud ka juba levivad linnapeal. appikene noh. hea, et saab viiekski päevaks minema. ja selle viie päeva jooksul ei saada ma MITTE ÜHTEGI põhjendamatut sõnumit. ausalt kaa. kui, siis ainult vastan või nii :) kavas on nautida võõrast kultuuri ja möllata täiega. eriti seepärast et londoni otellis pidid lutukad olema. niiet seal ei saa niikuinii magada. eksjuonju :)

muidu käisin täna oma ilusate ja toredate sõpsidega õllekal. ajasime lolli aj vähemlolli juttu, kuulasime franzut, hüppasime muusika taktis, trügisime ja jõime veintsi ja siiderit. muuhulgas sai nats ilusate poistega suudelda ja (teiste aga ka ilusatega) käestkinni mööda linna jalutada. lauluväljakult tulin jalgsi kesklinna ja ostsin traditsioonilise hommikuburgeri, mille bussipeatuses ära tarbisin. niiet jah, elu on ikka seiklus.

kohver on muidu pakitud ja dushiall on käidud ja äratus on 1 tunni ja 10 minuti pärast. suht värske tunne on juba praegu. ja esimene ripse tuli peale dushi ära. nuuts. millal magan? nats lennukis ja teine nats marvan et umbes kontserdi ajal. värskendav.


.
hiljuti kirjutatud.
autsss
oli pidu
rändöm
jaan ja teised
jooks ja päevast
appi, kolivad
hah...
mootorratturhiir
ablas miisu
viimaseaja saavutused