.
pühapäev, August 17 tore aju küll

jõudsin täna tõdemusele et minu ajul on peo ajal kaks võimalikku töövarianti.

variant A - mõistus on enamvähem omal kohal, ühtegi lollust ei tee, pidutsen täiega ja olen kõigi sõber ja kõik on minu sõbrad ja kõik on superluks. AGA antud õhtust talletatakse mällu kas siis väga vähe ja ülivalikuliselt võisiis absoluutselt mitte midagi. hommikul on ainult peavalu ja aimdus et eelmise õhtu pidu oli kas ülimõnus või veel parem.

variant B - mõistus on kadunud ja katus sõidab, joon end suhteliselt täiesti sodiks, üks lollus on teises kinni ja ükski jook ei ole liiast. SAMAS antud õhtust _ei_ jää mälul talletamata midagi. kuigi pool ajust tundub olevat end totaalselt välja lülitanud siis teine pool teeb see-eest topelttööd ning kõik lollused ja ajuvabadused on hommikul imeselgelt meeles ja peavalu kõrvalt on piinlik, nii piinlik.

mõlema variandi puhul on hommikul garanteeritud peavalu, pohmakas ja kehv enesetunne. niietsiis jah, no win situation. üldiselt elu on näidanud et variant A saavutatakse kas (pudeli)kokteilide või veini(kokteilide) tarbimisega, variant B suhteliselt ükskõikmille muuga, kas puhtalt või segamini. õpiks siis oma vigadest ja jooks edaspidi mõõdukalt onju....

aga nädalavahetus läks täiesti totaalselt teisiti kui olin planeerinud. reedel pidin minema keskeestisse sünnipäevale ja tegema ühe siidri ja laupäeva hommikul haapsallu võistlusele sekretäriaati sõitma. ise. TEGELIKULT läksin reedel sünnipäevale, teel sinna rääkisin serxi pehmeks et ta mu hommikul oma autole võtaks, tarbisin lugematu arvu siidreid, proovisin varianti B, lohisesin umbes kella kuueks tallinnasse koju ja ärkasin kell 11 ajal. telefonil oli 6 vastamata kõnet, minul täiesti purjakil enesetunne ja turbokiirusel lähenev pohmell ja haapsalus ei olnud ma kohe mitte kindlasti. ja kuigi valisin MSNis neli ohvrit välja, kes võiks mind sinna viia ning alustasin ulatuslikku moosimismissiooni, siis haapsu ma lõpuks ei jõudnudki. see-eest jõudsin pärastlõunaks mustamäele chillile ja muuvile ja hilisõhtul viimsisse grillile ja saunale. kuigi teine õhtu oli alkoholi suhtes ülivaene ehksiis suutsin ära juua täpselt 1 pokaali veini, enne kui isu täis sai, siis oli siiski supermõnus. seltskond oli mõlemas kohas enamgi kui meeldiv, film hea, saun soe (110*C!!), grill-liha maitsev ja öö kokkuvõttes taaskord ulmepikk aga ei kurda. magama sai 5 ajal ja uni oli magus :) pühapäeval pidin minema raplasse rajapäevale end ja oma oskusi arendama. TEGELIKULT chillisin terve päeva, vaatasin müüdimurdjaid ja olümpiat, lahendasin ristsõna, sõin kodust hiinanuudlit, uudistasin tagarattalisi suursõjamäe tagumises otsas, istusin harju maavalitsuse trepi peal ja ajasin mõnusat juttu. selveris käisin ka. niiet taaskord. ühestküljest läksid kõik plaanid vastu taevast ja muid tähtsaid kohti aga samas olen rahul. lahe oli.


4 ütlemisi:
Blogger eliis ütles...

Ma lugesin neid su variante A ja B ja selline karvane mõte tuli, et kuidas sa selle A kohta nii palju tead, kui sa sellest midagi ei mäleta?:P V-o see nii hea ongi selle pärast, et ei mäleta?

15:33  
Blogger liivi ütles...

ma ei pidutse kunagi üksi, alati on keegid kes näevad et mis kus ja kuidas ja hommikul räägivad:)

22:11  
Blogger eliis ütles...

v-o armastavad nad sind nii palju, et nad ei ütleks sulle, kui sa olid erakordselt nõme:P

11:19  
Blogger liivi ütles...

mõned neist armastavad küll aga päris kindlasti ei armasta neist keegi mind nii palju :D sõbrad on mul karmid ja ausad. õnneks :)

21:19  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
kaks uut asja.
mu intrigeeriv elu
puhkus
nukker värk
pöörfi noh
tipsu ja autokol
väike vein
tsiklimõtteid
mis eraelu?
käisin inglismaal