.
pühapäev, August 24 padunädal!

põhimõtteliselt hakkas kõik teisipäeval, kui peale tööpäeva lõppu sõitsime aixiga koos bussiga jänest ja läksime FC levadia vs FC enter mängu vaatama. tegemist ei olnud seekord koheüldsemitte kohtinguga, sest kohapeal ootas meid juba muidugi suurem kamp fänne ja fännitare. mängukõrvale pakuti siiderit ja veini ja energiajooki (eriauhind rutile kes jõi saaremaa joogiveeks maskeerituna dsinntoonikut) ning kui mitteniifännitaridel ning veinisõpradel ehk mul silvial ja tema kanada/hollandi sõbrantsil veidi lõvi tunne juba peale hakkas tulema siis liikusime lauluväljakule oma isamaalisust tunnetama. autot meil polnd ja bussiproff ei olnud meist samuti keegi ja seega pirita poole lonkides tekkis silvial geniaalne idee liivalaia tänaval hääletama hakata. miskipärast keegi meid peale võtta ei tahtnud. umbes täpselt selle hetkeni kuni ideeautorile jäi stocki foori taga silma vahtralehega bemm. paarkümmend sekundit hiljem kulgesimegi juba bumeri tagaistmel lauluväljaku suunas :D laulupidu ise oli noh, kuidas ma nüüd seda ütlekski, vägev! mulle hullult meeldis. ja seltskond oli meil ka super. siuke pisike a tore. me kolm seiklejat ja hiljem liitusid veel rom, tanel, aix, rauno, rutt, erki, annika, osaliselt ka ergo ja asse. laul meid ühte liitis ja koos hoidis ja mingihetk otsustasime koos suurema osaga publikust kodu jalutada. kasulik infokilluke - lauluväljakult tuleb RKsse normaalses jalgsitempos täpselt tunnikese. suht mugav ja neljaks oli tudis.

kolmap oli meie ansambli kärukontserdipäev. tänu hiliseks kujunenud tuttuminekuajale magasin päeva esimese poole lihtsalt kodus maha ja terve ülejäänud päeva proovitasime ja intrigeerisime ja lootsime et ilm läheks paremaks. vahepeal sai proovis ikka kärtsu ja mürtsu ja kurja häält ja napilt oleks kohati verdki saand. no ei ole lihtne olla osaline kollektiivis, kus on 10 isiksust koos ja ei ühtegi kellele oleks konkreetselt antud juhi roll. tegelt muidugi asi nii hull ei olnd, teen väikesed kirjanduslikud liialdused siin ja seal. igastahes proov oli pikk ja piinarikas aga tehtud ta sai ja õhtune kontsert sai ka täidsa enamvähem ja vastavalt võimetele ära tehtud. mis siis et vahepeal tuli närv ja sõnad läksid sassi, et mikrijuhtmetest moodustusid superpusad, et pool kontserti kallas vett nagu oavarrest, et vahepeal lendasid putukad suhu ja silma ja juustesse ka, et minu laialisaadetud umbkaudselt 100 kutse peale tuli kohale 3 inimest (mardile eriauhind kiire regeerimise eest, liisul tegelt polnd nagu eriti valikut ja asse oli kohal 15minutit sest vesi oli liiga märg :D), et ma astusin täisesinemiskostüümis lompi, mis oli poolesääresügavune, et ma laulsin vahepeal ilma kingadeta sest neis olid moodustunud toredad basseinid jne jne jne. kuigi vähe asju läks nii nagu oleks võind siis ise olin lõpuks igastahes rahul ja see oli kõige tähtsam. peale kontserti asus meie 5autone kolonn liikuma annely maakodu poole, afterpartyt pidama. minu 4 hullu reisijat avasid kärust lahkudes kohe rummipudeli ja nalja sai rohkem kui oleks normaalne olnud. öö ise oli muidu siuke mõnus chill. suuremosa ajast istusime väikese seltskonnaga (4xmusette + fänn mart) suurestoas ja arutasime maailma asju ja ajasime niisama lolli mula. ja juttu jätkus kella viieni hommikul. mõni tund hiljem igastahes startisime 2 allesjäänud autotäiega 96km kauguselt töösuunas. no ega ei olnd ju surnud päev neljapäev mkmmm.

