.
teisipäev, September 30 räpikaabu vol2

kui esmaspäevane tööpäev tundub erakordselt mõttetu ja igasugused imelikud mõtted peas pool päeva ringi purjetavad siis ainuõige on sattuda veerenni väikese lasanjeampsu ja intelligentse filmilõigu seltsi (day after tomorrow vs true lies) ja kõrvale väikesed pildikesi ajaloohämarustest.

aga igastahes... jõudsime ilusti laupäevaõhtul koju, alustasime seebimaratoniga. ja siis äkki tuli liisu empsi kõne. ma aimasin et asi hästi (võisiis et õigepea) ei lõppe ja otsustasin ise ka paar kõnet teha. helistasin siis tänaseks juba sõjaväelisele kalevile ja küsisin tema tsauki-peo kohta. viimane MSNiinfo mis ma sellekohta saanud olin oli siis et jah, toimub, laupäeval. juurde oli jäänud täpsustamata et müürivahetänav 21 ja algusega kl20 ja edasi läheb urbanisse. a no õnneks sain selle info nii poole kümne ajal kätte :D koostasin kärmelt ja endiselt telefoneeriva liisu abiga õhtuks ägeda kostüümi merkalt linnatoodud talvesaabastest ja valgest räpikaabust ja peokotist ja kuldrohelisest pluusist ja asusin teele jaanijanajuurde, kust pidin leidma paar turvameest et ei peaks üksi läbi vanalinna pimedate tänavate müürivahesse lippama. paar maja edasi oli aga mingi grande sünnipäevaläbu ja niisama möll, kuhu kolmeks minutiks kontvõõrastama sattusin. kogusin meestekamba kokku ja liikusime vanalinna suunas. üldiselt liikumine, kui selline, on kaine peaga meeldiv ja tore tegevus, siis kui jalas on pool aastat kotipõhjas talveks jõudu kogunud 8cm kontsaga talvesaapad, on vanalinnakivide vahel tasakaaluhoidmine ja samaaegselt kuhugi jõuda üritamine üks paras tegu ja meistritükk. kohale jõudes olin suht surnt. õhtu liitlaseks sattus mulle üks vana klassiõde ja tema sõbrantsid, muidu oleks suht igavapoolne üritus olnd vist. aga vähemalt sain päris mitu otsest ja kaudset kaabukomplimenti :)) mingihetk vudisime tsikkidega neljakesi urbanisse, tegime seal paar jooki (õhtumenüü oli rangelt siiderdusele kalduv), kuulasin laivi ära ja kuna väss oli sees ja saapad tahtsid koju ja seega ajasid mu jalgu hellalt valutama, otsustasin millalgi pool3 ajal kodupoole vantsima hakata. hea oli et iPod kotti oli lipsanud, muidu oleks see pooletunnine kõnd tunnise asemel viietunnisena tundunud. jalad on siiamaani veidi hellad :P

pühabä oli jah, nagu juba mainitud, täiesti surnt. vaatasime VMi hooajavahetuse ära ja siis tekkis mul tahe olla asjalik. seega võtsin oma audibeebi ja viisin ta merkale. möllasin tolmuimejaga ja igast puhastuslappide ja tolmukorjajatega ja nüüd on tema salongis istuda juba enamvähem normaalne :) peaks veel väljast ka ühe korraliku pesupäeva tegema siis on juba nagu päris. pärast tegin mõned retroplaadid auto jaoks ja vaatasime õeraasuga juutuubist lollusi ja anti süüa ja põrutasin koju tagasi.

tegelt polndki niipikk jutt. a no vähemalt sai kaelast ja peast ära kirjutatud. a räpikaabu oli tubli, teinekordki viin pisikese peole :))


.
hiljuti kirjutatud.
räpikaabu
not girlfriend material
minu salat.
rallitibi
ööd on siin pikad
merineitsi
pimeloom
tulega mängides
keeruline.
lihtsad asjad