.
reede, Oktoober 3 üks sürr ja teravmeelne õhtu

MBG otsustas meie väikese lauluansambliga suhted antud hetkel katkestada. ja see teeb mind üüratult kurvaks sest nüüd me jälle ei puutu kokku iganädalaselt ja seega vähenevad meie läbikäimised ja jahenevad juba vahepeal taaskord veidi ülessoojenenud suhted. seega panustan uue mööbli ja vannitoa liigudele. onju :)

aga eile oli sürr õhtu. SÜRR lausa. tööjuures oli hullumajapuhvet, programmid jooksid kokku, kaubad jooksid terminali, asjad kadusid ära, alused ei mahtunud ära, arvutid hangusid, printeris sai paber otsa jne jne jne. kui lõpuks koju jõudsin olin vihast tumelilla, sest põhimõtteliselt mitte ükski asi ei läind nii, nagu ma oleks tahtnud ja seega ihkasin kõikide elavate ja hingavate asjade surma. õnneks kallis elukaaslane valmistas õhtusöögiks kvaliteetpelmeene ja kvaliteetshokolaadimuffinivaarikakooki, mis mu tusatujupilved hajutasid ja päikesegi välja tõid. eriti arvestades et kook valmis kasutades selleks meie gaasiahju mille hellitusnimeks on gate of hell. söögi ja "väikese veini" kõrvale vaatasime kindlasti ühed sürrimad VMid kogu selle seriaali ajaloos. lõputiitrid hakkasid jooksma ja me olime mõlemad suurte küsimärkide kujulised. ainuke osa mis selle eileõhtusega nats konkureerib on minujaoks endiselt teise hooaja finaal. mis oli ikka väga sürr. nagu.. whoa.

kell sai pool 1, panime jalga ja selga ja pähe oma pidukostüümid ja vudisime prive suunas kus funkdoobiest laivi pidi tegema mingihetk. nats pelgasin klubiukse ees terve eesti suurust tunglemist aga õnneks oli terve eesti kuskil mujal tunglemas, järjekord puudus ja klubis oli lahedalt ruumi ja parajalt inimesi. ideaaalne. aga sürriõhtu karikasse andsid oma panuse esimese tuttavana klubiukse ees suitsetav asse, teisena puldikõrval hiigelrummkoolat rüüpav naabrimees, kolmandana liisu "natuke"-õel-aga-samas-veidike-tore-ja-komplimente-tegev-MCst-sõber mäx ja veidi edasi liisu ex/meie ühine kursavend. kogu sellest kambast olime planeerinud näha umbes täpselt mittekedagi onju. a no pole hullu :D mingihetk nägin veel otseloomulikult residenti ja klassiõde oma sõbrantsidega ja uuki&oliveri ja võibolla veel kedagi kes mul juba meelest ära on läind.. sest mu mälu on nagu ta on, väikeste mölludega olen ajumälurakud ära hävitanud tundub. iseenesest seekordne (neljapäevane) õhtumenüü oli mõistlik: poolpudelit veini, siider, 2xrazz. hommikul ärkasin ainult veidi kahtlase enesestundega a üldiselt triksis-traksis. vedas:) tuleb tunnistada, et õhtu oli vaataata oma sürridusele igati meeldiv - heamuusika ja selle taktis rokkimine, jutuajamine igasugustega nii ja naasugustel teemadel, kõrs oli alatasa suunurgas ja mina tavapäraselt naiivselt mõtlesin et okei koooohe jätame kõik need mehed kus see ja teine ja läheme teeme liisuga väike tants ka et trenni kirja saaks. aga otseselt tantsupõrandale me muidugi ei jõudnudki, õhtu hõivasid tsipa muud tegemised.... õhtu üleüldise SÜRR auhinna sai muidugi alljärgnev vestlus:

"no kus me alles rokime siin täna, mingi õige mitmes drink juba? ega tööle vist asja homme pole?"
"ega ikka ei ole küll jah"
"oot misasja, koondati vä?" (nali oli onju endaarust)
"noh, suht naelapeapihta pakkumine - teisipäeval kuulutati otsus välja"

oleks võin algatuseks puhkkust pakkuda või midagi, päris piinlik oli tol hetkel oma keskmisel terava keele ja teravapoolse meele pärast.. õnneks see väike infovahetusapsakas pidu ja jätkunud vestlust kui sellist ei mõjutand, nähtavasti nii lühikese ajaga etteteatamisel on koondamistasud päris uhked. ja kuigi isevalitud ja armsakssaanud tööauto võeti käest ära siis see pidavat ka väikese susserdamise küsimus olema et ta tagasi saada. aga siiski... suhteliselt hirmus värk ju. esmaspäeval lähed lauluga tööle ja siis kolmapäeval. pole enam kuhugi minna.

pooleneljaks olime ilusti kodus nagu viis kopikat ja õhtu SÜRRidusele pani punkti see, et mu pisiõde, kellega olen esimest korda 22 aasta jooksul enamvähem normaalses suhtes hetkel, suhtkoht eksprompt me rohelisel diivanil kräshis, hommikuks oma pesa ära koristas ja liisu väiteid uskudes nõusidki pesi :D


1 ütlemisi:
Blogger Lizu ütles...

SÜRR on jah korrektne kokkuvõttev sõna eilse õhtu kohta.. ja meie peas toimuva :P

ja ma endiselt jään oma "it must have been a dish-washing fairy" jutu juurde!!! I believe!

21:42  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
räpikaabu vol2
räpikaabu
not girlfriend material
minu salat.
rallitibi
ööd on siin pikad
merineitsi
pimeloom
tulega mängides
keeruline.