neljapäeva õhtul pakkisin ükskomakolm asja kokku ja hilisõhtul tuli alar mind autole krabama. seekordne plaan oli pisike lottepidu. lihtsalt vahemärkusena ja infoks et lotte on jaht, siuke 13meetrine bavaria cruiser. suur ja ilus :) igastahes võtsin kodust menüü jaoks kaasa külmkapist ratsu ja pooliku spraidi ja pidu võis alata. taaskord sümboolselt väikesekaliibriline üritus, jahis oli meid 7...10, olenevalt kellaajast. ehksiis täiesti vastavalt nõuetele ja eeskirjadele sest lotte passis on kandevõimeks kuni 10. üritus taaskord ülimõnus, ratsu maitses hea nagu alati ja tuttu roniti ära, nagu juba traditsiooniks saanud, millalgi peale nelja. vist. fotokas on viimane pilt tehtud veidi enne kolme aga see ei loe, möll käis ju edasi. jahti tuttu jäi meid seekord kuus. hommikul oli ühel meist palavik ja ei saanud tööle minna (muahahahaaa, yours truly), ühel eksprompt hommikune väljasõit vormsile ja ei saand tööle minna, ühel hommikune hambaarst ja noh sai tööle minna a paaritunnise hilinemisega ja kolm õnnelikku kellel lihtsalt ei olnud tööd, kuhu minna.

tegelt oli kogu point hoopis selles, et reedehommikul pidime startima tessaga vormsi suunas. lihtsalt vahemärkusena ja infoks et ka tessa on jaht. siuke 10,55meetrine ridas 35. väike ja nunnu :) igastahes lottele peole mindi esialgu puhtalt seetõttu, et pidime tessaga väljasõitma reedese päikese esimestel tundidel, nii umbes kella kuue ajal. kell kuus me muidugi kõik magasime. järgmine, nii umbes sujuvalt ööjooksul tekkinud plaan oli startida kell 9. millal me ka muidugi enamik magasime. siis läksime hommikust sööma ja start lükkus 12le. hommikusöögi kõrvale lugesime internetist tuuleilmateadet ja kuna juba pealevaadates oli näha, et tuuli oli tugev ja väikeste kalduvustega tormile, lükkasime stardi jälle 2h edasi, pärastlõunale, et tuul vaibuks ja nii. vahepeal käisime poes ja chillisime niisama lotte peal. sest kuigi tuuline ja herilasterikas, siis tegelt oli ilm ju ilus. mingihetk saabus tõdemus et kaheks ei ole ilm veel piisavalt tuulevaikseks jäänud ja nii otsustasime proovida kuue ajal liikuma hakata. 12h hiljem kui esialgu planeeritud :) siiski siiski, mingihetk ilmnes karm tõsiasi, et ilmateadetes hakkas domineerima pühapäevane torm ja tuulesuunaga täpselt tallinnateekonnale vastu. seega võttis kapten kurva südamega vastu otsuse hoopis autoga haapsallu sõita ja sealt erinevate tuttavate kaatritega üle kihutada. aga kuna kaatrijuhid said pealinnast liikuma alles peale tööpäeva lõppu, siis ei olnd meil jälle midagi teha ja vahepealse aja sisustasime järjekordselt chillimisega ja paar tundi käisime viiekesi tessaga tallinnalahel kruiisimas ja kalasadamas ka. tuule tugevuse tõttu küll ainult mootoriga a polnd hullu, lahe ikkagi. mõnus tegevus ajaviiteks ja nii.

