.
pühapäev, Detsember 7 sporditüdruk

nädalavahetus läks pooluntsu. kuna liisu oli haige siis jäi kolmapäevane trenn ära aga õnneks poisid rebisid siiski linnapeale. neljap ja reede jäid vahele ja laupäeva-pühapäeva vahepealne piirkond sai krahli vahetus läheduses veedetud.

laupäevast tegelt peaks tsipa pikemalt ka kirjutama. nimelt kõigepealt käisime empsiga manhattan transferit kuulamas. oli tore ja fun küll aga mul oli siuke uni et vahepeal jäin magama, jube piinlik. siis tulid õnneks järjest paar tuttavat lugu (ehksiis midagi musette repsist) ja see ajas kõrva kikki ja une minema. muidu väga tugevaid tundeid ei tekkinud. laulsid ja olid laval täidsa toredad aga "vauuu" effekt jäi olemata. ootan endiselt et see clubfor5 meiemaile tuleks, neid olen korra (prantsusmaal mingil festivalil 2005 sügis) laivis kuulnud ja vot seee on ansambel mida ma tahan veel ja veel ja VEEL kuulata.

peale linnahalli sai seatud suund lasnamäe poole - emps viskas mu pae tänavale preili airit kõrghariduse puhul õnnitlema. muidugi eksisime kuhugi paetänava tagapisikestele tänavatele täiesti ära ja vahepeal tundus et ei jõuagi kohale. napilt läks aga siiski, jõudsime. airijuures tipsutasin oma tekiilasidrunikoolat ja demosin kõigile soovijatele, ajasime väga heas seltskonnas juttu ja lõpuks läksime sandri, raidi, airi ja olariga krahli. seal on tallinnexpress ja palju põnevaid inimesi. näiteks mariatibu ja janno ja endrik saatjaskonnaga (kes, nagu ta ise ütles, olid täiesti diskokuulid kõik ja veeresid mööda saali ringi, millestki aru saamata) ja naabrimees (kes enam ei olegi naabrimees kuna kolis ära) ja silver ja teised expressi standardkülalised. muusika oli hea ja seltskond oli hea ja tekiilakoola oli hea ja nii ma seal siis rokkisingi kuni kell sai neli ja tuled põlesid ja vaikus oli eetris. mingihetk olin endriku sõber priiduga nats juttu vestnud ja jõudsime selleni, et teatud tingimustel läheme peale peo lõppu angelisse sööma. tingimused said ilusti täidetud aga angelisse ei jõudnudki sest seal oli räme sünnipäevamöll ja sissepääs ainult kaardiga. dejavu'sse ka ei jõudnud. lõpuks sofabaari aint. nälja peletamiseks proovisin seal mingit sajakroonist pastat mis jättis umbes üldse mitte mingi mulje ja kutsus esile kerged pohmakanähud... krt küll et neil menüüs kanatseesar kirjas on aint et seda mitte kunagi saadaval pole :( igastahes näkerdasime süüa, ajasime juttu ja kuueks olime mõlemad ilusti kodudes magamas.

pühapäeva lõunapaiku helistas härra E mulle kuna tundis süümekaid et me krahlis trehvanud polnd. (jah ma enne kirjutasin et ta oli seal, kuigi ma teda ennast ei näind siis seltskond diskokuulid olid ool õuver de pleiss) ajasime kümneka juttu maailma asjadest ja lõpuks suutsin ta nii kaugele ajada et nad tulid koos cj'ga mulle järgi ja läksime vapianosse hommikusöögile. võinoh, mina sööma, nemad kohvile. seal nad muidugi leidsid mingised tuttavad eest ja kui ma oma salatiga lauda jõudsin siis tutvustati mind seltskonnale kui liivi, "härra" uus tüdruk. wtf nagu:) see tiitel tuli mulle üllatusena igastahes. marvan et härrale ka, kui ta sellest midagi teaks kuna teda antud hetkel seal ei olnud :D marvan et on lihtsalt üks suur arusaamatus, sest kutid arvavad mingeid asju mida vist tegelt nagu pigem ei ole ja ma teen absoluutselt kõik endast oleneva et see mulle maksimaalselt vähe korda läheks :)

aga pealkirjast siis ka. ritualis tehti nüüd bassu lahti ja ma käisin seal terve nädalavahetuse mõnnamas. laupäeval trennis ja siis 500m konnamist otsa. pühapäevaõhtul ka trennis ja siis 500m konnamist ja veel 100m seljapeal ka otsa. ja siis läksin sauna ja seal oli nii tuline pink et põletasin kanni täiesti valuspunaseks, jõle tubli tüdruk. aga kogu sellest trennist olen ma hetkel ulmeväsind igastahes niiet vast läks asjaette.


.
hiljuti kirjutatud.
halvad asjad
head asjad
ühe õhtu lugu
omadega sees
müstiline tüdruk
glämmikas
piinavad mõtted
oi ka pidu jah
kanatseesarlane
reaalselt rääkides