nats huumorit ka tõsise kroonika hulka. istusime ja chillisime mingihetk neljakesi lotte peal - ma, alar, maaja ja kadri - kui jahtklubi väravatest veeres sisse kurvasilmne mersu. ja kurvasilmsest mersust veeres välja savisaar isiklikult. läks võttis pagassist tobevärvilise jope ja venice vms itaalia linna kirjadega kaptemütsi ja oligi vist endaarust merekaru valmis :D jalutas lotte poole ja alustas meiega juttu stiilis et mis te siin istute nagu õnnetusehunnikud ja kas läheme täna sõidame ka ja milline teist siis täna see minu pruut on ja ega vandeadvokaat aavikut pole näind täna :D meie reaktsioon oli muidugi et wtf :D natuke ajas veel lambijuttu ja lõpuks ronis lotte pardalegi :D meil segadus muidugi aina kasvas, kuni ta mingihetk adus ära et oiiii kuulete vä, vale jaht äkki! ja läks ronis jälle kaldale ja kaks jahti edasi hoopis oli tema pidu :D ja kes tema 3 blondi tsikki pidid olema? noo selgus saabus umbes 5 minutit hiljem, kui jahisadamasse jalutas sisse 2/3 vanilla ninjast ja keegi kolmas, minujaoks tundmatu, aga siiski täiesti blond tsikk :) niiet votsiis, me oleme maaja ka kadriga samahead kui eesti kultusbänd! autogramme jagan teisipäeva varahommikul RRi ees.

aga etsiis nädalavahetus mitteeritipikalt kokku võtta siis põrutasime reedeõhtupoolikul alari kämriga haapsallu, sealt ronisime tsikkidega kaatrile, põrutasime vormsile, kust ronisime alari teise kämrisse (alar ja ints ja paar teist tüüpi tulid teise minikaatriga ja ronisid ka), kihutasime rälbysse ja alustasime timmimist. hannale infoks et tegin väikest uuringut ja selgus, et vormsis on vallaliste meestega kurvad lood. eriti selliste meievanustega +/- 5 aastat. nädalavahetus oli muidu üllatavalt informatiivne ja hämmastavalt tegus. selle jooksul sain paljugi teada erinevate inimeste (sh mu enda) era- ja mitteniieraeludest, jõin ära peaaegu et liigapalju ratsut, tegin hästipalju mittemidagi, möllasin koos 16aastasetega, käisin taas kord poistega saunas, avastasin enda jaoks gunnari (tõlge: sinebrychoff), arenesin rõveduse järgmisele astmele, ei allunud provokatsioonidele, soendasin end paduvihma ajal lõkke ääres, olin järjekindlalt kuni kella neljani hommikul üleval ja sõitsin elus esimest ja teist korda purjus peaga autoga sestet kõik teised autojuhikandidaadid (kes muide ka väga tahtsid autoga sõita) püsisid vaevu jalul. lisaks veel lõpetuseks, et ühel õhtu trahteris sain pool ööd tõrjuda kohalike sebimiskatseid, mille keskmine vanus marvan oli mingi 48 või midagi sinnakanti, ja teisel päeval õpetas ints mulle hoovipeal akordionimängu. ja nagu ikka, alguses ei saa vedama, pärast ei saa pidama ja seega pean veel ära minima, et kirsiks tordil oli tõsiasi, et 15aastased pakkusid mulle vanust ja esimene katse oli 16 :D teine oli 18. diplom seekord siiski intsule, kelle vanuse esimene katse oli 38. ainult 14 aastat mööda :))


1 ütlemisi:
Blogger minni ütles...

ma pidin selle savisaare-jutu peale tooli pealt maha kukkuma. hilarious.

10:46  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
tore aju küll
kaks uut asja.
mu intrigeeriv elu
puhkus
nukker värk
pöörfi noh
tipsu ja autokol
väike vein
tsiklimõtteid
mis eraelu?